Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare | Xbox Ana Konu | 4 Kasım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
1
Favori
14.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bir daha 2. Dunya savasi goremiyecegim heralde. Hakikaten artik bu modern savaslar baydi yani tamam modern savaslar yapta bari araya bir tane daha cerezlik bir 2. Dunya savasi yap. Olmadi en buyuk cod efsanesi olan cod world at war i remake olarak getir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Yahu bir daha 2. Dunya savasi goremiyecegim heralde. Hakikaten artik bu modern savaslar baydi yani tamam modern savaslar yapta bari araya bir tane daha cerezlik bir 2. Dunya savasi yap. Olmadi en buyuk cod efsanesi olan cod world at war i remake olarak getir.

Modern zamanlardan ziyade bilimkurgu temasını modern zamanmış gibi işleyişler baydı.Ya adam gibi bilimkurgu oyunu yap yada hiç bulaşma. MW serisi ve BlackOps un ilk oyunu Cod serisine çok yaşıkmıştı. Soğuk savaş teması Cod un ruhu olmuştu, artık Treyarch ne hazırlıyor onu beklicez. Tabi bende sağlam bir 2.Dünya savaşını konu alan bir oyun bekleyenlerdenim.
  • Millet ne anlıyo şu robotlardan hala çözebilmiş değilim.Grafiği falan geçtim de , hiç sevmem şu temayı zaten Bo2'nin senaryosuna bile devam etmemiştim malum bi sahneden sonra.Yap MW gibi bi gelecek teması eyvallah ama o 2. gifte koptum zaten ya oyun CoD mu Crysis mi belli değil.

Nerede Modern Warfare , Cod WaW , Black Ops , nerede Bo2 , Ghosts , AW...2.Dünya değilde tam o Black Ops'un geçtiği dönem ki olaylardan şöyle toparlama bi şeyler yapsınlar oynayalım

Ashes2Gnashers
  • Tüm codları bitirmiş biri olarak Modern Warfare 4 gelseydi keşke açık ara en sevdiğim seri sp + mp.

Bir de Ghosts multisi rezaletti fakat senaryosu müthişti bence, gerçi codda oyuncuların senaryoyu takacagını pek sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Mayıs 2014; 22:30:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Insallah haritalar Ghost gibi rezil olmaz

Tek istedigin haritalarin Black Ops daki gibi olmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Mayıs 2014; 23:14:20 >

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Tüm codları bitirmiş biri olarak Modern Warfare 4 gelseydi keşke açık ara en sevdiğim seri sp + mp.

Bir de Ghosts multisi rezaletti fakat senaryosu müthişti bence, gerçi codda oyuncuların senaryoyu takacagını pek sanmıyorum

Tam tersi BF söz konusu olsa SP önemli değil ama CoD için çok önemli.Ghosts'un kötü yanlarından birisi akılda kalıcı olmayan,1 tek karakteri bile ön plana çıkartamamış tuhaf bir senaryosu olmasıydı bence post apocalyptic senaryo yaptılar Ghosts'da daha çok gizlilik içeren görev olmalıydı.MW2'deki The Gulag,Cliffhanger gibi efsane bölümler akıllara kazınmıştı sonrasında gelen oyunlar bu ayarda SP sunamadı.MW3 yinede iyiydi sağlam 2-3 tane bölümü var ilk Black Ops fena değildi fakat sonrasında Black Ops 2'de Ghosts'da senaryo sarmadı.

Ek olarak oyunun ismi çok karizma oldu Sledgehammer bu işi becerirse nur topu gibi bir efsane seri yaratma şansları olacak.

/>

2.Edit:

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 3 Mayıs 2014; 2:13:16 >

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• "is thia halo prequel ?" Diye bi yorum gördüm

Ashes2Gnashers
  • Next genmi bu oyun ? Berbat gorunuyor grafik olarak. Utanma diye bir sey kalmamis bu yapimcilarda.

Orijinalden alıntı: wolfgangg

quote:

Yahu bir daha 2. Dunya savasi goremiyecegim heralde. Hakikaten artik bu modern savaslar baydi yani tamam modern savaslar yapta bari araya bir tane daha cerezlik bir 2. Dunya savasi yap. Olmadi en buyuk cod efsanesi olan cod world at war i remake olarak getir.

Modern zamanlardan ziyade bilimkurgu temasını modern zamanmış gibi işleyişler baydı.Ya adam gibi bilimkurgu oyunu yap yada hiç bulaşma. MW serisi ve BlackOps un ilk oyunu Cod serisine çok yaşıkmıştı. Soğuk savaş teması Cod un ruhu olmuştu, artık Treyarch ne hazırlıyor onu beklicez. Tabi bende sağlam bir 2.Dünya savaşını konu alan bir oyun bekleyenlerdenim.

ben de boyle birsey bekliyorum gercekten, bu oyunlara lafim yok oynarim ama II. dunya savasi ayri oluyor, hele ki kar98k ile kafalara sikmanin tadi paha bicilemez benim icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

quote:

ben de boyle birsey bekliyorum gercekten, bu oyunlara lafim yok oynarim ama II. dunya savasi ayri oluyor, hele ki kar98k ile kafalara sikmanin tadi paha bicilemez benim icin.

Benim favorim mp40
    Nazileri öldürüp alıyordum silahı
    Ghosts' un videoları hiç heyecanlandırmamıştı beni. Bu biraz gaza getirdi yine
    Ama Treyarch'ın oyununu da merak ediyorum. Bilim kurgu yapmasalar bari. Black Ops' taki gibi senaryolu 2. Dünya Savaşı oyunu yapsınlar. Baş kötü karakterimizde olsun yani

Bu oyunda da Kevin Spacey
    Oyunda ara sahnelerde profesyonel oyunculuk görecez bu sefer

•  Call of Duty: Advanced Warfare | Xbox Ana Konu | 4 Kasım

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Kapak tasarımı yayınlanmış.

Call of Duty: Advanced Warfare | Xbox Ana Konu | 4 Kasım

Orijinalden alıntı: Reus Vox

Herkes atlamis fakat dikkat ceken bi nokta oyunun ana platformu Xbox One sanki. Microsoft yatirim yapmis yedirmis paralari yine:)

Evet oyle bir durum var zaten DLC olarakta Time ex olacakmış, Ms uzun süredir kesenin ağızını baya açmış durumda.

Orijinalden alıntı: Drizz_t

quote:

Orijinalden alıntı: Reus Vox

Herkes atlamis fakat dikkat ceken bi nokta oyunun ana platformu Xbox One sanki. Microsoft yatirim yapmis yedirmis paralari yine:)

Evet oyle bir durum var zaten DLC olarakta Time ex olacakmış, Ms uzun süredir kesenin ağızını baya açmış durumda.

Boyle bir durumda Xbox One versiyonunun yine 720p cikacagini sanmiyorum. Tahminim su yonde; iki konsola da 900p 60 fps olaral cikar. PS4'un 1080p kaldiracagi varsa da ticari anlasmalar yuzunden 900p olarak kalir.

PSN : Spartan117-TR
    Switch FC: SW-2311-2158-8916
  • Benim fikrim,Oyun her 2 nexgen platformda 1080p cıkacaktır.Grafik olarak izlediğimiz teaser da zaten ahım şahım bir grafik yoktu.Nex gen diyebileceğimiz ovv yapabileceğimiz bir grafik göremedim.Ghosts un xbox one da 720p cıkmasının nedeni yapımcının konsolun karısık yapısını cozemeyişi ve ugrasmayısıdır.Oyuzden bundan sonra cıkacak multiplatform oyunların xbox one da 1080p cıkacagını tahmin ediyorum.Bunca tepkilerden sonra microsoft ders almıstır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.