Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmi524

ADam oyun yapıyor arkadaşım.Ac R'de Osmanlı'Lar bir İngilizce bir Türkçe konuşuyorlardı.Ona niye karşı çıkmıyorsunuz?

Kavga çıkarmak için bahane arama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Bu oyunun neresinde DirectX 11 kullanmışlar anlamadım.

"Oyunu DX11'li çıkarttık" demek için menüye koymuşlar sadece demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

ADam oyun yapıyor arkadaşım.Ac R'de Osmanlı'Lar bir İngilizce bir Türkçe konuşuyorlardı.Ona niye karşı çıkmıyorsunuz?

Kavga çıkarmak için bahane arama...

Siz istiyorsunuz arkadaşım kavgayı.Gidin başka bir yerde kavga edin.Tarzan Rıfkı gibi polis müdürüne uyuşturucu satmaya gitme

• Senden mi alıntı yaparak yazdım da mesajıma atlıyorsun sen ya. Alıntı yaptığım kişi bile buna itiraz etmezken sana ne oluyor? Benden alıntı yaparak sataşan sensin. Kavgayı çıkaran benim öyle mi? Hem, bir kişi uyuşturucu bile satıyor olsa bu onu öldürme sebebi mi? Hayret birşey ya...
  • Arkadaşlar online serverlar şu an çok kötüymüş doğru mu? Oyunu online için almak için acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Bir de burası hem online hem Konulu oyun başlığı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexics

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

ya arkadaşlar oyunu acamıyorum. tıklıyorum bir tepki alamıyorum. görev yöneticisinde oyun acık görünüyor. ama ekranda tık yok. ekran kartımı güncelledim. pc özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı geforce 525 video ram belleği 1 gb pixel shader 5.0 intel core i5. lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.

Steam kuruyosun bilgisayara sorun çözülüyo

ya ben steamı yükledim ayı sorun devam ediyor başka bi önerin var mı ?

Nvidianın 310.54 beta sürücüsünü yükle bende yükledim black ops 2 de %26 performans artışı yapılmış oyun korsansa crackfixv2 kullan steamda bilgisayarda yüklü olsun bu şartlarda ben windows 8 de çalıştırdım oynuyorum.

• bu oyun call of duty olamaz yok başka bir oyun bu her sene call of duty oynarım ama bu kadar kötüsünü görmedim bu ne rezil bir oyun olmuş
  • Oyunu almayı düşünenler almayanlar multisi nasıl diyenler bi multi videosu paylaşıyorum kendi oyunum yanlız kayıttan çekim yaptığım için bazı araç kullanımlarını göstermiyor nedense;mesela Lightining strıke diye bi scorestreak var onda ekrana görüntü gelmiyor orda haritada belli üç yeri seçip oraya bomba bırakıyor black ops'da ki mortar gibi yani....Oyunun kendi kayıdından video çekimi yaptığım için onları göstermiyor birde kill/death listesini de göstermiyor her neyse önemli olan onlar değil multide ki atmosfer oynanış merak edilenler:

• Hardpoint modu eğlenceliymiş güzel olmuş
    Warmachine de fena birşey geleni geçeni indiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 14 Kasım 2012; 23:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Ne egoist,kompleksli insanlar var konuda.Adam 100 ile 200 fps arası alıyorum normal mi diye soruyor asıl sen normal misin kardeşim?Diğeri diyor oyun çöp bok bok.. diyor grafikler yüzünden.Diğeri AC:R'deki İngilizce olayına takmış.Çoluk çocuk kaynıyor konu.Benim şahsi fikrim Treyarch bana bir oyunun sadece grafikten ibaret olmadığını gösterdi.Çok zevkli olmuş oyun gelişmeyen tek şey grafik ki grafikler de o kadar kötü değil bence.Adamlar RTS modülünde görevler bile yapmış,MP'de bir sürü yaratıcı Mod koymuşlar siz hala oyun şöyle kötü böyle kötü.Ulan birde korsan indiriyorlar hâlâ laf atıyorlar oyuna.Ulan adi sen önce oyunu kendi hakkınla al sonra yorumunu yaparsın parayı verdiğine değdi mi değmedi mi..

Bana bak güzel kardeşim öncelikle şunu belirteyim birincisi ben çocuk değilim ikincisi fps tarzı oyunlardaki kaç fps alır vs konularında fazla bilgim yok pc özelliklerimi yazdım kaç fps alıyorsa koydum çünkü her oyunda fps değerleri değişir bende bu oyunun fps değerlerini yazdım ve arkadaşlara sordum herhalde kimse kimsenin sorduğu soruya karışmaz sanırım bu forumda ve eğer mesajımı beğenmiyorsan benim mesajimle ilgili yorum atmazsın olur biter anladın mı güzel kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EINZEIN -- 14 Kasım 2012; 23:52:56 >

• şu oyunda 100 200 fps alıyorum diyenler bu oyunda az bile alıyosunuz o grefiklerle o fps yi.bu grefiklerle en az 500 ün altına düşmemeniz lazım.ben 100 alıyorumda ne oluyo görüntü dahamı iyi oluyo ? yoo yine berbat.berbat diyorum çünki cod 4 den sonra artık hiç bi cod serisi onun gibi olamadı.
  • yeni başladım güzel gidiyor bakalım
  • arkadaslar ilk defa steam den oyun aldim black ops 2 yanliz oyunda dil secenegi olarak sadece ingiizcemi var fransizca dil secenegi yokmu korsan oyunlarda bile bir suru dil secenegi oluyor skidrow un kirdigini yuklemedim gercide orijinal varken ama genelde oluyordu multi dil secenegi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu illegal olarak neredeyse imkansız adamlar sırayla tüm dosyaları sildiriyorlar internetten.Para veripte almam bu oyunu,çıkışı ile DLC satan oyunlardan nefret ediyorum.
  • Oyunun başları çok güzel ama ortalara doğru sıradanlaştı nedense, ayrıca o defans ve atak yaptığımız ara bölümler var, kuş bakışı yönettiğimiz.

Bizim takımın zekası yerle yeksan, o bölümleri hard da geçmek çok zor, patır patır dökülüyor bizimkiler.

Ayrıca oyunun grafikleri bildiğimiz cod grafikleri ama gerçekten TXAA'da görüntü kalitesi aşırı farkediyor, imkanı olanlar txaa açarak oynasınlar oyunu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya arkadaşlar oyunu acamıyorum. tıklıyorum bir tepki alamıyorum. görev yöneticisinde oyun acık görünüyor. ama ekranda tık yok. ekran kartımı güncelledim. pc özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı geforce 525 video ram belleği 1 gb pixel shader 5.0 intel core i5. lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.

Steam kuruyosun bilgisayara sorun çözülüyo

ya ben steamı yükledim ayı sorun devam ediyor başka bi önerin var mı ?

Nvidianın 310.54 beta sürücüsünü yükle bende yükledim black ops 2 de %26 performans artışı yapılmış oyun korsansa crackfixv2 kullan steamda bilgisayarda yüklü olsun bu şartlarda ben windows 8 de çalıştırdım oynuyorum.

ben 306.97 olan sürümünü yükledim nvidiada benim ekran kartımın son güncellemesi buydu geri kalan herseyi yaptım steam crack (6 tane denedim) vs ama oyun acılmıyor sadece görev yöneticisinde işlemci bölümünde açı görünüyor. senin yüklediğin son driver ı nerden yükleyebilirim mümkünse link verebilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Oyunun başları çok güzel ama ortalara doğru sıradanlaştı nedense, ayrıca o defans ve atak yaptığımız ara bölümler var, kuş bakışı yönettiğimiz.

Bizim takımın zekası yerle yeksan, o bölümleri hard da geçmek çok zor, patır patır dökülüyor bizimkiler.

Ayrıca oyunun grafikleri bildiğimiz cod grafikleri ama gerçekten TXAA'da görüntü kalitesi aşırı farkediyor, imkanı olanlar txaa açarak oynasınlar oyunu.

Olsa da gtx600 serisi kart bizde açsak görsek ...

Bu arada o atak ve defans yaptığımız bölümlerin hikayeye bi etkisi yok di mi dostum....Çünkü orayı başarı ile tamamlasanda tamamlayamasanda hikayeye devam etmek istiyormusun diye soruyor...ben bir iki kere denedim Hardned de oynuyorum geçemeyince hikayeye devam dedim ama replay mission'dan tekrardan oynadım yine 3-5 deneme sonrası geçtim...Kısacası önemli olan hikaye moduna bi etkisi varmı o görevlerin onu merak ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Oyunun başları çok güzel ama ortalara doğru sıradanlaştı nedense, ayrıca o defans ve atak yaptığımız ara bölümler var, kuş bakışı yönettiğimiz.

Bu arada o atak ve defans yaptığımız bölümlerin hikayeye bi etkisi yok di mi dostum....Çünkü orayı başarı ile tamamlasanda tamamlayamasanda hikayeye devam etmek istiyormusun diye soruyor...ben bir iki kere denedim Hardned de oynuyorum geçemeyince hikayeye devam dedim ama replay mission'dan tekrardan oynadım yine 3-5 deneme sonrası geçtim...Kısacası önemli olan hikaye moduna bi etkisi varmı o görevlerin onu merak ettim...

Yok ya koymuşlar işte öyle, acayip gereksiz buldum ben yalnız o bölümleri.

Belki de multide öyle bir mod vardır hani bir kişi yukardan squadlara komut veriyor diğerleri de o görevi yerine getirmeye çalışıyordur ama hiç olmamış o iş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Yok ya koymuşlar işte öyle, acayip gereksiz buldum ben yalnız o bölümleri.

Belki de multide öyle bir mod vardır hani bir kişi yukardan squadlara komut veriyor diğerleri de o görevi yerine getirmeye çalışıyordur ama hiç olmamış o iş.

Aynen kafayı yedim defans yapıcam diye,bizim adamlar hiç bi işe yaramıyo zaten hiç bi şey yaptıkları yok duvarın arkasında bekliyorlar direk gibi hep ben adam vuruyorum bide sentry gun'lar....Neyse sonunda geçtim hikaye moduna da etkisi yoksa hikayeye devam edebilirim...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.