Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.973
Cevap
31
Favori
125.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Eskiden gelirdin oynardık aramıza fetö imamı mı? girdi anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpererez

    eğer sürekli görev yapıp maç kazandırmaya devam ederseniz sbmm size böyle takım arkadaşları veriyo  



    10 yasinda dogru dyrust ingilizce bilmeyen veya sadece amaci kd olan insanlar olduğundan arkadaşlarinla girecen hocam
  • Vardiyam döndü Serhat ondan saatlerim değişti. Geçtiğimiz hafta akşamüstü 6-9 arası girdim sürekli. Bugün ve yarın akşamları gireceğim görürsem gelirim yanına Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4kisi zombi ekibi kuran yokmu yaaa biktim gorev yapmayan yabancilarla oynanaktan satacam oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU]

    Şu camo yu böyle yapana iyi sövmüştüm ilk başta.bıçağı altın yaptım bunuda mecburen altın yapmam lazım diamond için.bu camoyu gördüm."""20 kez Ölmeden 3 kill alman lazım diyor""",istemsiz güldüm.silahta 2 mermi var ve attığında indirme şansı yok herzaman.hardcore da belki.oda kesin değil...ölmeden 3 kill nasıl alacağız peki.oturdum 1 dk strateji yaptım.nuketown tabiki dedim.ortayı smokelayıp rakip base e sızıp 2 mermiyle 2 kişi alabilirsem ne ala dedim kalan biri dipçikle hallederim dedim.sonuç olumlu.bazen 3 dipçikle aldığımda oldu.bazen 2.kill sonrası öldüğümde bazende dipçikle vurmak isterken finishing move yaptığımda oldu.bu camo bana mw deki kalkan görevini hatırlattı biraz o da kanser ediyordu adamıda onunda taktiğini sonradan çözmüştümCall of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 28 Kasım 2020; 20:22:11 >




  • arkadaşlar oyun nasıl? 500 liraya değer mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerarici1110

    4kisi zombi ekibi kuran yokmu yaaa biktim gorev yapmayan yabancilarla oynanaktan satacam oyunu

    valla üniversitede arkadaşlar zorla oynatıyodu, öyle bıkmışım ki indirmedim bile Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU] 

  • Merak ediyorum şu oyunu denemek istiyorum ama hikayenin kısa olması engelliyor almamı..İndirim bekliycem artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne rezil bir bölümdür, pc ile ilgili soru soracağız xbox mesajı var xbox sorusu soracağız ps mesajı var.

    Neden ortak konu yapıyorsunuz kardeşim?
  • Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU]
    Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU]


    Şimdi ben PRESTIGE II oldum yine hiç bakmadan kapattığım bir key verdi nerden nasıl kullanacağım hakkında hiçbir bilgim yok ama yorum yazan arkadaşlara katılmamak elde değil. 1. Ss'de Hardpoint alanında kaç saniye durduguma ve kaç kere geberdiğime bakın, geberiyorum çünkü oyunda benden başka görev yapan kimse yoktu. 2. ssde zor bir maçtan sonra verdiği maçtı rakiplerin ayarlandığı o kadar bariz belli oluyor ki daha başlarken bu eli silip süpürcem yada bu el içimizden geçicekler diyebiliyorum artık ve dogru cıkıyor. neyse bu ssde rakipler kolaydı çünkü çok zor maçtan sonra veriyor böyle maçları. karşımdakiler bottu diye oyun firması mail atsa sana şaka yaptık dese inanırım. ama takım o kadar rezalet ki aldığım yüksek skora ragmen maçı kaybettik Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU]  Allah aşkına takipleşiyor muyuz ne yapıyorsak beraber oynayalım beyler gerekirse vurdugumdan cok vurulayım ama görev yapıp zevk alalım şu oyundan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 28 Kasım 2020; 23:39:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Outlaw-E

    Bu ne rezil bir bölümdür, pc ile ilgili soru soracağız xbox mesajı var xbox sorusu soracağız ps mesajı var.

    Neden ortak konu yapıyorsunuz kardeşim?
    Sorma çok kötü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    Sorma çok kötü.

    Alıntıları Göster
    Kim yaptıysa tagleyin lütfen düzeltsin, yeni yeni icatlar çıkarıyorlar acaba kimsenin fikri alınmış mı? Hiçbir yardımcı bilgi yok konuda ve kaos hakim. Ayrıca millet mesajıda azaltmış sanırım bu kaosdan dolayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Kasım 2020; 23:46:23 >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

    Konuları birleştirmek çok büyük hata olmuş kesinlikle Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU] 

  • Konuyu ayırmak istiyoruz. PC kendisi Xbox kendisi PS kendisi. Yardımcı olmanızı rica ediyoruz. Bu şekilde hiç bir yardım alamıyoruz, konuşamıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 29 Kasım 2020; 0:28:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prestige key ler prestige storeda birseyler satin almak icin kullanilacak, henuz prestige store diye birsey yok ortada, muhtemelen 1. sezonla birlikte gelecek, aralik ortasina dogru.

  • beyler operation chaos sifresini nasıl buluyoruz anlatabilir misiniz ? birde opreation red circus bölümündeki suspectleri nasıl anlyoruz yardımcı olur musunuz çözemedim bir türlü

  • @Source @Luffy1907 @veteran_gamer @Blatzcowitz Şikayet edenler çoğunluktaysa bölelim arkadaşlar fakat bu sefer istemeyen, "şimdiye kadar tek konu gitti, tüm geçmiş burada, oyun aynı oyun, neden böldün böyle iyiydi" diyen üyeler gelecek. Geçen sefer ufak bir sürtüşme yaşanmıştı yine tartışma çıkmasın. Bir kesim özel forumu olan oyunların tek konu kalmasını istiyor ki ben de böyle, düzenli tek konu tercih ederim ama bölünmesini gerektirecek büyüklükte karmaşa çıkıyorsa yapacak birşey yok. Baştan tek konu açılmışken de sıkıntı olacak şimdi. Bu konunun neden konsol ayrı PC ayrı bölünmesi gerektiğini detaylı biçimde açıklarsanız herkes için ikna edici olacaktır, böylece sebep soranlara gösterebiliriz.





  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

    Çok söyledik lakin takan yok, eninde sonda ayıracaklar ama nedense inat ediyolar bilemedim ki neden Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU] 

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Bu konu basligi her bolumde son mesaj senin mesajin olarak aynen durur, herkes kesndi bolumunden mesajlarini atmaya devam eder senin mesajinin arkasindan, kimsenin ruhu duymaz bu sekilde ayrilmayi.


    Sahsen ben dahil herkes ilk 30 sn'yi atilan mesajin kim icin, hangi platform icin atildigini cozmekle geciriyoruz. Ya imzasina bakiyorum, ya kisiyi taniyorum ya da icerikten cozmeye calisiyorum. Oyun size ayni gelebilir ama konusulan konular apayri.


    Hicbirimiz sadece camo, operator tipleri veyahut haritalardan konusmuyoruz. Sadece ortak olmayan konularimiz bu ayrilmayi zorunlu kilacak hepimize huzur verecek kadar fazla.


    Birsey daha ekleyeyim, sizin konulari ayirmanizin onunde hicbir engel yok, bilgi paylasimiysa oyunla ilgili platformdan bagimsiz bir konuysa, pc veya xbox kullanicisi pekala ps bolumune gelip sohbete katilabilir, ki gayet de guzel olur. Ama bunu konulari birlestirerek yapabildiginizi dusunmek yanlis, zira yarardan cok sikinti verici bir hal aldi olay.


    Bence ayrilmali.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 29 Kasım 2020; 1:10:10 >




  • Ben PC kullanıcısıyım Xbox veya PS kullanıcılarıyla da hiçbir sorunum yok ama ne zaman foruma girsem PC için işime yarayacak bilgiler veya PC kullanıcılarını ilgilendirecek konular yerine boşu boşuna Xbox veya PS konuşmalarını okuyorum yanlış anlaşılmasın kimseye bi nefretim, kinim yok ama bu bilgiler benim işime yaramıyor. Bazı kullanıcılar platformunu söylemeden yazınca da sürekli anlam karmaşası yaşıyorum ve cevap yazasım da gelmiyor açıkçası. Keza bu durum Xbox ve PS kullanıcıları içinde aynı sorun diye düşünüyorum. Son karar için oylama yapılabilir. @XanthiN




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 29 Kasım 2020; 1:16:51 >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.