Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Afganistan bölümündeyim! Atım yarısına kadar kuma batıyor kımıldamıyorum. Bölüme yeniden başlıyorum biraz ilerledikten sonra her seferinde at yarısına kadar kuma gömülüyor. Yardım lütfen bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 19 Kasım 2012; 15:49:15 >
  • Bu kadar salak saçma bir Call of Duty oyunu ben hatırlamıyorum. Yeni hatırladım Call of Duty 3 vardı. Adam 2 metre yanımdan bazukayla ateş ediyor, klasi 5.sınıf Hollywood filmlerinden bile beter senaryo bu ne arkadaş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Grafikler çok berbat full de oynuyorum üstelik.Adam vuruluyor göğüsünden tek kan damlası yok ne iş bu

Onu geçtim her zamanki gibi adam öldürmeden bölüm bitiyor shift a basıp check pointlere giderek ve ne kadar adamlarla uğraşsak yenisi geliyor.

Bf3 yine önde arkadaş

Ayarlarda GraphicContenti açık yaparsan kan görmeye başlarsın. Kılıçla adamın kafasını kesince kafası kopuk yuvarlanıyo göğsünde kan damlası ne demekmiş .

• @lakers45 ve Hiper-Nova

Arkadaşım sizin probleminiz nerde?Adamdan nasıl kan çıkmaz hadi kanıt göster?Kanlı oyun istiyorsan senin burda işin yok.Adam öldürmeden görev bitiyormuş

Hangi bölüm den bahsediyorsun?Atlı bölümdenmi?Helicopterin içindekinler kim?Robot mu?

• adamlar crackli oyunu indirip eleştiri yapıyor hehehe fakirler sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

@lakers45 ve Hiper-Nova

Arkadaşım sizin probleminiz nerde?Adamdan nasıl kan çıkmaz hadi kanıt göster?Kanlı oyun istiyorsan senin burda işin yok.Adam öldürmeden görev bitiyormuş

Hangi bölüm den bahsediyorsun?Atlı bölümdenmi?Helicopterin içindekinler kim?Robot mu?

İlk bölüm sırtımızda adam taşıdığımız bölümde sahile doğru koştum sürekli ben adam vurmadım yanımdaki vurdu heli geldi aldı bizi.Kan çıkmadığı yerde helinin orda vuruluyor göğüsünden sonra heliye binerken tek bir iz yok.

ayrıca o graphic content açık.

• böyle bir videoya ve oyunculara para harcamak yerine oyunun grafikleri-fizikleri ve oynanabilirliği üzerine yatırım yapsalarmış daha iyi olurmuş...
  • abi bu grafik nedir ya biri tamamı ile söylebilirmi şunun ayarlarını ya full high yapıorum hiç beklediğim performans yok :S
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.call of modern warfare 4te internette nasıl coklu kişiyle oynıyabiliriz? Demek istediğim aynı cihaz uzerinden 2 kolla. Bide playstattion da oynuyorum oyunu. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

quote:

@lakers45 ve Hiper-Nova

İlk bölüm sırtımızda adam taşıdığımız bölümde sahile doğru koştum sürekli ben adam vurmadım yanımdaki vurdu heli geldi aldı bizi.Kan çıkmadığı yerde helinin orda vuruluyor göğüsünden sonra heliye binerken tek bir iz yok.

ayrıca o graphic content açık.

En düşük yani regularda falan oynamıssındır.Bide o bölümde orasında adam kurtarmaya çalışıyorduk.Hocam orasını bilemem tam hatırlamıyorum ne desem yalan olur

• quote:

@lakers45 ve Hiper-Nova

Adamlardan kan çıkıyorda iki metre önümden bazuka atan adamları ne yapacağız? Yav he he. Oyunuda hardened zorluğunda oynuyorum. Ne diyelim adam hiç Battlefield 3 oynamamış ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: xako

adamlar crackli oyunu indirip eleştiri yapıyor hehehe fakirler sizi

Sen zenginsen al da dağıt millete birkaç orjinal oyun. Ojinal alınca herhalde oyun bir anda Crysis grafiklerine dönüyor, Gta gibi açık düğnya oluyor herhalde. Hayatında ilk defa orjinal oyun almış zavallı. Acıdım haline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazil38

abi bu grafik nedir ya biri tamamı ile söylebilirmi şunun ayarlarını ya full high yapıorum hiç beklediğim performans yok :S

Oyunda grafik adına hiçbirşey yok, resmen ilk Modern Warfare oyununun süslenmiş hali, kaymağını ymeye devam. Kemikleşmiş fanatik kitle aldıkça bizde böyle grafikler ve vur vur geç görmeye devam edeceğiz.
  • Valla ne BF3 Fanı nede COD fanıyım sadece oyuncuyum ama doğruyu söylemek gerekirse bf3 oynayan birisi olarak cod black ops 2 oynamya kalkınca birden irkildim acaba ilk oyunumu oynadığımı düşündüm . vuruş hissi yok sesler zayıf Grafik benim için önemli değil . oynanabilirlik 0 yani bu Cod'a para verilipte orjinal alınmaz görüşüm bu tabiki gözü kara fanatikleri içinse iyi oyunlar diliyorum
  • quote:

La yürü git : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

6770m canavar gibi kart var burdaki herkesi darmadağın eder

vallaha mı ?

92li kardeş güldürdün valla

steam grubu açtık arkadaşlar

http://steamcommunity.com/groups/dhbo2multi

YAV HE HE. 80li oldun bütün pc işlerini anladın tecrübe edindin herşeyin kralı sensin en kral malzemede sende var hadi koçum

6770 kıytırık bir laptop kartı neyin kafası bu görende gtx 680 var sanıcak elinde dedğin kart gtx 680 1/10 gücünde felan

he la he kıytırık allahın abecisi seni =D ne boş adam var şu ülkede ya

bilmiyosun konusupta rezil etme kendi gel iddaya girelim ekran kartina konu acalim kim kaybederse bir hafta banlasin cesaretin var mi ?

hadi bi dolan gel sen koçum ya. notebooka göre canavar gibi kart bu eskisin daha iyisini de alırız sen rahat ol yani. çocuk gibi iddaya giricek değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Sen zenginsen al da dağıt millete birkaç orjinal oyun. Ojinal alınca herhalde oyun bir anda Crysis grafiklerine dönüyor, Gta gibi açık düğnya oluyor herhalde. Hayatında ilk defa orjinal oyun almış zavallı. Acıdım haline.

ehehehe steam oyunlarımı gösterip amele sümüğü gibi olmak mı istiyon gundi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

@lakers45 ve Hiper-Nova

Adamlardan kan çıkıyorda iki metre önümden bazuka atan adamları ne yapacağız? Yav he he. Oyunuda hardened zorluğunda oynuyorum. Ne diyelim adam hiç Battlefield 3 oynamamış ki.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Sgt-WoodsTr/

Bu hesap kimin olabilir hocam?

Bu arada CoD 3'ten bahsetmişsin.Oynadığımız oyun kimin haberin var mı kardeşim?İnfinity Ward'ın değil.Treyarch'ın.Gözünüz ''Kör'' olduğu için malesef göremiyorsunuz acıdım senin haline .Adam hiç CoD oynamamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 19 Kasım 2012; 19:26:35 >

• s.a beyler oyunu sabah yukledim 12 gibi bu saate kadar bölüm 3 Old Wounds ( AT lı bölüm ) u geçememedim sorun bendenmı kaynaklanıyor bilmiyorm bölümü oynarken sürdüğüm at yerin içine giriyor ve kıpırdamıyor. sürekli farklı farklı yerlerde yerin içine giriyor naptım ettım hallemedim oyunu sildim tekrar yukledım steam kurdum olmadı kafayı yiyecek duruma geldim yardımlarınızı beklıyorum tesekkur ederim şimdiden.
  • Gerek single gerekse multiplayer olsun; Call of Duty 1'den bu yana binlerce saat CoD serisine harcadım. MW1'den sonraki oyunlarda benim gözümde ciddi bir düşüşe geçti seri. Şimdi Black Ops 2'ye bakıyorum... Sürekli script, sürekli script... Eskiden bu oyun yetenek isterdi, oyuncuyu zorlardı. Şimdi en zorda oynamama rağmen ölmek, ölmemekten daha zor hale gelmiş. Nerde MW1'in insanın ağzını açık bırakan single player modu, nerede BO2'nin script yumağı klişe oynanışı...

İyi kötü bu oyunu da bitireceğim sonuçta ama önceden beklentimi düşük tutmama rağmen beklentimin daha da altında çıktı oyun.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.