Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zombi moda giremiyorum. Oyundan atıyor. Sebebini bilen varmı?
  • AfganIstan bölümündeyim bug var! Atım yarısına kadar çöle batıyor kımıldamıyorum ve öyle olunca da düşmanlar beni vurmuyor. Bu nasıl sorun ya :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 55 level i bitirdim ama prestije giris yapmadim..prestij token olayi bundada varmis nerede prestij awards kismindami? Yani istedigimiz bir silahi veya perki acabiliyoruz degilmi mw3 teki gibi? Bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA nın rakibi olmasından dolayı Activision severim o yüzden dagıtımını yaptıgı oyunlarını destekler ve alırım Activision Ea nın video oyunları piyasasında tekelleşmeyi engellemesi açısından herkesin desteklemesi gerekir yoksa EA rakipsiz kalacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

Orijinalden alıntı: rexics

quote:

quote:

quote:

quote:

ya arkadaşlar oyunu acamıyorum. tıklıyorum bir tepki alamıyorum. görev yöneticisinde oyun acık görünüyor. ama ekranda tık yok. ekran kartımı güncelledim. pc özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı geforce 525 video ram belleği 1 gb pixel shader 5.0 intel core i5. lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.

Steam kuruyosun bilgisayara sorun çözülüyo

ya ben steamı yükledim ayı sorun devam ediyor başka bi önerin var mı ?

Nvidianın 310.54 beta sürücüsünü yükle bende yükledim black ops 2 de %26 performans artışı yapılmış oyun korsansa crackfixv2 kullan steamda bilgisayarda yüklü olsun bu şartlarda ben windows 8 de çalıştırdım oynuyorum.

kardeş dediklerinin yaptım netframe 4.0 visual c++ gibi bileşenleri bilgisayara yükledim ama hala bir çözüm bulamadım. forumlarda başka yerlerdede araştırıyorum fakat hiçbir çözüm içeriği yok ben üstelik win7 kullanıyorum. yani win8 lerde sorun olduğunu biliyorum ama ben zaten win7 kulanıyorum ama ona rağmen bir çözüm bulamadım henüz 525m geforce ekran kartı kullanıyorum. nvidia sitesinde beta driver lara baktım ordaki driver ı yüklüyorum ama olmuyor sürücü aygıtı bulamadı diyor ve yüklemiyor.acıkcası sorunu hala anlamadım. eger bir cözüm bulursan bana tekrar dön ilgilendiğin içinde sağol kardeşim

Valla benden bu kadar kusura bakma :)

sağol kardeşim. iyi forumlar

• beyler single da bölümler arası yükleme sizde de uzun sürüyor mu ? 3 dk civarı sürüyo bende
  • Beyler ilk olarak oyunu açılmayıp hata raporu veren arkadaşlar bilgisayarın tarihini 13.11.2012 ye ayarlayıp girsinler bende bu şekilde problem kalktı.

Ek olarak oyunu 1 saat evvel bitirdim.Treyarch gerçekten bu sefer oyunu yapmayı becermiş.Eski optimizasyon sorunları yok.Oyunda şaşırtıcı sahneler, bölümler ve ekipmanlar var.10 üzerinden 9.7 yi hak ediyor bana göre.Hikaye yine on numara olmuş kendinizi oyuna tam anlamıyla kaptırıyorsunuz.Param olursa orjinal alacağım.

Haydi kolay gele...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

EA nın rakibi olmasından dolayı Activision severim o yüzden dagıtımını yaptıgı oyunlarını destekler ve alırım Activision Ea nın video oyunları piyasasında tekelleşmeyi engellemesi açısından herkesin desteklemesi gerekir yoksa EA rakipsiz kalacaktır.

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Oyuna giremeyenler, çalışmayı durdurdu hatası alanlar Bilgisayar tarihini 2009 yapıp denesinler.
    Ben dün giremiyordum bir yerde bu açıklamayı görüp yaptım oldu.

dostum hangi crackı kullanıyosun ya? 2009 yaptım gene olmadı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jermaine. -- 17 Kasım 2012; 0:20:21 >
  • Beyler çölde atlı elemanlarla birlikte büyük bir tanka doğru koşuyoruz ardından ben takın önüne düşüyorum. Fakat ordan kalkamıyorum. dediği gibi önce sağ tık sonra sol tık yapıyorum seri şekilde ama olmuyor. Geç kaldın yazıyor. Ne yapmalıyım ? Siz nasıl geçtiniz burayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler çölde atlı elemanlarla birlikte büyük bir tanka doğru koşuyoruz ardından ben takın önüne düşüyorum. Fakat ordan kalkamıyorum. dediği gibi önce sağ tık sonra sol tık yapıyorum seri şekilde ama olmuyor. Geç kaldın yazıyor. Ne yapmalıyım ? Siz nasıl geçtiniz burayı ?

Sağ ve sol tıka aynı anda basacaksın.
  • Spoiler vermeyin. Ben ve birsürü kişi oynamadı daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

böyle bir hata alıyorum bunun çözümü nedir

PCnin tarihini 13 kasım yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

quote:

Orijinalden alıntı: master93

An itibari ile oyunu bitirdim oyunun senaryosu mükemmel sonunda raul mendez tekerlekli sandalyeli adamın boğazını kesiyor daha sonra kim olduğunu anlamadığım birinin mezarını açıp kendini benzin döküp yakıyor

Katılıyorum mesajına.. 10/10 d Bende senin gibi aynı sonla bitirdim o mezarlıkta ki
    karısı.
    4 farklı son varmış ikisini gördüm. Diğer ikisi de sanırım oyun içinde verdiğimiz kararlar sonrası olmalı.

mezardaki ceset adamın kız kardeşi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

böyle bir hata alıyorum bunun çözümü nedir

PCnin tarihini 13 kasım yap

yaptım bu seferde oyun açılıyor görev yöneticisinde çalışıyor bir sürü crack denedim steamda kurdum hala açamadım oyunu ne yaptıysam olmadı görev yöneticisinde oyun açık çalışıyor gözüküyor ama masaüstündeyim :(

• amd phenom 2 x4 960t 2 gb ram ati radeon hd 4350 la bu sistem kaldırmazmı bu oyunu?niye açılışta donuyo ya offff...crackfixte yaptım.Gençler yardım.error during ini
    talizision diye hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicinho -- 17 Kasım 2012; 3:11:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

amd phenom 2 x4 960t 2 gb ram ati radeon hd 4350 la bu sistem kaldırmazmı bu oyunu?niye açılışta donuyo ya offff...crackfixte yaptım.Gençler yardım.error during ini
    talizision diye hata veriyor

sorunu çözdüm.Ama kimseye söylemem
  • Oyunda alabileceğiniz en iyi grafik ayarları bunlardır
    Ayrıca nvidia inspector'dan AA Enhance Application Settings ve 2x Supersampling işaretli

Dept of Field ve FXAA multiplayerda dezavantaj sağlayacak blur ekleyeceği için kapalı / low

• quote:

Orijinalden alıntı: master93

An itibari ile oyunu bitirdim oyunun senaryosu mükemmel sonunda

senin yapacağın işin taaaa

kafanız hiç çalışmıyormu lan sizin
  • Daha oynama fırsatım olmadı ama baya kişi sorunla karşılaşmış umarım kanser olmadan bitirebiliriz oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.