Bildirim
Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (22. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
@ScMoney
Valla oraya geldim mi bilmiyorum atla bi şeyler kovaladım ama tamda anlamadım dediğini...
Multi çok güzel ama bana biri şu scorestreak olayını anlatırsa çok iyi olur...Hangisi kaç kill'de açılıyo yoksa belli bi kill sayısı mı var yada sağ tarafta bi bar var o dolunca sıradaki mi açılıyor nedir....
Ve şu yeni gelen perkleri de açıklamaları ile biri koyarsa oda güzel olur...az çok biliyoruz ama yeni perkler var...
Menü mw3'den sonra biraz karışık geldi... -
quote:
Orijinalden alıntı: Lion_Army
@ScMoney
Valla oraya geldim mi bilmiyorum atla bi şeyler kovaladım ama tamda anlamadım dediğini...
Multi çok güzel ama bana biri şu scorestreak olayını anlatırsa çok iyi olur...Hangisi kaç kill'de açılıyo yoksa belli bi kill sayısı mı var yada sağ tarafta bi bar var o dolunca sıradaki mi açılıyor nedir....
Ve şu yeni gelen perkleri de açıklamaları ile biri koyarsa oda güzel olur...az çok biliyoruz ama yeni perkler var...
Menü mw3'den sonra biraz karışık geldi...
Kill sayisina gore degil artik. Scorestreak zaten killstreak degil. Puana gore
2 kisi oldurup baska seylerden puan alirsanda acilabili mesela UAV.
SAg alttaki bar dolunca ilk scoresterak aciliyo
daha sonar bar bidaha dolunca 2. aciliyo gibi
eger ayni anda 1 den fazla streak acik ise 1 ve 2 tuslari ile hangi streaki kullanmak istedigini seciyosun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 14 Kasım 2012; 0:41:43 >
-
Bakim HD4000 oynatacakmı -
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
quote:
@ScMoney
Menü mw3'den sonra biraz karışık geldi...
Kill sayisina gore degil artik. Scorestreak zaten killstreak degil. Puana gore
2 kisi oldurup baska seylerden puan alirsanda acilabili mesela UAV.
SAg alttaki bar dolunca ilk scoresterak aciliyo
daha sonar bar bidaha dolunca 2. aciliyo gibi
eger ayni anda 1 den fazla streak acik ise 1 ve 2 tuslari ile hangi streaki kullanmak istedigini seciyosun.
Anladım.
Açıklama için teşekkürler doğru ya killstreak değil scorestreak adı üstünde skora göre açılıyo...
-
Hiçbir şeyin fanboyu değilim. Sözlerimden önce bunu belirtmek isterim. Dileyen girip bakabilir hangi oyunları kaç saat oynamışım :http://www.xfire.com/profile/ilhanizgin/
Eksiler :
- Oyun bug dolu. Sanki beta bir oyun oynuyorum. 10 'larca bug la karşılaştım. Oyundan soğudum diyebilirim.
- Yapay zeka berbat ötesi. Gelen düşmanlar oyunun kafasına göre birden yok olabiliyor, nişan aldığım adam birden yok oldu önümde.
- Animasyon geçişleri berbat. "Bilmem ne için F 'ye basın." diyor, bastığımda birden animasyon kesilip yapılan scripte giriyor görüş açısı.. Çok ama çok berbat yapmışlar.
- Şimdi oyundan çıktım, at sürdüğümüz bölümde kullandığım at yerin dibine girdi. Evet bug oldu ve kumların içine gömüldü. Hareket edemediğim için çıktım. Ve direk konuya girdim zaten.
- Daha oyunda 2 - 3 Mission yapmışken sıkıldım dehşet derecede.
- Görseller, kullandığımız araç gereçler Crysis oynarmışım havası verdi.
- Vuruş hissiyatı resmen Medal of Honor 'ın 2010 yılındaki oyununun aynısı. Yani berbat.
- Seslerde problem var. Adam solumda konuşuyor ama iki kulaklıktan eşit geliyor ses. Patlama sesleri kötü. Black Ops 1 'de daha güzeldi.
Artılar :
+ Ara , sinematik videoları çok beğendim. Ama sonuçta video, oyun içi görüntüler değil, baştan aşağı script.
+ Oyun içi görseller mükemmel olmasa da iyi. Texture kalitelerini beğendim. Optimizasyon mükemmel diyemem. Multiplayer'da daha iyidir.
Kısacası, bu oyunu beğenmedim. Direk silebilirim bile. İnanın oynarken baydı, bunları yazmak için girdim foruma, direk GTA IV Multiplayera gireceğim, vallahi o daha zevkli.
Treyarch yine birşey becerememiş. Çok çalışmış ama olmamış arkadaş. Ben hala bir sürü Call of Duty oyunu varken, Call of Duty 4: Modern Warfare'deki Multiplayer keyfini hiçbir oyundan alamıyorsam, bu işte bi problem var.
Infinity Ward zaten MW3'te (Senaryo dışında) berbat bir oyun ortaya koydu, verdiğim paraya bin pişmanım. B.O. II faciasını da görünce COD 'dan gerçekten umudumu kestim.
Öyle 20 tane Kill Streak koymakla keyifli oyun olmuyor. Ulan arkadaş COD 4'de UAV, Air Strike ve Chopper Support dışında bir şey yokken müthiş keyifli.. Neyse, hiç umutlu değildim zaten bu oyundan. Para mara da vermem.
İyi forumlar..
edit: Puanlamam:
Grafik : 7 / 10
Ses : 5 / 10
Gameplay : 5 / 10
Şuna para verir miyim ? - Hayır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 14 Kasım 2012; 1:06:41 >
-
Yine İstanbul Yapım ekiplerinde Türk falan mı var acaba? (Daha önce de MW3'te vardı,Ayasofya.)
-
@WarriorAngel
Bunları yazman iyi olmuş fikirlerini paylaşmışsın...Sabahtan beri diyorum yukarda yorumlara da bakabilirsin...oyunda resmen bf3 ve moh vuruş hissi var kısacası EA'ya özenilmiş...Tek kişilik modda bi bölümde görünmezlik var resmen crysis havası var zaten o bölümde crysis'i andırıyor...
Ama patch'ler ile daha iyi olacaktır oyun multi'de bug'a filan rastlamadım ama dediğin gibi tek kişilik modda bi kaç tane bende rastladım... -
Single Playerindan medet ummuyorum zaten bu oyunun. Oynamadim bile :)
Multi eglenceli yalniz. -
quote:
@WarriorAngel
Bunları yazman iyi olmuş fikirlerini paylaşmışsın...Sabahtan beri diyorum yukarda yorumlara da bakabilirsin...oyunda resmen bf3 ve moh vuruş hissi var kısacası EA'ya özenilmiş...Tek kişilik modda bi bölümde görünmezlik var resmen crysis havası var zaten o bölümde crysis'i andırıyor...
Ama patch'ler ile daha iyi olacaktır oyun multi'de bug'a filan rastlamadım ama dediğin gibi tek kişilik modda bi kaç tane bende rastladım...
O görünmez olan Rus askerlerini gördüğümdeki tepkim :
/>
Şu tepkiyi vereceğimi falan düşündüler herhalde :
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: Digiali
Dx11 destekli grafikler iyi olamkla birlikte fark yaratacak düzeyde değil
Oyun Direct X 9. -
optimizasyon nasıl arkadaşlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
optimizasyon nasıl arkadaşlar ?
oyunun optimizasyonu çok iyi ben 100-120 fps arası oynuyorum herşey full ayarlarda.nvidia kullanan arkadaşlara kesinlikle beta sürücüyü tavsiye ederim oyunda %20-%30 arası fps artışı sağlıyor..
http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/51837
oynun grafiklerine çok laf söyledim ama oyunun atmosferi gerçekten mükemmel..moh warfighter ile falan atmosferi kıyaslanamaz ilk black ops tan da daha iyi,ama grafik olarak ta tabiki moh warfighter ile karşılaştırılamaz:)
-
oyunun en düşük çözünürlüğü nedir 800x600 çzöünürlük varmı oyunda birde önceki oyunu oynatan pcde oynanırmı oyun grafik motoru aynı diye biliyorum mv3 ü oynatan pcde oyananırmı acaba 3gb ram çift çekirdek 1 gb ekran kartı oyunu orta seviyede oynatırmı arkadaşlar ?? -
fark yapmaz...vizelerden sonra her türlü alıp oynuyorum kötü de olsa... -
quote:
Orijinalden alıntı: Xabi Alonso
Malum yerden ındıren arkadaşlara söylüyorum herkes o malum yerden indirirse ileride call of duty diye bir oyun treyarch ve infinity ward diye bir şirket kalmaz artık 2050 yılına kadar mw2 oynarsınız çakma serverlerde.Adam gibi orjınal alıp ınsan gibi hizmet görüp arkadaşlarınla eğlenmek varken neden bir insan emek hırsızlığını seçer ? AYNI ŞEYİ SİZE YAPSALAR NASIL OLUR ? SİZİN EVINIZI SOYSALAR SOĞANA ÇEVİRSELEER NASILLL OLURRRR !!!1111!!!! dellendirmeyin adamı
Arkadasim sanami kalmis milletin oyunu orijinal almasi kimisinin gucu yeter kimisinin yetmez yani bi oyun 10 - 20 tl degil 100 tl lerden bahsediyok cogu ogrencidir zaten oyun oynuyanlarin ogrenci bi adam icin 100 tl iyi paradir madem cok paran var bi kac kisiye hediye et de oyun sirketinede katkin olsun kiminin kicinda donu yok orijinal oyun pesine duserler umarim sende onlarda degilsindir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
oyunu win8 calistiramadim bir turlu steam kurdum halde -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
quote:
Malum yerden ındıren arkadaşlara söylüyorum herkes o malum yerden indirirse ileride call of duty diye bir oyun treyarch ve infinity ward diye bir şirket kalmaz artık 2050 yılına kadar mw2 oynarsınız çakma serverlerde.Adam gibi orjınal alıp ınsan gibi hizmet görüp arkadaşlarınla eğlenmek varken neden bir insan emek hırsızlığını seçer ? AYNI ŞEYİ SİZE YAPSALAR NASIL OLUR ? SİZİN EVINIZI SOYSALAR SOĞANA ÇEVİRSELEER NASILLL OLURRRR !!!1111!!!! dellendirmeyin adamı
Arkadasim sanami kalmis milletin oyunu orijinal almasi kimisinin gucu yeter kimisinin yetmez yani bi oyun 10 - 20 tl degil 100 tl lerden bahsediyok cogu ogrencidir zaten oyun oynuyanlarin ogrenci bi adam icin 100 tl iyi paradir madem cok paran var bi kac kisiye hediye et de oyun sirketinede katkin olsun kiminin kicinda donu yok orijinal oyun pesine duserler umarim sende onlarda degilsindir
Parası olan alır almayan bakar senın mantığına göre parası olmayanlar alışveriş mağzalarını talan etsin çalsın götürsün suçlu değiller nasıl olsa paraları yok değil mi ? Ya kardeşim sanki insani bir malzeme sanki ekmek su gibi bakıyorsunuz şu oyunlara alt tarafı oyun parası yoksa almaz olur biter oyunu oynamadı diye ölecekmi.Param vardı gittim aldım bilgisayarımda 1 tane bile korsan oyun yok ha normal hırsızlık ha sanal hırsızlık ikiside aynı şey.
Demekki parayı vermedende düdük çalınıyormuş,ağlasanda sızlasanda korsancilik bitmez çünkü evindeki internet ortamı sana ait bir tıkla indirmek cok kolay ve bununda hesabını soran yok seni engelleyen bir yerkili yok vijdan azabı yok mahkemesi yok buyuzden bitmez bu korsan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
beyler oyundaki bütün ayarları en üst seviyeye aldım ama grafikler yine berbat ?yoksa banamı öyle geliyo moh ve bf3 oynadıgımdanmı bana öyle geliyo ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa
beyler oyundaki bütün ayarları en üst seviyeye aldım ama grafikler yine berbat ?yoksa banamı öyle geliyo moh ve bf3 oynadıgımdanmı bana öyle geliyo ?
bf3le sakin kiyaslama, bo2 de tekerlekler hala kare gibi. bf3de neredeyse hersey cok gercek..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X