Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bu en çok yenilik içeren CoD oyunu.Göreve giderken silah seçme olayını çok beğendim.

İlk görevler gerçekten çok kötü oyunun ortalarına doğru oyun açılıyor resmen.Oyunu oynadıktan sonra ilk görevler kimsenin aklında kalmayacaktır.

Oyunu BF3 ile takas yapmak isteyen olursa PM atın.(Param yok oyunum var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.l.p.r -- 17 Kasım 2012; 12:36:42 >
  • Oyunu az önce bitirdim,son 3 oyundur zevk vermezken su son oyun cok iyi olmus grafikler biraz göze batsada,serideki degisiklikler iyi olmus(yeni bir timeline ve sinematik anlatim)ayrica hikayede cok etkiledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Arkadaşlar sorun cracklerinizde değil,steam'i yükleyin çalışır oyununuz.

steamla alakası yok bende yüklü gene atıyor. uydurma o
  • Oyunu oynarken başım ağrıyor belli bir süre sonra. Görüntüden değilde teknolojik aletlerin çıkardığı uyuz sesler yüzünden oluyor zannımca.
  • Bende bu bölümde takılı kaldım kapıyı nasıl geçeceğiz?

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

Oyunu oynarken başım ağrıyor belli bir süre sonra. Görüntüden değilde teknolojik aletlerin çıkardığı uyuz sesler yüzünden oluyor zannımca.

Ben de oyun oynarken belli bir süre sonra başım ağrıyor ve midem bulanıyor. Neyden dolayı tahmin edemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam aşağıdaki linkteki oyunu alsam herhangi bir kısıtlama olmadan oyunu multiplayer oynayabilirmiyim ??

http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-011211-pc-call-of-duty-black-ops-ii/productdetails.aspx?I_ID=63151
  • Evet, oynayabilirsin. Oyunun kutulu versiyonu zaten Aral tarafından satılıyor.
  • oyun nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

Oyunu oynarken başım ağrıyor belli bir süre sonra. Görüntüden değilde teknolojik aletlerin çıkardığı uyuz sesler yüzünden oluyor zannımca.

Ben de oyun oynarken belli bir süre sonra başım ağrıyor ve midem bulanıyor. Neyden dolayı tahmin edemiyorum.

FoV 60'da oynuyorsanız normaldir .
  • Black Ops 2'nin kutulu versiyon şu anda Vatan'daki % 25 indirimle 112 TL. Almayanların haberi olsun.

http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-011211-pc-call-of-duty-black-ops-ii/productdetails.aspx?I_ID=63151

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 17 Kasım 2012; 15:24:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

Ben de FOV'la oynayamıyorum. Biraz alışkanlık, biraz da bünye meselesi sanırım.
  • Arkadaşlar şu yüzen adalı bölümü bitirmiştim en son, makina çöktü. Save dosyası olan bi upload ediversin bi zahmet. Allah rızası için. Ta oraya kadar baştan yardırmayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

quote:

Ayarlarda field of view ayarı low olarak ayarlı. Bu ayar ne işe yarıyor bilmiyorum. Demek bundan diyorsun. İlginçmiş. Biraz mantıklı geliyor çünkü bu baş ağrısı, mide bulantısı sadece bu tarz oyunlarda oluyor. Mesela spor oyunlarında olmuyor. Ve oyun oynamadığım zaman olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 17 Kasım 2012; 16:03:36 >

• Yukaridaki mesajlara bakiyorum da sistemleri iyi olan arkadaslarin nasil takiliyor oyun anlamiyorum ben de hersey ultra high 1080p hic takilmadan oynanabiliyor. Suruculerinizi kontrol etmenizi oneririm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Oyun -single player olarak- on numara. Senaryo oldukça iyi kurgulanmış, 2025'e endeksli silah ve mühimmat abartılmamış. Geçmişe dönüşler var, bir önceki oyunla bağlantılar var. Grafikler kötü değil bence. Az buçuk ingilizce bilen adam oyundan zevk alır, kimse kusura bakmasın. Her şey grafik vesaire demek değil.
  • Oyunu az önce bitirdim. Muhteşem bir son hazırlamışlar yine. Şimdi Veteran seviyesinde tekrar bitirmeye çalışacağım.
  • http://img62.imageshack.us/img62/33/20121117005.jpg

hocam ben bu bölümde takıldım.herkesi öldürüyorum ancak check point cıkmıyor ve benimle birlikte giden adamlar sürekli saklanıp bekliyorlar cıkmıyorlar bu sebeplede oyun ilerlemiyor kapı açılmıyor.defalarca bastan oynadım yinede işe yaramadı.acaba sorun nedir yardım edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

http://img62.imageshack.us/img62/33/20121117005.jpg

hocam ben bu bölümde takıldım.herkesi öldürüyorum ancak check point cıkmıyor ve benimle birlikte giden adamlar sürekli saklanıp bekliyorlar cıkmıyorlar bu sebeplede oyun ilerlemiyor kapı açılmıyor.defalarca bastan oynadım yinede işe yaramadı.acaba sorun nedir yardım edermisiniz.

ortaya gel bekle orda onlarda yanına geliyor hala daha olmuyorsa bug filandır bölümü tekrar oyna...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

http://img62.imageshack.us/img62/33/20121117005.jpg

ortaya gel bekle orda onlarda yanına geliyor hala daha olmuyorsa bug filandır bölümü tekrar oyna...

bekliyorum ama gelmiyorlar.baştan oynamak işe yarar mı?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.