Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 17mayis

oyunu win8 calistiramadim bir turlu steam kurdum halde

Valla bende çalıştıramadım Windows 8 'de. Koskoca Microsoft 'un Windows 8 'i oyunu açamadı helal olsun. Arka planda oyun çalışıyor görünüyo ama açıldığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozparcasi

quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

beyler oyundaki bütün ayarları en üst seviyeye aldım ama grafikler yine berbat ?yoksa banamı öyle geliyo moh ve bf3 oynadıgımdanmı bana öyle geliyo ?

bf3le sakin kiyaslama, bo2 de tekerlekler hala kare gibi. bf3de neredeyse hersey cok gercek..

kıyasladıgım yok dostum.bu yazdıgımdan sonra zaten anlamışsındır neden söz ettiğimi.
  • ya arkadaşlar oyunu acamıyorum. tıklıyorum bir tepki alamıyorum. görev yöneticisinde oyun acık görünüyor. ama ekranda tık yok. ekran kartımı güncelledim. pc özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı geforce 525 video ram belleği 1 gb pixel shader 5.0 intel core i5. lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.
  • İnceleme notlarına bakıyorum, 8.5 üzerinde hep ama kullanıcı notları 4'ü bile bulamıyor. Sorun kullanıcılarda mı yoksa inceleme sitelerinde mi? Veya şöyle diyeyim; arada bu kadar fark olması mantıklı mı?
  • Bana göre serinin en kötü oyunu, 1 saat oynayıp sildim direk.
  • ufak tefek güzel detay ve fikirler olsa da genel olarak bence hayal kırıklığı.
    maalesef...
  • Steam'den indirme bitmediği için henüz yorum yapamıyorum, resimlerden yine güzel bir hikaye anlatımı olduğu anlaşılabiliyor. Hayatında bir tane Treyarch oyunu alıp mp ve zombie modu oynamamış kişiler fikir yürütüyorlar ilginç.

quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

beyler oyundaki bütün ayarları en üst seviyeye aldım ama grafikler yine berbat ?yoksa banamı öyle geliyo moh ve bf3 oynadıgımdanmı bana öyle geliyo ?

BO 2'de bilindik ID Tech'in modifiye edilmişi kullanılıyor, BF 3'de kullanılan grafik motoru next generation arada fark olması normal. MoH W'ın sp grafikleri iyi ama mp grafiklerini beğenmedim oynayanlar görmüşlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Kasım 2012; 11:12:07 >

• Tek kelimeyle igrenc bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexics

ya arkadaşlar oyunu acamıyorum. tıklıyorum bir tepki alamıyorum. görev yöneticisinde oyun acık görünüyor. ama ekranda tık yok. ekran kartımı güncelledim. pc özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı geforce 525 video ram belleği 1 gb pixel shader 5.0 intel core i5. lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.

Steam kuruyosun bilgisayara sorun çözülüyo
  • Multiyi denemedim henüz ama single player olarak başlardaki standart görevleri görmezden gelin oyun sonradan bir açılıyor pir açılıyor.Ama grafik ve kaplamalar herşey fullken bile cidden çamur gibi detay yok vs...
  • arkadaşlar bende bo2 aldım fakat "Call of Duty®: Black Ops II Season Pass" diye bir olay var ve bunun fiyatı 50$

mübarek oyun fiyatı ile aynı neredeyse sadece arasında 10 dolar fark var.

2013 de çıkacağı belirtilmiş almayı düşünen yada alan var mı ? ? ?
  • kardeş ben bu steam ı yükledim ama yine aynı sorun devam ediyor başka biönerin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

Orijinalden alıntı: rexics

ya arkadaşlar oyunu acamıyorum. tıklıyorum bir tepki alamıyorum. görev yöneticisinde oyun acık görünüyor. ama ekranda tık yok. ekran kartımı güncelledim. pc özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı geforce 525 video ram belleği 1 gb pixel shader 5.0 intel core i5. lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.

Steam kuruyosun bilgisayara sorun çözülüyo

ya ben steamı yükledim ayı sorun devam ediyor başka bi önerin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

arkadaşlar bende bo2 aldım fakat "Call of Duty®: Black Ops II Season Pass" diye bir olay var ve bunun fiyatı 50$

mübarek oyun fiyatı ile aynı neredeyse sadece arasında 10 dolar fark var.

2013 de çıkacağı belirtilmiş almayı düşünen yada alan var mı ? ? ?

Almayın arkadaşlar,almayın.Sömürülüyoruz resmen.2009 Kasım'da çıkan MW2 ile 2012 Kasım'da çıkan BO2 arasında ciddi bir farklılık görüyor musunuz?Tabiki fark var ama kastım bir nevi devrimsel.Az buz değil aradan koskoca 3 yıl geçmiş ciddi bir değişiklik yok.Adamlar MW2 den DLC'leriyle beraber 1 milyar dolar kazandı.MW2'ye expansion pack olarak gelmiş gibi duran MW3 saçmalığından da bir o kadar kazandılar.Arada bir BO var ama pek tatmin etmemişti insanları MW2'den sonra.

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runaway  -- 14 Kasım 2012; 10:32:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Multiyi denemedim henüz ama single player olarak başlardaki standart görevleri görmezden gelin oyun sonradan bir açılıyor pir açılıyor.Ama grafik ve kaplamalar herşey fullken bile cidden çamur gibi detay yok vs...

bende cam gibi nedense hepsi çok güzel ekran kartı ayarlarından olabilir mi sizin ?

Yok üstad 7850 2gb ekran kartı var sistemim sorunsuz ama herşey ultrada ama inan kaplamalar çamur gibi
  • Oyun split screen oynaniyor mu? Gamepadle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

quote:

Malum yerden ındıren arkadaşlara söylüyorum herkes o malum yerden indirirse ileride call of duty diye bir oyun treyarch ve infinity ward diye bir şirket kalmaz artık 2050 yılına kadar mw2 oynarsınız çakma serverlerde.Adam gibi orjınal alıp ınsan gibi hizmet görüp arkadaşlarınla eğlenmek varken neden bir insan emek hırsızlığını seçer ? AYNI ŞEYİ SİZE YAPSALAR NASIL OLUR ? SİZİN EVINIZI SOYSALAR SOĞANA ÇEVİRSELEER NASILLL OLURRRR !!!1111!!!! dellendirmeyin adamı

Arkadasim sanami kalmis milletin oyunu orijinal almasi kimisinin gucu yeter kimisinin yetmez yani bi oyun 10 - 20 tl degil 100 tl lerden bahsediyok cogu ogrencidir zaten oyun oynuyanlarin ogrenci bi adam icin 100 tl iyi paradir madem cok paran var bi kac kisiye hediye et de oyun sirketinede katkin olsun kiminin kicinda donu yok orijinal oyun pesine duserler umarim sende onlarda degilsindir

Parası olan alır almayan bakar senın mantığına göre parası olmayanlar alışveriş mağzalarını talan etsin çalsın götürsün suçlu değiller nasıl olsa paraları yok değil mi ? Ya kardeşim sanki insani bir malzeme sanki ekmek su gibi bakıyorsunuz şu oyunlara alt tarafı oyun parası yoksa almaz olur biter oyunu oynamadı diye ölecekmi.Param vardı gittim aldım bilgisayarımda 1 tane bile korsan oyun yok ha normal hırsızlık ha sanal hırsızlık ikiside aynı şey.

onların fahiş fiyatlarla satmaları esas hırsızlıktır. sen ve senin gibiler buna ses çıkarmadıkça da korsan devam eder. sen koyun gibi çaldırmaya devam et paralarını. ucuz olsa zaten herkes alıyo merak etme.

• Şu anda sadece iki oyun arasından seçim yapmak gibi bir şansım olsaydı BF 3 PE alırdım, 120 tl'ye oyun + 5 dlc'ye sahip olurdum ve keyfime bakardım, hangi firmanın daha soyguncu zihniyetde olduğu açıktır. Sadece 4 dlc için 90 tl daha verip season pass almayı kesinlikle düşünmüyorum, belki ileride beğendiğim zombie haritası olan bir dlc'yi alırım, o da 7 $'lık Steam indirimleri olduğunda.
  • Beyler COD oyunlarinda fark olmamasini ben yillardir savunuyorum

MW2 ile Black Ops 2 yi gectim

Call of Duty 4 MW1 ile de oyle cok fark yok.

Ama iste adamlar her sene size bi eglence sunuyolar. Yeni haritalar, yeni konu, yeni silahlar gibi.

Bu oyun boyle devam etsin gene az degisiklikler olsun MW8 bile olsa gene alinir.

Ne BF3 need Crysis ile karsilastirilabilinir oyun ama zevk faktoru farkli birsey. Ben sahsen zevk aliyorum.

Bu tarz hizli bir online oyun olmasi guzel bence.
  • Oyunu kurup oynamaya başladıktan sonra doğru oyunu mu oynuyorum diye kendime sordum ilk başta. Bir oyun bu kadar mı rezalet olur arkadaş. Bir iki bölüm oynadım, böyle giderse daha fazla oynamadan kaldırırım herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.