Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Daha oynamadım ama çok fazla eleştiri almış. İncelemelerde ise çok iyi.

Hocam eleştirileri oynamayanlar yazıyor.İsterseniz oynanışa bakın karar verin sonra oynayın. .Bence çok güzel ama sizi bilemem

Oyunun tek eleştirilecek tarafı var o da grafikleri özellikle kaplamalar ve fizik efektleri yetersiz kalıyor. Aslına bakılırsa hikaye anlatımı, tek düze olmayan oynanış, karekter hareket ve yüz detaylarına bakıldığında Treyarch'ın Infinity Ward'dan daha fazla emek harcadığı bir gerçek. Ben genel anlamda sp, mp, zombie modu hepsini beğendim eleştilere göre değil oynayıp değerlendirmek gerekir. Treyarch Activision'ın bünyesinden ayrılıp EA'ya katılsa ve kendi tasarlayacağı yeni oyunlarında Frostbite 2 engine kullansa, eminim Danger Close'dan daha iyi oyunlar yapardı bu firma Activision'ın elinde harcanıyor şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Kasım 2012; 13:26:13 >

• beyler MW3 de sabit 45 fps nin altına düşmüyordu benim pc BO2 de herşey full 16 aa da 20 fps civarında nasıl bu kadar değişmiş anlamadım gözle görülür çok değişen bişeyde yok optimizasyon sorunumu var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

quote:

Orijinalden alıntı: zeyden34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeyden34

herhalde birtek ben oyanayamadım oyunu cunı sureklı su hatayı alıyorum 3. defa ındırdım artık sıkıldım korsan versıyonunu ındrıyorum hıkaye modu acıyor ama para verıp aldıgımız orgınal surumu sureklı su hatayı verıyor The Steam servers are currently too busy to handle your request varmıdır cozumu bılmıyorum

Hocam gayet doğal.DÜnya'nın en çok oynanan oyunlarından biri.Steam serverleri meşgül olmuş yazıyor orda

bende bılıyorum yazının anlamını dostum mltıye gırıp te hıkaye moduna gırmemesı garıp sadece

modeminle ya da net ayarlarınla da ilgili olabilir kardeş. o kadar mesaj içinde giremeyen tek sen varsın çünkü. modemde splitter varsa onu çıkarıp direkt bağla.combo fix ile tarat bilgisayarı.çözemezsen format ilaç olur diye düşünüyorum

sorunu çözdüm steam beta surumunu yukleyınce gırdı steam forumunda çözüm yazmışlar aslındada ben hiç düşünemedim işte nese birisinin başına gelirse hiç olmazsa yazışmaları takip ederek sonuca varır

• ya cocuklar bu oyunu istanbulda nereden temin edebilirim? 1mbit internetim oldugundan download etmek gibi bir luxum yok.DR de olcak dediler gittim bizde bekliyoruz diye gecistirdi adam :\
  • Call of Duty seneye bomba gibi geliyor. Call Of Duty: Terror oyununu dört gözle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

quote:

Hocam eleştirileri oynamayanlar yazıyor.İsterseniz oynanışa bakın karar verin sonra oynayın. .Bence çok güzel ama sizi bilemem

Oyunun tek eleştirilecek tarafı var o da grafikleri özellikle kaplamalar ve fizik efektleri yetersiz kalıyor. Aslına bakılırsa hikaye anlatımı, tek düze olmayan oynanış, karekter hareket ve yüz detaylarına bakıldığında Treyarch'ın Infinity Ward'dan daha fazla emek harcadığı bir gerçek. Ben genel anlamda sp, mp, zombie modu hepsini beğendim eleştilere göre değil oynayıp değerlendirmek gerekir. Treyarch Activision'ın bünyesinden ayrılıp EA'ya katılsa ve kendi tasarlayacağı yeni oyunlarında Frostbite 2 engine kullansa, eminim Danger Close'dan daha iyi oyunlar yapardı bu firma Activision'ın elinde harcanıyor şu anda.

Tövbe de bea.€a katılmasın Valve'ye katılsın bence.€a her oyunun içine eder.Yıllardır oynadığımız Mass Effect'i fps yaptı bunuda Rpg yapar

• Keyler bile 50 TL'den aşağı yok ucuzlamasını bekleyeceğim.
  • oyunu steamden satın alıp kurdum fakat öncelikle sorum var.Son çıkan beta nvidia sürücüsünü test edeniniz var mı?performans olarak yüklemeye değer mi?boşu boşuna yükleyip downgrade yapmak zorunda kalmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Beyler rus keyle oynayan varsa dönebilir mi? İngilizce olarak sorunsuz oynayabiliyor musunuz her modu her oyun türünü?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

Orijinalden alıntı: rexics

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya arkadaşlar oyunu acamıyorum. tıklıyorum bir tepki alamıyorum. görev yöneticisinde oyun acık görünüyor. ama ekranda tık yok. ekran kartımı güncelledim. pc özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı geforce 525 video ram belleği 1 gb pixel shader 5.0 intel core i5. lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.

Steam kuruyosun bilgisayara sorun çözülüyo

ya ben steamı yükledim ayı sorun devam ediyor başka bi önerin var mı ?

Nvidianın 310.54 beta sürücüsünü yükle bende yükledim black ops 2 de %26 performans artışı yapılmış oyun korsansa crackfixv2 kullan steamda bilgisayarda yüklü olsun bu şartlarda ben windows 8 de çalıştırdım oynuyorum.

ben 306.97 olan sürümünü yükledim nvidiada benim ekran kartımın son güncellemesi buydu geri kalan herseyi yaptım steam crack (6 tane denedim) vs ama oyun acılmıyor sadece görev yöneticisinde işlemci bölümünde açı görünüyor. senin yüklediğin son driver ı nerden yükleyebilirim mümkünse link verebilirmisin

senin yüklediğin driver bende aygıt bulunamadığı için güncellenmedi. son driver a güncelleyemiyorum

Senin ekran kartının modeli ne? 310.54 sürümü beta olarak geçiyor şu anda.
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/beta şuradan kart modelini işletim sistemini dili seç 310.54 betayı kur fakat bunu yüklemen oyunu açmaz sisteminde başka eksik bir bileşen var. Bilemiyorum netframework 3.5 veya 4 olabilir visual c+ gibi birşeyler olabilir.

peki bu bileşenleri internetten bulabilirmiyim veya eksik olup olmadıklarını nasıl anlayabilirim. arama butonunda tarayarak eksiklik olup olmadığını anlayabilirmiyim yoksa bunlar c+ kod yazımının içindeki eksiklikler mi? yani kendisinde değilde kod yazılımının içindeki hatalar mı? bilgin varmı kardeşim bu konuda??

• optimizasyon nasıl
  • senaryoyu bastan sona anlatabılcek bırı varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya arkadaşlar oyunu acamıyorum. tıklıyorum bir tepki alamıyorum. görev yöneticisinde oyun acık görünüyor. ama ekranda tık yok. ekran kartımı güncelledim. pc özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı geforce 525 video ram belleği 1 gb pixel shader 5.0 intel core i5. lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.

Nvidianın 310.54 beta sürücüsünü yükle bende yükledim black ops 2 de %26 performans artışı yapılmış oyun korsansa crackfixv2 kullan steamda bilgisayarda yüklü olsun bu şartlarda ben windows 8 de çalıştırdım oynuyorum.

kardeş dediklerinin yaptım netframe 4.0 visual c++ gibi bileşenleri bilgisayara yükledim ama hala bir çözüm bulamadım. forumlarda başka yerlerdede araştırıyorum fakat hiçbir çözüm içeriği yok ben üstelik win7 kullanıyorum. yani win8 lerde sorun olduğunu biliyorum ama ben zaten win7 kulanıyorum ama ona rağmen bir çözüm bulamadım henüz 525m geforce ekran kartı kullanıyorum. nvidia sitesinde beta driver lara baktım ordaki driver ı yüklüyorum ama olmuyor sürücü aygıtı bulamadı diyor ve yüklemiyor.acıkcası sorunu hala anlamadım. eger bir cözüm bulursan bana tekrar dön ilgilendiğin içinde sağol kardeşim

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş dediklerinin yaptım netframe 4.0 visual c++ gibi bileşenleri bilgisayara yükledim ama hala bir çözüm bulamadım. forumlarda başka yerlerdede araştırıyorum fakat hiçbir çözüm içeriği yok ben üstelik win7 kullanıyorum. yani win8 lerde sorun olduğunu biliyorum ama ben zaten win7 kulanıyorum ama ona rağmen bir çözüm bulamadım henüz 525m geforce ekran kartı kullanıyorum. nvidia sitesinde beta driver lara baktım ordaki driver ı yüklüyorum ama olmuyor sürücü aygıtı bulamadı diyor ve yüklemiyor.acıkcası sorunu hala anlamadım. eger bir cözüm bulursan bana tekrar dön ilgilendiğin içinde sağol kardeşim

• quote:

quote:

Zaten pek itibar etmiyorum yorumlara. Oynayınca haklı mı değil mi anlarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım kısaca korsan kullanıyorum desene?

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Beyler rus keyle oynayan varsa dönebilir mi? İngilizce olarak sorunsuz oynayabiliyor musunuz her modu her oyun türünü?

Rus keyleri almayın hocam.Oynamadan önce aktifleştirerek Vpn kullanmanız gerekiyor bide oyunu oynarkende Vpn kullanmanız gerekiyor.Eu'dan başka çare yok.Eğer ucuza almak istiyorsanız bekleyin
  • Call of serisinden soğudum artık. Eskiden senaryosu için bile oynardım son oyunu aldım yükledim sarmadı pek beni...
  • oyunu oynarken değil,ilk kez oyuna girerken bir kereliğine vpn yapmak gerekiyormuş ama yine de rus keyler de pahalı.

ben dayanamadım eu key aldım,şimdi indiriyorum akşam deneyeceğim.mw2 858 saat,black ops u 500 saat,mw3 ü 85 saat oynadım.inşallah bu oyun mw3 gibi değildir,mw3 ün multisinden hiç keyif alamadım.
  • beyler sağ tık yapıp silahın zoomunu açtığınızda fps 20 lere kadar düşüyor bu nasıl bi olay anlamadım hala bi sorun var
    1.resimde taşların üstündeki siyah çizgiler de neyin nesi bütün grafik ayarla full de aa falan hepsi full bu ne rezillik
    2.resimde arkadaki ağacın üstündede var o çizgiler çok kötü nedir bunlar :S

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]
    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 15 Kasım 2012; 19:31:48 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.