Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Affedersiniz ama oyunu kötülemeye çalışırken Türkçe olarak anlatsanız olmazmı?Mazeret bulamıyorsanız o ayrı zaten.Oyunun neresinde saçmalık var desek işi Motora bağlıyorlar.

MoH W'de Frostbite 2.0 motoru var ama işin komik tarafı çoğu yer yıkılmıyor.
  • yardım edecek yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Affedersiniz ama oyunu kötülemeye çalışırken Türkçe olarak anlatsanız olmazmı?Mazeret bulamıyorsanız o ayrı zaten.Oyunun neresinde saçmalık var desek işi Motora bağlıyorlar.

Lafınız bana mı? Bana ise ona göre anlatacağım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Affedersiniz ama oyunu kötülemeye çalışırken Türkçe olarak anlatsanız olmazmı?Mazeret bulamıyorsanız o ayrı zaten.Oyunun neresinde saçmalık var desek işi Motora bağlıyorlar.

Herkese hocam .Bütün eleştiren arkadaşlara.

• Oyun tam arcade olmuş,tank zırhlı araç felan patlatıyorum yada adam vuruyorum ama hiç zevk almadan pekte zorlanmadan...zaten vuruş hisside pek iyi değil...
    Tamam diğer cod oyunlarıda simulasyon değildi ama bu kadarda yavan zevksiz kuru bir oyun değildi...
    tek merak ettiğim multiplayerı nasıl acaba...?
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi şöyle bir durum var. Burada insanlar fikirlerini iletiyorlar ve buna herkesin saygı duyması lazım. Mesela sen oyunu beğendin diye de kimse sana laf edemez. Aynı şekilde beğenmeyenlere de "nasıl beğenmezsin" diye hesap sorulamaz. Bunlar şahsi görüşler, kişisel beklentiler, vs...

Ben özellikle CoD serisine ne kadar vakit ayırdığımı söyledim. İmzamda xfire linkim var ve sadece xfire açık iken seriye harcadığım saatler ortada. Serinin ilk oyunlarına cidden bağlı, hatta bağımlı olduğum için oyunun Türkiye'de online olarak oynanabilmesi, diğer oyuncuların da buna katılabilmesi adına emek ve para da harcadım.

Ama her ne olursa olsun CoD benim tek oynadığım oyun değil. Hele ki bir FPS düşkünü olarak neredeyse 20 senedir birçok platformda FPS'leri kaçırmamaya çalışan bir adamım. Hal böyle olunca insan ister istemez karşılaştırma yapıyor. Ve ben bu karşılaştırmayı yaptığımda Black Ops 2'yi sadece vasat olarak değerlendiriyorum.

Mesela grafik konusuna değinmişsin ama dikkat edersen ben grafiksel anlamda hiçbir şey söylemedim. Benim için grafik olmazsa olmaz değildir (ki grafikleri BO2'den daha kötü olan Dishonored bu senenin en iyi oyunlarından biridir benim için). Benim kötü bulduğum noktaları sayayım o zaman:

- Oyunu oynadığımı hissetmiyorum, sanki bir başkası oynuyor gibi. Script, yani önceden hazırlanmış sahneler o kadar fazla ki, artık beni iyice oyunun dışına itti.
    - Özgürlük sunmuyor, çizgiselliğin de dibine vurulmuş. MW2'den beri bu böyle ne yazık ki.
    - Oynadığım kısımlarda da etraftan gelen mermiler vs. vızır vızır ama demin de söylediğim gibi ölmek, ölmemekten daha zor olmuş.
    - Eskiden birşeyleri yapabilmek için yetenek gerekirdi ama şimdi en zor seviyede oynamama karşın laylaylom şekilde oynayabiliyorum.
    - Vuruş hissiyatı eski oyunlara göre çok düşmüş. Hele ki şu an gözümün önüne CoD 2 geldi. Şimdiye kadar bunu oyuncuya tattırabilen en iyi 3 oyundan biridir CoD 2 ama BO2 için aynı şeyi söylemek çok zor.
    - Önceden bütün CoD serilerinde hikayede mutlaka bir bütünlük olurdu ama ilk defa BO2'de o bütünlüğü göremedim.

Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir. Mesela kimisi önceden hazırlanmış sahnelere hayrandır, benim olumsuz dediğim şey onun için olumlu bir yöndür, vs... Ama en başta da söylediğim gibi kişisel görüşlere biraz daha saygı duyulması lazım. Sonuçta ben burada "oyun iğrenç olmuş, felaket dandik birşey" deyip kestirip atmıyorum, en azından neden beğenmediğimi söylüyorum.

• nuketown 2025 haritasına giremiyorum,harita birden silindi.başına böyle bir olay gelen veya yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

edit: steam forumlarında gördüm herkesin 7/24 nuketown haritası patlamış.belki bilgi edinmek isteyen olur diye yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawolverine -- 19 Kasım 2012; 21:11:50 >
  • deluxe e gerek varmı
    10 dolar vermeye değer mi?
    waw ı çok önemsemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

nuketown 2025 haritasına giremiyorum,harita birden silindi.başına böyle bir olay gelen veya yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

edit: steam forumlarında gördüm herkesin 7/24 nuketown haritası patlamış.belki bilgi edinmek isteyen olur diye yazıyorum.

valla benimde gitti ama nedenini bilmiyorum inşallah düzeltirler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi şöyle bir durum var. Burada insanlar fikirlerini iletiyorlar ve buna herkesin saygı duyması lazım. Mesela sen oyunu beğendin diye de kimse sana laf edemez. Aynı şekilde beğenmeyenlere de "nasıl beğenmezsin" diye hesap sorulamaz. Bunlar şahsi görüşler, kişisel beklentiler, vs...

Ben özellikle CoD serisine ne kadar vakit ayırdığımı söyledim. İmzamda xfire linkim var ve sadece xfire açık iken seriye harcadığım saatler ortada. Serinin ilk oyunlarına cidden bağlı, hatta bağımlı olduğum için oyunun Türkiye'de online olarak oynanabilmesi, diğer oyuncuların da buna katılabilmesi adına emek ve para da harcadım.

Ama her ne olursa olsun CoD benim tek oynadığım oyun değil. Hele ki bir FPS düşkünü olarak neredeyse 20 senedir birçok platformda FPS'leri kaçırmamaya çalışan bir adamım. Hal böyle olunca insan ister istemez karşılaştırma yapıyor. Ve ben bu karşılaştırmayı yaptığımda Black Ops 2'yi sadece vasat olarak değerlendiriyorum.

Mesela grafik konusuna değinmişsin ama dikkat edersen ben grafiksel anlamda hiçbir şey söylemedim. Benim için grafik olmazsa olmaz değildir (ki grafikleri BO2'den daha kötü olan Dishonored bu senenin en iyi oyunlarından biridir benim için). Benim kötü bulduğum noktaları sayayım o zaman:

- Oyunu oynadığımı hissetmiyorum, sanki bir başkası oynuyor gibi. Script, yani önceden hazırlanmış sahneler o kadar fazla ki, artık beni iyice oyunun dışına itti.
    - Özgürlük sunmuyor, çizgiselliğin de dibine vurulmuş. MW2'den beri bu böyle ne yazık ki.
    - Oynadığım kısımlarda da etraftan gelen mermiler vs. vızır vızır ama demin de söylediğim gibi ölmek, ölmemekten daha zor olmuş.
    - Eskiden birşeyleri yapabilmek için yetenek gerekirdi ama şimdi en zor seviyede oynamama karşın laylaylom şekilde oynayabiliyorum.
    - Vuruş hissiyatı eski oyunlara göre çok düşmüş. Hele ki şu an gözümün önüne CoD 2 geldi. Şimdiye kadar bunu oyuncuya tattırabilen en iyi 3 oyundan biridir CoD 2 ama BO2 için aynı şeyi söylemek çok zor.
    - Önceden bütün CoD serilerinde hikayede mutlaka bir bütünlük olurdu ama ilk defa BO2'de o bütünlüğü göremedim.

Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir. Mesela kimisi önceden hazırlanmış sahnelere hayrandır, benim olumsuz dediğim şey onun için olumlu bir yöndür, vs... Ama en başta da söylediğim gibi kişisel görüşlere biraz daha saygı duyulması lazım. Sonuçta ben burada "oyun iğrenç olmuş, felaket dandik birşey" deyip kestirip atmıyorum, en azından neden beğenmediğimi söylüyorum.

-Siz ona sesleride ekleyin mw2 den sonraki seride sanki seslerde bir tuhaflık var dibimdeki adam ateş ediyor ama ben sesini çok az duyuyorum,düşmanlar içinde aynı şey geçerli...Acaba ses ayarlarımı sorunlu dedim tüm ses ayarlarını denedim sesler yine kötü(özellikle silah araç ve patlama sesleri)hemde creative alpha 3d kulaklık kullanama rrağmen sesler berbat...Ki bu kulaklık mohw de çok çok fark ettirmişti ses kalitesi olarak.
    Birde oyunda herşey okadar hızlı gelişiyor ve ilerliyor ki ne oldu ne bitti hangi araçı patlattım derken bitiyor bölüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 19 Kasım 2012; 21:59:40 >

• arkaşlar atın yerin dibine girme ve haraket etmeme sorunu yaşayanlar sorunu cozdum başlat-çalıştır-msconfig-ön yükleme-gelişmiş seçenekler den cpu sayısısını 2 yapsın kaydedip bilgisayarı yeniden baslatın bu yolu izleyin sorunununuz ortadan kalkacaktır.
  • bisürü kırek fix çıkıyo ama hepsi patlak. bu kadar neden zor crack yapması ya aptal mı bunlar? skidrow yaşlandı heralde. yada treyarch iyi kitlemiş dalgaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

nuketown 2025 haritasına giremiyorum,harita birden silindi.başına böyle bir olay gelen veya yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

An itibari ile bende de öyle...
  • Evet , EA'ye o kadar laf edersiniz Activision daha beter
    NUKETOWN KALDIRILMIŞTIR
    Sadece özel günlerde sunulacakmış
    Ne güzel preorder yapın Nuketown haritasını alın ! Ama sadece bir haftalık ondan sonra kaldırıcaz !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

@lakers45 ve Hiper-Nova

Arkadaşım sizin probleminiz nerde?Adamdan nasıl kan çıkmaz hadi kanıt göster?Kanlı oyun istiyorsan senin burda işin yok.Adam öldürmeden görev bitiyormuş

Hangi bölüm den bahsediyorsun?Atlı bölümdenmi?Helicopterin içindekinler kim?Robot mu?

Adamlardan kan çıkıyorda iki metre önümden bazuka atan adamları ne yapacağız? Yav he he. Oyunuda hardened zorluğunda oynuyorum. Ne diyelim adam hiç Battlefield 3 oynamamış ki.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Sgt-WoodsTr/

Bu hesap kimin olabilir hocam?

Bu arada CoD 3'ten bahsetmişsin.Oynadığımız oyun kimin haberin var mı kardeşim?İnfinity Ward'ın değil.Treyarch'ın.Gözünüz ''Kör'' olduğu için malesef göremiyorsunuz acıdım senin haline .Adam hiç CoD oynamamış

Meraklanma sen sümüklü burnunla gezerken biz ilk Call of Duty'yi beşinci kez bitiyiroduk, oyun beğenmiş olabilirsin ama bu oyunun diğer oyunlardan daha kötü olduğunun gerçeğini değiştirmiyor. İlk Black Ops bile bu oyundan daha iyiydi. Yok sen vur vur geç sevdiğin için ovv yeaaa müthiş diye çemkirirsin. Kemikleşmiş Fanatikçilerle artık tartışmıyorum. Hadi yoluna...

• quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

arkadaşlar bende bo2 aldım fakat "Call of Duty®: Black Ops II Season Pass" diye bir olay var ve bunun fiyatı 50$

mübarek oyun fiyatı ile aynı neredeyse sadece arasında 10 dolar fark var.

2013 de çıkacağı belirtilmiş almayı düşünen yada alan var mı ? ? ?

Almayın arkadaşlar,almayın.Sömürülüyoruz resmen.2009 Kasım'da çıkan MW2 ile 2012 Kasım'da çıkan BO2 arasında ciddi bir farklılık görüyor musunuz?Tabiki fark var ama kastım bir nevi devrimsel.Az buz değil aradan koskoca 3 yıl geçmiş ciddi bir değişiklik yok.Adamlar MW2 den DLC'leriyle beraber 1 milyar dolar kazandı.MW2'ye expansion pack olarak gelmiş gibi duran MW3 saçmalığından da bir o kadar kazandılar.Arada bir BO var ama pek tatmin etmemişti insanları MW2'den sonra.

Şu resim oyunların günümüzdeki halini nasılda net gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigworld

arkaşlar atın yerin dibine girme ve haraket etmeme sorunu yaşayanlar sorunu cozdum başlat-çalıştır-msconfig-ön yükleme-gelişmiş seçenekler den cpu sayısısını 2 yapsın kaydedip bilgisayarı yeniden baslatın bu yolu izleyin sorunununuz ortadan kalkacaktır.

Bunun bilgisayara bir zararı olmasın :S Bunu kendin mi buldun?
  • Oyuna girdim Nuketown yok, steam forumlara baktım ve map'in kaldırıldığını sölüyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Yoksa sadece bir hata mı? Para verip aldığımız bir dlc nasıl kaldırılır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Oyuna girdim Nuketown yok, steam forumlara baktım ve map'in kaldırıldığını sölüyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Yoksa sadece bir hata mı? Para verip aldığımız bir dlc nasıl kaldırılır ki?

Activision ne yapsa haklıdır uğraşma, oyuna süper de geç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Oyuna girdim Nuketown yok, steam forumlara baktım ve map'in kaldırıldığını sölüyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Yoksa sadece bir hata mı? Para verip aldığımız bir dlc nasıl kaldırılır ki?

Activision ne yapsa haklıdır uğraşma, oyuna süper de geç...

Sorma ya, şaka mı bu, twitter'de şöyle bir açıklama gördüm, kim bu herif.

‏@DavidVonderhaar
    Nuketown 2025 / 24-7 will be back for special events. You can always play it with your friends in Custom Games.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 20 Kasım 2012; 0:15:58 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.