Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rexics

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

quote:

quote:

ya arkadaşlar oyunu acamıyorum. tıklıyorum bir tepki alamıyorum. görev yöneticisinde oyun acık görünüyor. ama ekranda tık yok. ekran kartımı güncelledim. pc özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı geforce 525 video ram belleği 1 gb pixel shader 5.0 intel core i5. lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.

Steam kuruyosun bilgisayara sorun çözülüyo

ya ben steamı yükledim ayı sorun devam ediyor başka bi önerin var mı ?

Nvidianın 310.54 beta sürücüsünü yükle bende yükledim black ops 2 de %26 performans artışı yapılmış oyun korsansa crackfixv2 kullan steamda bilgisayarda yüklü olsun bu şartlarda ben windows 8 de çalıştırdım oynuyorum.

ben 306.97 olan sürümünü yükledim nvidiada benim ekran kartımın son güncellemesi buydu geri kalan herseyi yaptım steam crack (6 tane denedim) vs ama oyun acılmıyor sadece görev yöneticisinde işlemci bölümünde açı görünüyor. senin yüklediğin son driver ı nerden yükleyebilirim mümkünse link verebilirmisin

senin yüklediğin driver bende aygıt bulunamadığı için güncellenmedi. son driver a güncelleyemiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya arkadaşlar oyunu acamıyorum. tıklıyorum bir tepki alamıyorum. görev yöneticisinde oyun acık görünüyor. ama ekranda tık yok. ekran kartımı güncelledim. pc özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı geforce 525 video ram belleği 1 gb pixel shader 5.0 intel core i5. lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.

Steam kuruyosun bilgisayara sorun çözülüyo

ya ben steamı yükledim ayı sorun devam ediyor başka bi önerin var mı ?

Nvidianın 310.54 beta sürücüsünü yükle bende yükledim black ops 2 de %26 performans artışı yapılmış oyun korsansa crackfixv2 kullan steamda bilgisayarda yüklü olsun bu şartlarda ben windows 8 de çalıştırdım oynuyorum.

ben 306.97 olan sürümünü yükledim nvidiada benim ekran kartımın son güncellemesi buydu geri kalan herseyi yaptım steam crack (6 tane denedim) vs ama oyun acılmıyor sadece görev yöneticisinde işlemci bölümünde açı görünüyor. senin yüklediğin son driver ı nerden yükleyebilirim mümkünse link verebilirmisin

senin yüklediğin driver bende aygıt bulunamadığı için güncellenmedi. son driver a güncelleyemiyorum

Senin ekran kartının modeli ne? 310.54 sürümü beta olarak geçiyor şu anda.
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/beta şuradan kart modelini işletim sistemini dili seç 310.54 betayı kur fakat bunu yüklemen oyunu açmaz sisteminde başka eksik bir bileşen var. Bilemiyorum netframework 3.5 veya 4 olabilir visual c+ gibi birşeyler olabilir.

• Arkadaslar ekran kartim sapphire 7870 oc 2gb 256 bit modeli ekranim lg sl42 full hd led tv 80 ekran windowsu 1920x1080 kullaniyorum ama oyunun cozunurluk ekraninda 1600 max cozunurluk var full windowed dedigimde tam ekrana sigiyor ben oyle oluyo sandim ama ignde bir video izledim eleman direk cozunurlukte full hd kismini seciyor ben neden secemiyorum acaba driver desem yeni guncelledim uyuz oldum simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim laptop black ops 2 yi kaldırırmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

arkadaslar ilk defa steam den oyun aldim black ops 2 yanliz oyunda dil secenegi olarak sadece ingiizcemi var fransizca dil secenegi yokmu korsan oyunlarda bile bir suru dil secenegi oluyor skidrow un kirdigini yuklemedim gercide orijinal varken ama genelde oluyordu multi dil secenegi

Oyunun yüklenmesi bittikten sonra steam ikonuna sağ tıklayıp kütüphaneye gir. Orda oyun listen görünür solda. Bu oyuna sağ tıklayıp özelliklere gir. Ordan Dil sekmesine geçip dili değiştir ve onaylayıp çık. Hepsi bu kadar.
  • Kaplama olayı düzeldi bende steam dün küçük bi güncelleme yaptı otomatik adama benzedi biraz.:D
  • Daha oynamadım ama çok fazla eleştiri almış. İncelemelerde ise çok iyi.
  • Arkadaşlar grafikler gerçekten çok kötü. Black ops bile daha iyi bence. Grafikler ve sesleri beğenmedim. Hadi grafikleri anlıyorum sonuçta eski motor biraz değiştirilip aynen sunuluyor. Ancak sesler, seslenere ne demeli, diyecek söz bulamıyorum.

Haritalar mw3 e benzetilmeye çalışılmış. Nerde o eski haritalar, bol bol taktik yapabileceğimiz, sonra çatışmanın bir yerde sıkışıp kaldığı ve uzun bir süre devam ettiği haritalar. Özellikle mw3 ve sonrasındaki şuan gördüğüm kadarıylada mapların hepsini çöpe at.

Ayrıca link deki görüntülere bakıyorumda benim ekran kartı nvidia gtx465. yani bu kadar fark olurmu görüntü kalitesinde onuda anlamış değilim? Gözüme linkteki black ops 2 ss leri daha düzgün gözüktü. Yoksa milleti keklemek için photoshop ile ayar çekilmiş hali herhalde linkteki görüntüler.

• quote:

Orijinalden alıntı: froarleg

Arkadaşlar benim laptop black ops 2 yi kaldırırmı acaba ?

imzandaki laptopsa oynatır tabi fullde oynayamassın çünkü ekran kartının 2. rakamı 4 max 9 oluyor 4 orta kalite bir ekran kartı tabi kaç mb bir kart bilemiyorum 512 ve üstüyse oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

Arkadaşlar grafikler gerçekten çok kötü. Black ops bile daha iyi bence. Grafikler ve sesleri beğenmedim. Hadi grafikleri anlıyorum sonuçta eski motor biraz değiştirilip aynen sunuluyor. Ancak sesler, seslenere ne demeli, diyecek söz bulamıyorum.

Haritalar mw3 e benzetilmeye çalışılmış. Nerde o eski haritalar, bol bol taktik yapabileceğimiz, sonra çatışmanın bir yerde sıkışıp kaldığı ve uzun bir süre devam ettiği haritalar. Özellikle mw3 ve sonrasındaki şuan gördüğüm kadarıylada mapların hepsini çöpe at.

Ayrıca link deki görüntülere bakıyorumda benim ekran kartı nvidia gtx465. yani bu kadar fark olurmu görüntü kalitesinde onuda anlamış değilim? Gözüme linkteki black ops 2 ss leri daha düzgün gözüktü. Yoksa milleti keklemek için photoshop ile ayar çekilmiş hali herhalde linkteki görüntüler.

grafikler kötü mü Bence COD MW3 ve BO1'den daha iyi bir grafiğe sahip BO2 :)

• infinityward sen neymişsin senin değerini bilemedik bıraktın bizi Treyarch diye saçma sapan grafikler yapan birine
  • herhalde birtek ben oyanayamadım oyunu cunı sureklı su hatayı alıyorum 3. defa ındırdım artık sıkıldım korsan versıyonunu ındrıyorum hıkaye modu acıyor ama para verıp aldıgımız orgınal surumu sureklı su hatayı verıyor The Steam servers are currently too busy to handle your request varmıdır cozumu bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

quote:

Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

Arkadaşlar grafikler gerçekten çok kötü. Black ops bile daha iyi bence. Grafikler ve sesleri beğenmedim. Hadi grafikleri anlıyorum sonuçta eski motor biraz değiştirilip aynen sunuluyor. Ancak sesler, seslenere ne demeli, diyecek söz bulamıyorum.

grafikler kötü mü Bence COD MW3 ve BO1'den daha iyi bir grafiğe sahip BO2 :)

Oyun oynarken koşturmayı bırak, bi dur çevre tasarımına bak özellikle araçlara bakmanı tavsiye ederim. 10 sayfanın nerdeyse yarısında millet grafikleri eleştiriyor. Şu an işteyim, eve gidince bi kaçtane ss alayım ekliyeyim görürsün ne demek istediğimi. Kaldıki zaten mesajımda diyorum hadi grafiklere eyvallah ama o sesler? Seslerde bu kadar batırılmazki.

• Henüz oyunu satın almadıysanızwww.combat.com.tr den peşin fiyatına 12 taksit ve ücretsiz kargo olarak alabilirsiniz, kutulu satışları bugün başladı. Haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyden34

herhalde birtek ben oyanayamadım oyunu cunı sureklı su hatayı alıyorum 3. defa ındırdım artık sıkıldım korsan versıyonunu ındrıyorum hıkaye modu acıyor ama para verıp aldıgımız orgınal surumu sureklı su hatayı verıyor The Steam servers are currently too busy to handle your request varmıdır cozumu bılmıyorum

Hocam gayet doğal.DÜnya'nın en çok oynanan oyunlarından biri.Steam serverleri meşgül olmuş yazıyor orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

herhalde birtek ben oyanayamadım oyunu cunı sureklı su hatayı alıyorum 3. defa ındırdım artık sıkıldım korsan versıyonunu ındrıyorum hıkaye modu acıyor ama para verıp aldıgımız orgınal surumu sureklı su hatayı verıyor The Steam servers are currently too busy to handle your request varmıdır cozumu bılmıyorum

Hocam gayet doğal.DÜnya'nın en çok oynanan oyunlarından biri.Steam serverleri meşgül olmuş yazıyor orda

bende bılıyorum yazının anlamını dostum mltıye gırıp te hıkaye moduna gırmemesı garıp sadece

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

bende bılıyorum yazının anlamını dostum mltıye gırıp te hıkaye moduna gırmemesı garıp sadece

modeminle ya da net ayarlarınla da ilgili olabilir kardeş. o kadar mesaj içinde giremeyen tek sen varsın çünkü. modemde splitter varsa onu çıkarıp direkt bağla.combo fix ile tarat bilgisayarı.çözemezsen format ilaç olur diye düşünüyorum

• Beyler rus keyle oynayan varsa dönebilir mi? İngilizce olarak sorunsuz oynayabiliyor musunuz her modu her oyun türünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Daha oynamadım ama çok fazla eleştiri almış. İncelemelerde ise çok iyi.

Hocam eleştirileri oynamayanlar yazıyor.İsterseniz oynanışa bakın karar verin sonra oynayın. .Bence çok güzel ama sizi bilemem
  • ilk bölümü oynadım fena değil gibi...ama kulaklığım garantiden gelene kadar bekleyeyim, galaxy ace kulaklığı ile oynamak rezalet...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.