Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aligulcan7

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

http://img62.imageshack.us/img62/33/20121117005.jpg

hocam ben bu bölümde takıldım.herkesi öldürüyorum ancak check point cıkmıyor ve benimle birlikte giden adamlar sürekli saklanıp bekliyorlar cıkmıyorlar bu sebeplede oyun ilerlemiyor kapı açılmıyor.defalarca bastan oynadım yinede işe yaramadı.acaba sorun nedir yardım edermisiniz.

ortaya gel bekle orda onlarda yanına geliyor hala daha olmuyorsa bug filandır bölümü tekrar oyna...

bekliyorum ama gelmiyorlar.baştan oynamak işe yarar mı?

Bi daha oynuyacaksın o bölümü o zaman oyun korsansa böyle sorunlar oluyo...

• beyler acil cevap lazım
    steam den trade yapıcam
    amerikadan bi herifle
    us versiyon bo 2 vericek
    sıkıntı yaşatırmı
    bi de rus versiyonu trade ederken farkedebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

quote:

Orijinalden alıntı: master93

An itibari ile oyunu bitirdim oyunun senaryosu mükemmel sonunda raul mendez tekerlekli sandalyeli adamın boğazını kesiyor daha sonra kim olduğunu anlamadığım birinin mezarını açıp kendini benzin döküp yakıyor

Katılıyorum mesajına.. 10/10 d Bende senin gibi aynı sonla bitirdim o mezarlıkta ki
    karısı.
    4 farklı son varmış ikisini gördüm. Diğer ikisi de sanırım oyun içinde verdiğimiz kararlar sonrası olmalı.

mezardaki ceset adamın kız kardeşi

pardon kız kardeşi evet.

• Arkadaşlar bende asus laptop var. i5-2410 işlemci nvidia gt540 ekran kartı 4 gb ram. Ne dersiniz oynayabilir miyim? Orta değerlerde filan oynayabilirsem indirip yükleyecem.Deneme yanılma yoluyla öğrenmek istemedim malum 15 gb oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

Arkadaşlar bende asus laptop var. i5-2410 işlemci nvidia gt540 ekran kartı 4 gb ram. Ne dersiniz oynayabilir miyim? Orta değerlerde filan oynayabilirsem indirip yükleyecem.Deneme yanılma yoluyla öğrenmek istemedim malum 15 gb oyun

Sistemim,
    P6000 işlemci
    6gb ram
    gt 335m ekran kartı

Texture quality extra, AA kapalı, kalan her şey low, çözünürlük 1280x768

Texture quality mediuma alsan 30un altına düşmez.
    Senin sistemin çok rahat kaldırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gedo Mazo -- 18 Kasım 2012; 0:02:56 >

• @Gedo Mazo
    Teşekkür ederim.Yarına iner bi deniyeyim bakalım.Tam da vize haftası
  • afganistanda ata binerken bug oluyor at ilerlemiyor ve attan inildiğinde aşağı doğru düşüyor adam nedeni ne olabilir beyler?
  • arkadaşlar vurucu ve indirici diye 2 class yaptım yorumlarınızı bekliyorum buarada prestige levelere gelince 55 ten sonra bir tane silahınızı unlock edebiliyorsunuz veya o silahı daha öncesi vurucudaki gibi prestige etmiş olmanız gerekiyor yanında yıldızı görmüşünüzdür unlock ettiğiniz silahın tüm alt ekipmanları level 55 e kadar açtıklarınız otomatik açılıyor,an itibariyle prestige level 20 yim 28 olunca sticky bomb yerine bounce betty alıcam

yaptığım classlarda hızlı bir şekilde orta menzilde oynamayı tercih ettim genelde aim alarak hızlı hareket etmeyi seviyorum,indiricide lazeri aimsiz kullanmak için yakından tercih ettim,vurucudaki stock u ise aim alırken hızlı hareket edebilme için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesis85 -- 18 Kasım 2012; 10:17:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Oyunu az önce bitirdim. Muhteşem bir son hazırlamışlar yine. Şimdi Veteran seviyesinde tekrar bitirmeye çalışacağım.

Save dosyasını upload edebilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReChargedZ

quote:

Oyunu az önce bitirdim. Muhteşem bir son hazırlamışlar yine. Şimdi Veteran seviyesinde tekrar bitirmeye çalışacağım.

En zorda tekrar başladım ben. Eski save dosyasının üstüne yazmış olmalı.
  • quote:

quote:

quote:

Peki birşey daha sorucam. Şu yüzen adalı bölümde herhangi bir takılma veya oyundan atma oldu mu sende ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki birşey daha sorucam. Şu yüzen adalı bölümde herhangi bir takılma veya oyundan atma oldu mu sende ?

Hayır hiç bir sorun yaşamadım.

• Beyler zombi modu oyun bitince mi açılıyor. Direkt girmeye çalıştığımda oyundan atıyor meret.
  • Oyunun bazı bölümleri sıkıcı. Sonuna doğru umarım heyecan artar.
  • Arkadaşlar finaller bitti Black ops 2 ve Most wanted 2 almak istiyorum ancak sistem beni yarı yolda bırakır mı bilmiyorum.

AMD x4 955 3.2 GHZ işlemci
    4 gb 800 mhz ram
    HD5570 ekran kartı 128 bit(Sorunum burada)

Bu sistemde oyunu sorunsuz oynayabilir miyim ? En azından orta çözünürlükte.Çöp grafiklerde oynatacaksa hiç para vermeyeyim :(
  • buga çözüm bulabilen var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://img62.imageshack.us/img62/33/20121117005.jpg

hocam ben bu bölümde takıldım.herkesi öldürüyorum ancak check point cıkmıyor ve benimle birlikte giden adamlar sürekli saklanıp bekliyorlar cıkmıyorlar bu sebeplede oyun ilerlemiyor kapı açılmıyor.defalarca bastan oynadım yinede işe yaramadı.acaba sorun nedir yardım edermisiniz.

ortaya gel bekle orda onlarda yanına geliyor hala daha olmuyorsa bug filandır bölümü tekrar oyna...

bekliyorum ama gelmiyorlar.baştan oynamak işe yarar mı?

Bi daha oynuyacaksın o bölümü o zaman oyun korsansa böyle sorunlar oluyo...

baştan oynadım ancak işe yaramadı zorluğu düşürdüm işe yaradı ancak geri eski zorluğuyla devam etmek istiyorum.tekrar yukseltmek mümkün mü acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligulcan7 -- 18 Kasım 2012; 14:52:45 >

• beyler oyunda bi bölümde takıldım. İndia böümü yazıyo girişte. bitane ayaklı tank gibi ibşey var. 3 tane de adam ne yapacam orda. geçenler var mı
  • Oyunu bitiren bi arkadaşdan ricam şu oyunu kısaca anlatabilirler mi?

Hikayesi nedir, amacımız ne, strike force denilen şey ne ve son olarak oyunun kaderi bizim elimizde deniyor bu nasıl olucak?

Şimdiden teşekkürler.
  • "Yıl olmuş 2012'nin sonu, hala Cod 2 motorunu ısıtıp önümüze veriyorlar" sitemini bile klişe hale getirmiş derecede komik bir duruma geldi artık bu oyun.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.