Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare | Xbox Ana Konu | 4 Kasım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
1
Favori
14.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: vinsenty

Black Ops 3 bekliyorduk

Neye göre Black Ops 3 bekliyordunuz aylar oldu açıklama yapılalı 3 yıllık geliştirme sürecine girdiler Black Ops 3 2015'in oyunu.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Advanced Warfare vay be isim hoşuma gitti Modern Warfare misali
  • Bu serinin mw4 den sonrası çöptür artık baydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Resmi tanıtım videosu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 2 Mayıs 2014; 11:17:11 >

Call Of Duty: Bir Efsanenin Çöküşü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Oyunun adı "Advanced Warfare" olacak telif hakkı Activision tarafından diğer birkaç isimle birlikte 11 Mart 2010'da satın alınmış.Bugünki haberlerden sonra düzenlenen Call of Duty Google Plus sayfasının kaynak kodlarında bir resim “COD_AW_Google_Header.jpg“ olarak geçiyor.Oyun çok büyük ihtimalle bu isimle tanıtılacak.

Topladığım birkaç bilgi şöyle:

-Infinity Ward Ghosts faciasından sonra tamamen 3.yapımcı konumuna düştü serinin tecrübeli abileri Treyarch olsada Glen Schofield ve Michael Condrey'in kurduğu Sledgehammer'ın çok büyük söz hakkı var.

-Sledgehammer stüdyo olarak şu anda Treyarch'la birlikte tek başına Call of Duty üretebilecek iki firmadan birisi.Infinity Ward,Raven ve Neversoft'un yardımlarına rağmen Ghosts gibi serinin en vasat oyununu piyasaya çıkardığı için iyice ezilmiş durumda.

-Gameinformer'da yayınlanan fotoğraf Call of Duty tarihinin gördüğü en iyi grafiklere sahip tamamen yeni bir motor olup olmadığı bilinmesede Sledgehammer'ın oyunu sadece Next-gen odaklı geliştirdiği biliniyor.

-Advanced Warfare olarak adlandırılması beklenen oyunda filmlerde gördüğümüz "paralel evren" kavramı karşımıza çıkabilir yani Modern Warfare serisinden tanıdık isimleri görebiliriz.(Yayınlanan bir fotoğrafta MW2'deki Sgt.Foley karakteri bulunuyordu.)

-Serinin uzun zamandır düşüşte olan seyri için Sledgehammer büyük rol oynuyor zira kuruldukları 2009 yılından bu zamana kendi Call of Duty oyunlarını çıkartmak için uğraşıyorlar.Eğer Sledgehammer'da başarılı olamazsa seri yanlızca Treyarch'in eline bakıyor olacak ve 3 yıllık geliştirme sürecine girildiği düşünülürse bu pekte iyi bir haber olmayacak.

Usta yorumunuzda cod ghost faciası demişsiniz. Cod ghost kaç milyon sattıki bu kadar kötü oldu( yanlış anlaşılma olmasın bende ghostu hiç beğenmedim bo2 ye berbat diyorduk ghost bildiğin cod tarihinin yüz karasıdır berbat mapler. Ölme süresinin çok çok az olması vs.)

• wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Keske abi ya. En azindan bu kadar uc teknoloji olmasaydi keske. Gorunmezlik, ucmak, ziplamak isteyen zaten Killzone, Crysis, Titanfall oynar. Keske cizgisini bozmasaydi. Umarim multi kisminda bu ucuk teknolojiler olmaz.

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Keske abi ya. En azindan bu kadar uc teknoloji olmasaydi keske. Gorunmezlik, ucmak, ziplamak isteyen zaten Killzone, Crysis, Titanfall oynar. Keske cizgisini bozmasaydi. Umarim multi kisminda bu ucuk teknolojiler olmaz.

Baba biz BF den sasmayiz artik, sen One icin al. Cod, su haliyle tercih edilecek bir oyun degil. Destiny, Halo falan derken tutunmalari cok zor. En azindan eskisi gibi soz sahibi olamazlar piyasada..

Eski nesil oyunlarini satayim diyorum abi.Vazgeceyim arsivden. Ne dersin ? Onlarin parasiyla yeni nesile alayom oyun. :)

Öncelikle sonucu direk yazarak başlayacağım adamlar ne yapsa Türk oyunculara yaranamayacakları kesinleşmiş oldu.

Bu sefer hiç olmadığı kadar temkinli yaklaşmak gerekiyor oyuna patlarsa son çöküş olacak iyi bir oyun olursa seri yeni bir sahibe kavuşacak.

Black Ops 2 ile denenen ancak Treyarch'in vizyonunun ve konsept tasarımlarının yeterli gelmediği gelecek teması Ghosts ile de iyice ne olduğu belli olmayan bir noktaya oturmuştu.Black Ops 2 yinede özgün bir senaryo sunmayı başarsada Ghosts her yönden etkileyicilikten uzaktı sadece uzun bir aradan sonra grafikler güncellendi onun dışında serinin en vasat oyunu olarak tarihe geçti.

Bu gelecek temasını hakkıyla yapabilmek için seride aslında uzun süredir gizli bir lider vardı,Dead Space'i üreten Call of Duty markası yerle bir olacakken MW3'de araya girip hasar azaltan Sledgehammer ellerindeki uzun geliştirme sürecinden de faydalanıp çok sağlam bir altyapıyla bu sefer gerçekten geleceğe götürmüşler oyunu.

Ve Activision'ın belkide uzun zamandır aldığı en radikal kararla para basacakları eski nesili erken bırakmış oldular.Sledgehammer niyahet seriyi görsel açıdan marketteki rakipleriyle yarışacak konuma getirmiş.Motor yine Ghosts'daki motor ancak ilk defa bu kadar değiştirilmiş ve hakikaten next-gen dedirtecek seviyeye gelmiş.

Yakından takip eden benim gibiler için video süpriz olmadı Sledgehammer'ın bu temaya gideceği biliniyordu Titanfall'ın bu kararda çok fazla etkisi olduğunu sanmıyorum zira geçen seneki E3'e kadar kimse Titanfall'u görmemişti adamlar 1 senede hemen Titanfall temasında CoD yapalım dememişlerdir tahmin edersiniz ki.

Multiplayer yorumlarını zamanı gelince yapacağım Ghosts'un nasıl bir facia olduğunada o zaman değiniriz.

Fakat Sledgehammer'ın yapacağı yada yapması gereken şey serinin tek kişilik senaryonusu MW2 zamanındaki heyecanına kavuşturmak.Ghosts gibi silik bir senaryo hafızada yer etmeyen karakterler Black Ops 2 gibi tam oturmamış temeller üzerine kurmamaları lazım oyunu ki videodan üzerinde baya uğraşıldığı belli oluyor.

Seriyi taşıyan kolonlar Ghosts ile büyük darbe aldı sırf onu eleştirecek olsam 2 sayfa yazarım CoD tarihinde ilk defa bir önceki oyunun yeni çıkan versiyondan daha fazla oynanması bile bu durumu özetler nitelikte.

Sledgehammer umarım Modern Warfare'in zamanında yaptığı sükseye benzer bir çıkış yapar ve Advanced Warfare akıllara kazınacak yeni bir seri olur Modern Warfare'in artık rafa kalktığı Ghosts'un asla sağlam bir seri olamayacağı Call of Duty evreninin Black Ops markası dışında bir dirilişe ihtiyacı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 2 Mayıs 2014; 19:01:01 >

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Evet uzun bir yorum olacak şimdiden uyarayım.

Öncelikle sonucu direk yazarak başlayacağım adamlar ne yapsa Türk oyunculara yaranamayacakları kesinleşmiş oldu.

Bu sefer hiç olmadığı kadar temkinli yaklaşmak gerekiyor oyuna patlarsa son çöküş olacak iyi bir oyun olursa seri yeni bir sahibe kavuşacak.

Black Ops 2 ile denenen ancak Treyarch'in vizyonunun ve konsept tasarımlarının yeterli gelmediği gelecek teması Ghosts ile de iyice ne olduğu belli olmayan bir noktaya oturmuştu.Black Ops 2 yinede özgün bir senaryo sunmayı başarsada Ghosts her yönden etkileyicilikten uzaktı sadece uzun bir aradan sonra grafikler güncellendi onun dışında serinin en vasat oyunu olarak tarihe geçti.

Bu gelecek temasını hakkıyla yapabilmek için seride aslında uzun süredir gizli bir lider vardı,Dead Space'i üreten Call of Duty markası yerle bir olacakken MW3'de araya girip hasar azaltan Sledgehammer ellerindeki uzun geliştirme sürecinden de faydalanıp çok sağlam bir altyapıyla bu sefer gerçekten geleceğe götürmüşler oyunu.

Ve Activision'ın belkide uzun zamandır aldığı en radikal kararla para basacakları eski nesili erken bırakmış oldular.Sledgehammer niyahet seriyi görsel açıdan marketteki rakipleriyle yarışacak konuma getirmiş.Motor yine Ghosts'daki motor ancak ilk defa bu kadar değiştirilmiş ve hakikaten next-gen dedirtecek seviyeye gelmiş.

Yakından takip eden benim gibiler için video süpriz olmadı Sledgehammer'ın bu temaya gideceği biliniyordu Titanfall'ın bu kararda çok fazla etkisi olduğunu sanmıyorum zira geçen seneki E3'e kadar kimse Titanfall'u görmemişti adamlar 1 senede hemen Titanfall temasında CoD yapalım dememişlerdir tahmin edersiniz ki.

Multiplayer yorumlarını zamanı gelince yapacağım Ghosts'un nasıl bir facia olduğunada o zaman değiniriz.

Fakat Sledgehammer'ın yapacağı yada yapması gereken şey serinin tek kişilik senaryonusu MW2 zamanındaki heyecanına kavuşturmak.Ghosts gibi silik bir senaryo hafızada yer etmeyen karakterler Black Ops 2 gibi tam oturmamış temeller üzerine kurmamaları lazım oyunu ki videodan üzerinde baya uğraşıldığı belli oluyor.

Seriyi taşıyan kolonlar Ghosts ile büyük darbe aldı sırf onu eleştirecek olsam 2 sayfa yazarım CoD tarihinde ilk defa bir önceki oyunun yeni çıkan versiyondan daha fazla oynanması bile bu durumu özetler nitelikte.

Sledgehammer umarım Modern Warfare'in zamanında yaptığı sükseye benzer bir çıkış yapar ve Advanced Warfare akıllara kazınacak yeni bir seri olur Modern Warfare'in artık rafa kalktığı Ghosts'un asla sağlam bir seri olamayacağı Call of Duty evreninin Black Ops markası dışında bir dirilişe ihtiyacı var.

/>

/>

Ayne katılıyorum.
    Motor aynı ama grafikler baya güzel olmuş. Bu grafiklerle varsın yeni motor gelmesin
    Oyunun fiziğinde de değişiklik olursa iyi olur tabi sırf grafikte yetmez artık

Bu arada ilk sayfada web sitesi bölümüne watch dogs' unkini yazmışsın dikkatimi çekti. Düzenle bi orayı

• Aceleyle Watch Dogs'un konusundaki kalıbımı kopyalamıştım kalmış öyle sağol düzelttim.

@kdrcnrbyrm

Masaüstü; PCPartPicker
  • Ben olsam satardim Ulas, hatta hic biriktirmezdim bu kadar Ama arsiv isi farkli, karar senin..

Evde cok guzel bir plak arsivim var, oyun icin arsiv bana anlamsiz geliyor.

Muzik baska abi acar acar dinlersin. Oyun bana da artik mantiksiz gelmeye basladi yavastan. Zaten hakkiyla yapamiyorum. :)

Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.