Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Oyunu kurup oynamaya başladıktan sonra doğru oyunu mu oynuyorum diye kendime sordum ilk başta. Bir oyun bu kadar mı rezalet olur arkadaş. Bir iki bölüm oynadım, böyle giderse daha fazla oynamadan kaldırırım herhalde.

Az sabret aynı şeyleri bende söyledim ama ilerde cidden sağlam aksiyon ve bölümler var az sabır eyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

arkadaşlar bende bo2 aldım fakat "Call of Duty®: Black Ops II Season Pass" diye bir olay var ve bunun fiyatı 50$

mübarek oyun fiyatı ile aynı neredeyse sadece arasında 10 dolar fark var.

2013 de çıkacağı belirtilmiş almayı düşünen yada alan var mı ? ? ?

hocam ben aldım çıkıcak olan dlcleri toplu bir şekilde almış oluyosun yani oyuna çıkıcak mp mapler işte modlar hepsi tek pakette erken aldığın için 10-15 dolar gibi daha ucuza alıyosun hepsini toplamda yani ama öncelikle oyunun kendini almalısın daha sonra yeni map mi geldi ücretini senden tek seferde aldığı için steam hemen yüklüyor son zamanlardaki oyunlarda bu season pass muhebetti çok oldu assasins creed borderlands 2 örneğin
  • Oyunun grafikleri cidden harika olmuş neden böyle yazmış herkes anlamadım. Yanlız oyunu hard modunda oynamama rağmen düşman zekası bana çok düşük geldi. Yani bi an düşünmedim değil özürlü veya sakat adamlarla mı savaşıyoruz diye ? Neden böyle ? Adama bakıyorum, o da bana bakıyor. Öyle bakışıyoruz. Sonra arkasına geçiyorum adam hala önüne ateş ediyor falan. Garip yani.
  • amma eleştirilmiş arkadaş ya...hele korsan indirip oyunu darağacına götürenler hiç konuşmasın diyecem ama parası olan var olmayan var...ama deli gibi eleştirenler siz çıkın daha iyisini yapın...hangi oyun çıkar çıkmaz mükemmel acaba? hepsi pacht yedikçe düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Beyler COD oyunlarinda fark olmamasini ben yillardir savunuyorum

MW2 ile Black Ops 2 yi gectim

Call of Duty 4 MW1 ile de oyle cok fark yok.

Ama iste adamlar her sene size bi eglence sunuyolar. Yeni haritalar, yeni konu, yeni silahlar gibi.

Bu oyun boyle devam etsin gene az degisiklikler olsun MW8 bile olsa gene alinir.

Ne BF3 need Crysis ile karsilastirilabilinir oyun ama zevk faktoru farkli birsey. Ben sahsen zevk aliyorum.

Bu tarz hizli bir online oyun olmasi guzel bence.

dediğinize tamamen katılıyorum bugün wow gibi bir oyun bile oynanabiliyorsa ( grafik açısından ) starcraft eklenti paketini daha yeni mart 2013 te çıkartıcak kaç senelik oyun halen daha alınabiliyorsa cod oynanır grafikler evet çok iyi değil ama xbox ta assasins creed 3 oynadım grafikler benzerdi hemen pc için gittim ön sipariş verdim çünkü ac gibi bir oyunda single çok önemli ama bence cod da mp önemli eğlence önemli nuketown oynadım mp de inanılmaz keyif aldım 15 kere öldüm belki ama zevkliydi birkaç kere final kill cam de kendimi gördüm amca iki kaşımın arasından vurmuş :) kısacası bazı şeylerde eğlenceye bakıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesis85 -- 14 Kasım 2012; 12:29:58 >

• sıngle kısmı bıle oynanacak degıl gıbı.oyunu oynarken kendımı cok eskılerde hıssettım..grafıkler berbat sesler rezalet..vurus hıssı cıdden kotu..yemın edıyorum adamlar maden kaynagı gıbı oyunu buldular her seferınde mılletı ınek gıbı ıyı sagıyorlar bununla..kamyonla para kaldırıyorlar su rezaletle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Şu anda sadece iki oyun arasından seçim yapmak gibi bir şansım olsaydı BF 3 PE alırdım, 120 tl'ye oyun + 5 dlc'ye sahip olurdum ve keyfime bakardım, hangi firmanın daha soyguncu zihniyetde olduğu açıktır. Sadece 4 dlc için 90 tl daha verip season pass almayı kesinlikle düşünmüyorum, belki ileride beğendiğim zombie haritası olan bir dlc'yi alırım, o da 7 $'lık Steam indirimleri olduğunda.

activision u savunmuyorum ama yazdığını anlayamadım.bf3 çıktığında 59 dolar değil miydi?sonra back the kankard ı aldık 30 küsur liraya sonra premium çıktı 59 dolara hatta biz de fiyatlar euro para biriminde görünüyordu.bo nun mw3 ün dlclerini almadım bi zararını görmedim.bf3 ün premiumu alanlarla aynı serverlarda oynuyorsun adamların silahları,kamuflajları ve bıçağı bile farklı,insan mecbur kalıyor almaya biz de aldık.bo2 nin dlc season pass ını almazsın olur biter sana bir zararı olmaz.iki firmanın dlc politikası da yanlış ,ikisi de soyguncu.

hangi firmanın daha soyguncu zihniyette olduğu açıktır ama görebilene.

• @ sawolverine

Ben de ilk başlarda LE almıştım daha sonra da premium aldığım için hiç pişman değilim, çünkü BF 3 getirdiği yenilikler ile hep fazlasını sundu, Aralık'da Aftermath geliyor yine farklı bir dlc olucak. İlk çıktığında her oyun pahalı olur ama CoD oyunları aradan 1 sene geçse yine pahalı, MW 3'e hala 70 $ verecek birisi var mı + bu oyun için Elite hizmetine de para ödemen lazım, CoD oyunlarında kullanmak zorunlu değil ama BF 3 ve MoH Warfighter için yapılan bu benzer hizmet ücretsiz. Ucuz RUS key için konuşmuyorum Steam fiyatından bahsediyorum, benim verdiğim fiyat şu anki Origin fiyatıdır, BF 3 rekabet sunmasaydı BO 2 için Elite hizmeti de yine paralı olurdu. Premium almadan da var olan silahlar ile gayet güzel oynanır, oyuncuda kabiliyet yoksa premium olmuş olmamış birşey farketmez. Ben ne 100 level premium oyuncular gördüm, Premium'un avantajı sadece dlc'lere toplu şekilde sahip olmak ve server'a girişde diğer oyunculara göre öncelik hakkı verilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Kasım 2012; 15:11:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enesis85

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Beyler COD oyunlarinda fark olmamasini ben yillardir savunuyorum

MW2 ile Black Ops 2 yi gectim

Call of Duty 4 MW1 ile de oyle cok fark yok.

Ama iste adamlar her sene size bi eglence sunuyolar. Yeni haritalar, yeni konu, yeni silahlar gibi.

Bu oyun boyle devam etsin gene az degisiklikler olsun MW8 bile olsa gene alinir.

Ne BF3 need Crysis ile karsilastirilabilinir oyun ama zevk faktoru farkli birsey. Ben sahsen zevk aliyorum.

Bu tarz hizli bir online oyun olmasi guzel bence.

dediğinize tamamen katılıyorum bugün wow gibi bir oyun bile oynanabiliyorsa ( grafik açısından ) starcraft eklenti paketini daha yeni mart 2013 te çıkartıcak kaç senelik oyun halen daha alınabiliyorsa cod oynanır grafikler evet çok iyi değil ama xbox ta assasins creed 3 oynadım grafikler benzerdi hemen pc için gittim ön sipariş verdim çünkü ac gibi bir oyunda single çok önemli ama bence cod da mp önemli eğlence önemli nuketown oynadım mp de inanılmaz keyif aldım 15 kere öldüm belki ama zevkliydi birkaç kere final kill cam de kendimi gördüm amca iki kaşımın arasından vurmuş :) kısacası bazı şeylerde eğlenceye bakıcaksın

aynen oyle.

Birde multide olme olayinda ne kadar iyi olsakda biz TUrklerin malesef lag sorunu oluyor. Tabi millet Avrupa serverlarinda hepsi fiber altyapi 20-30 pinglerde. Bizim pingler 70-80 olsun farkeder. Sokaga ay sonu fiber gelicek bakalim basvuruda bulundum, umarim daha iyi ping alirim.

Avrupa ile oyun oynayinca soyle bi 30-40 olsa pingim mutluluktan agliycam.

Black Ops2 multisi cok eglenceli. Ha BF3 gibi kasmiyorum, ve mac kazaninca BF3 teki gibi haz almiyorum orasi ayri ama kafami dagatmak icin ve beyin olarak kendimi cok yormak istemedigim zamanlarda COD oyunlari en iyi multi. Bence.

Ben cok eglendim oyunu oynarken. 1 el de zombie oynadim oda iyiydi. Single ise hic oynamadim. Oynamamda belki. Veya bir gun oynar bi kac saattte bitiririm herhalde. Bakicaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

deli gibi eleştirenler siz çıkın daha iyisini yapın...

Bu yorumada bitiyorum ha Tamam ben yarın mw4 ü yapıyorum ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

deli gibi eleştirenler siz çıkın daha iyisini yapın...

Bu yorumada bitiyorum ha Tamam ben yarın mw4 ü yapıyorum ozaman

bekleriz.yap gurur da duyarız
  • Dün çıktı heralde oyun?

Oynayan var mı, nasıldır?
  • bu kadar dandık grafıkler olamaz. helekı bu jenerasyonda. rezalet resmen herşeyıyle berbat bır oyun olmus. bf3 den sonra bu oyunu cıkartmak resmen yenılgıyı kabul etmektır. cok cok kotu...
  • arkadaşlar şu videodaki 14.20 . dk daki yere takıldım Yardım lütfenhttp://youtu.be/8O4Yr2i60-g?t=14m20s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS03 -- 14 Kasım 2012; 14:40:21 >
  • Valla call of duty united offensive den beri oynarım ama artık bu işin suyu çıktı... son iki oyunu orjinal almadım bu ve mw3 almayada gerek olduğunu zannetmiyorum.. cod bitmiştir gelecek seneler kendini geliştirip yeni birşeyler sunması lazım oyun satmak için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Oyun içinden bir video kaydettim biraz uzun ama,direk Gameplay izlemek isteyenler 6:30'dan başlasın...
    Spoiler olabilir ama çokta değil yani oyunu oynamayanlar bakamasın ama izlerlerse de çok şey kaybetmiş olmazlar hikaye modunun başlangıcını çektim 11 dk.'lık video 5dk. filan oynanış videosu....

Bunlar harbi sapık. Bir ara Güney Afrika'da yine böyle silahsız zencileri katleden polisler geldi aklıma. Oyundaki mekân bile neredeyse aynı, dikkat edin. Bölüm sonunda seviniyorlar bir de çok büyük bir marifemiş becermişler gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Şu anda sadece iki oyun arasından seçim yapmak gibi bir şansım olsaydı BF 3 PE alırdım, 120 tl'ye oyun + 5 dlc'ye sahip olurdum ve keyfime bakardım, hangi firmanın daha soyguncu zihniyetde olduğu açıktır. Sadece 4 dlc için 90 tl daha verip season pass almayı kesinlikle düşünmüyorum, belki ileride beğendiğim zombie haritası olan bir dlc'yi alırım, o da 7 $'lık Steam indirimleri olduğunda.

activision u savunmuyorum ama yazdığını anlayamadım.bf3 çıktığında 59 dolar değil miydi?sonra back the kankard ı aldık 30 küsur liraya sonra premium çıktı 59 dolara hatta biz de fiyatlar euro para biriminde görünüyordu.bo nun mw3 ün dlclerini almadım bi zararını görmedim.bf3 ün premiumu alanlarla aynı serverlarda oynuyorsun adamların silahları,kamuflajları ve bıçağı bile farklı,insan mecbur kalıyor almaya biz de aldık.bo2 nin dlc season pass ını almazsın olur biter sana bir zararı olmaz.iki firmanın dlc politikası da yanlış ,ikisi de soyguncu.

hangi firmanın daha soyguncu zihniyette olduğu açıktır ama görebilene.

En azından ea adam gibi oyun yapıp satıyor yüksek fiyatlı da olsa.Bf 3 premium edition %50 indirime bile girmişti gerçi .Şuan ki fiyatı bile ucuz sayılabilir.Tüm dlclerle birlikte oyunu 80*90 liraya edinebilirsiniz.Ayrıca moh warfigter da çıktığı zaman %50 indirimliydi.Hem bf 3 prelilere yapıldı hem de cadılar bayramına özel...Herneyse...Activisiondan hiç böyle bi indirim gördük mü ?Hayır.Şimdi steam'e baktım mesela black ops 1 hala çıktığı fiyatla satılıyor(60 dolar)Şaka gibi lan.Adamlar resmen aynı oyunu her yıl çıkarıyor 10 yıldır aynı motor,grafik aynı oynayış aynı...Adamlar basıyor 60-70 dolar etiketi,fanlar da keklik gibi bu aptal oyun için yanıp tutuşurken sömürüyolar insanları.Bi de sitelerin 85-90 puan çakmaları,EDITOR'S CHOICE demeleri yok muRüşvet devreye giriyor işte burdada.Adamlar kazandığı paranın %5 ini ign'ye verse çalışanların hepsi köşeyi döner.Bu halde ign-gamespot için verilen paralar activision için çerez parası tabiki.Sırf o sitelerin incelemeleri yüzünden kaç kişi satın alıyor bu oyunları.Yapılması gereken bu kan emicilerin tuzağına düşmeyip biraz bekledikten sonra karar vermek oyunu alıp almamaya.Gerçi beklemeye de gerek yok bo 2 için.Videolarda bile aynı oyun olduğu kabak gibi belliydi.Call of duty 4.oyunundan sonra bitmiştir.Eğer ki black ops 2 30 dolar falan olsaydı inanın gözü kapalı alırdım o eski günlerin hatrına.Ama bu kadar şerefsiz bi firmanın oyununu bırakın 70 dolar verip almayı utorrent'ten çekmek bile zaman kaybıdır benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 14 Kasım 2012; 15:27:21 >

• Sp'ın başlarını biraz oynadım eleştirileri komik buluyorum, 10-15 yaş için yapılan ilerle vur tarzından başka birşey olmayan oyunları seven varsa ona birşey diyemem. Sinematik ara videolar ile hikaye anlatımı ve karekter detayları ile bu oyun CoD serilerinde çığır açmış, birde müzikleri hoşuma gitti çok farklı. MW 3 bebe oyunu kalmış bunun yanında, grafik konusuna gelirsek en yüksek ayarlarda dedikleri gibi rahatsız edici seviyede değil ama, Frostbite 2 engine ile yapılan oyunlardaki gibi grafik ve efekt beklememek lazım, zaten CoD serisinin en büyük eksikliği bu yönde. Zombie ve mp'ı daha sonra deneyeceğim, zombie modundan en ufak şüphem yok tranzit ve grief modları ile mükemmel olduğu incelemelerden belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Kasım 2012; 19:15:21 >
  • Merhaba,oyunu 5-6 saat oynadım Xbox'ta.
    Grafikler her Call Of Duty oyunu gibi.Zaten ilk MW oyunundan sonra hiç de değişime uğramadı.Ama netice olarak tatmin ediyor.BF3 değil ama Minecraft da değil.
    Zombi modu bence Black Ops'tan daha iyi olmuş.Black Ops da zombiler tek düzdü.Mapler de Zombi modu için gayet uygun olmuş.Single'ını pek oynamadım yorum yapmayacağım.
    Silahları da beğendim.2025 diye öyle elektronik bilim kurgu silahlarından falan yok.Mis gibi Ak-47'miz Mp7'miz var
    Mapler COD oyununa göre bile küçük.Ayriyetten sniper olmak da zor.Sadece bazı maplerde Sniper işliyor.Sniper demişken bir de Sniper'dan çıkan merminin gittiği yeri görebiliyoruz bu da hoş olmuş(bullet impact veya bullet time'dı adı galiba)
    Bombalar çok güzel olmuş.C4 artık çok uzağa atılabiliyor.
    Nesnelerin üzerine çıkarken veya yere yatarken daha gerçekçi hareket ediyor karakter.BF3'deki gibi.Killstreaklerin adı değişmiş scorestreak olmuş.Asist'lerden gelen puanlar da scorestreak açmaya olanak sağlıyor.Quickscoping daha önce de açıklandığı gibi mevcut.
    Çevreyle iletişimde biraz sorun var.MW3'teki kadar varil yok.
    Yani genel olarak çok değişik bir oyun değil.Blackops ve Mw3'ün biraz geliştirilmiş gerçekçilik katılmış hali.Zombi modunun ve Black Ops serisinin bir aşığı değilseniz hemen almanıza gerek yok.
    Bu arada İgn 9.3 vermiş çoğumuz bunun nedenini biliyoruz 9.3'lük oyun değil.8.8 veya 8.9'lık oyun bu bence.COD serisine bu oyundan başlayanlar oyunu beğenir.Ama benim gibi COD'u ezberlemiş kişiler beklediğini bulamadığından yakınır.
    Kötü oyun değil ama beklediğimden kötü.
    Bu arada oyunun multisi noob dolu sanırım hepsi yeni başlamış FPS'e.Hemen gelin multiye K/D kasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zombie modu açılmayan var mı böyle bir sorunla karşılaşan ve düzelten?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.