Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun puanları nasıl beyler ona göre indireceğim...
  • sp da şu halatlı bölümü nasıl geçiyoruz sağ sol tık yapıyorum tam duvara gelince tutunamıyor zamanlaması nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

sp da şu halatlı bölümü nasıl geçiyoruz sağ sol tık yapıyorum tam duvara gelince tutunamıyor zamanlaması nasıl ?

ben ikisine aynı anda bastım oldu ama baya uğraştım orda ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

sp da şu halatlı bölümü nasıl geçiyoruz sağ sol tık yapıyorum tam duvara gelince tutunamıyor zamanlaması nasıl ?

ben ikisine aynı anda bastım oldu ama baya uğraştım orda ya

geçtim geçtim yazdıktan sonra uğraştım biraz zor oldu ama geçtim :D tam zamanlama işi ve sağ tıktan çekmeden sol tık yapacaksın yöntemi buymuş :D
  • beyler bana bo2 nin save dosyaları lazım biri bi zahmet yükleyip atabilirmi??
    Save dosyalarının yeri;

İlk önce gizli klosörleri görünür yapıyoruz.

C-Kullanıcılar-Kullanıcı Adınız-Appdata-local-Virtualstore-ProgramFiles-Activision-Call Of Duty Blackops 2-players
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Oyun içinden bir video kaydettim biraz uzun ama,direk Gameplay izlemek isteyenler 6:30'dan başlasın...
    Spoiler olabilir ama çokta değil yani oyunu oynamayanlar bakamasın ama izlerlerse de çok şey kaybetmiş olmazlar hikaye modunun başlangıcını çektim 11 dk.'lık video 5dk. filan oynanış videosu....

Bunlar harbi sapık. Bir ara Güney Afrika'da yine böyle silahsız zencileri katleden polisler geldi aklıma. Oyundaki mekân bile neredeyse aynı, dikkat edin. Bölüm sonunda seviniyorlar bir de çok büyük bir marifemiş becermişler gibi.

ADam oyun yapıyor arkadaşım.Ac R'de Osmanlı'Lar bir İngilizce bir Türkçe konuşuyorlardı.Ona niye karşı çıkmıyorsunuz?

• iyi black ops 1 'e göre performans düzelmesi var.
  • oyun için update çıktı sanırım ama bi türlü bulamadım yada benmi yanılıyorum...bilgisi olan arkadaş varmı acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

oyun puanları nasıl beyler ona göre indireceğim...

Gamespot – 8/10
    CVG – 7.8/10
    GameInformer – 8.5/10
    GiantBomb – 4/5
    Joystiq – 4/5
    IGN – 9.3/10
    GameTrailers – 9.4/10
    Kotaku – Yes
    Destructoid – 8.5/10
    Videogamer – 8/10
    OPM UK – 8/10
    G4 – 4.5/5
    Polygon – 8/10
    GameArena (Australian) – 8.5/10
    LazyGamer – 8.9/10
    Games.it (Italyan) – 9.3/10
    PS3Gen (Fransız) – 17/20
    GamesRadar – 4.5/5
    InsideGames.ch (İsviçre) – 8.9/10
  • arkadaşlar merhaba sistemim

3770k
    8 gb ram 1333 mhz
    7970
    ssd
    z77x-ud3h

şuan black ops 2de herşey full ayarlarda en ağır yerlerde 100ün altına düşmüyor normal yerlerde 200e kadar çıkıyor yani fps değerlerim normalmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Oyun içinden bir video kaydettim biraz uzun ama,direk Gameplay izlemek isteyenler 6:30'dan başlasın...
    Spoiler olabilir ama çokta değil yani oyunu oynamayanlar bakamasın ama izlerlerse de çok şey kaybetmiş olmazlar hikaye modunun başlangıcını çektim 11 dk.'lık video 5dk. filan oynanış videosu....

Bunlar harbi sapık. Bir ara Güney Afrika'da yine böyle silahsız zencileri katleden polisler geldi aklıma. Oyundaki mekân bile neredeyse aynı, dikkat edin. Bölüm sonunda seviniyorlar bir de çok büyük bir marifemiş becermişler gibi.

Abi benim öyle bir tutumum yok...Yani ırkçı filan değilim ama bu konulara da girmeyeyim ...

Ama dediğin gibi verdiğin videolar ile aynı...Sevinmeleri de çok garip...

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

bu kadar dandık grafıkler olamaz. helekı bu jenerasyonda. rezalet resmen herşeyıyle berbat bır oyun olmus. bf3 den sonra bu oyunu cıkartmak resmen yenılgıyı kabul etmektır. cok cok kotu...

aynen grafikler berbat
  • Beyler saat 6'dan beridir oyuna giremiyorum nedeni ise 3GB'lık bir güncelleme gelmiş,şu anda update ediyor steam.Benim anlamaya çalıştığım konu neden 1 gün sonra update çıkıyor ve bu kadar boyutta oluyor ? Acaba diyorumki benim oyunmu kendini güncelliyor yoksa herkesde var olan birşeymi bu?

Ayrıca bu güncelleme ise neden 3 GB kadar olsun ki? Ve merak ettiğim konu grafiklerde bu güncelleme ile hatırı sayılır düzeltme olur mu ?
  • Prestij token olayi olacakmi oyunda bilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

quote:

bu kadar dandık grafıkler olamaz. helekı bu jenerasyonda. rezalet resmen herşeyıyle berbat bır oyun olmus. bf3 den sonra bu oyunu cıkartmak resmen yenılgıyı kabul etmektır. cok cok kotu...

aynen grafikler berbat

Bu oyunun neresinde DirectX 11 kullanmışlar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

quote:

aynen grafikler berbat

Bu oyunun neresinde DirectX 11 kullanmışlar anlamadım.

DVD nin icine koymuslar ama calismiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Prestij token olayi olacakmi oyunda bilen varmi?

Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlarla tanklara karşı koştuğumuz bölümü nasıl geçiyoruz ? Zamanlamayı tutturamadım sanırım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Atlarla tanklara karşı koştuğumuz bölümü nasıl geçiyoruz ? Zamanlamayı tutturamadım sanırım :S

shift tuşuna basılı tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchtomen

Beyler saat 6'dan beridir oyuna giremiyorum nedeni ise 3GB'lık bir güncelleme gelmiş,şu anda update ediyor steam.Benim anlamaya çalıştığım konu neden 1 gün sonra update çıkıyor ve bu kadar boyutta oluyor ? Acaba diyorumki benim oyunmu kendini güncelliyor yoksa herkesde var olan birşeymi bu?

Ayrıca bu güncelleme ise neden 3 GB kadar olsun ki? Ve merak ettiğim konu grafiklerde bu güncelleme ile hatırı sayılır düzeltme olur mu ?

Dediginiz gibiyse iyi bir küfür etmek gerekir bunlara...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.