Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare | Xbox Ana Konu | 4 Kasım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
1
Favori
14.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mw serisi her türlü oynatır ama bi mw2 olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Call of Duty Serisi Üçlü Döngüye Giriyor!

Hali hazırda yıllık programlamayla çıkan Call of Duty serisini Treyarch ve Infinity Ward ayrı olarak geliştiriyordu. Gelen yeni haberlere göre Activision'un Call of Duty serisi için kurduğu oyun stüdyosu Sledgehammer da bu döngüye katılıyor.

Yapılan duyuruya göre bu sene çıkacak yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştirecek. Bundan sonra Call of Duty serisi üçlü döngüye girecek. Bu, Call of Duty serisi için olumlu bir haber. Zira daha önce oyunların yapımı iki sene alıyordu. Değişiklikten sonra Call of Duty oyunlarının gelişimi üç sene sürecek. Bundan sonra döngü, Sledgehammer - Treyarch - Infinity Ward şeklinde olacak.

BSC

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• Cod Ghosts hikayesi muhteşemdi bence kimse bundan bahsetmez tabi oyunu %99 online için oynadıkları için bu da normal.

Cod hersene gelmeli umarım daha iyi olur, ne olursa olsun ne kadar çöp olursa olsun seviyorum bu seriyi, sonbahar'da klasik fifa,nfs ve cod oynamadan olmaz :D
  • Zaten kan kaybedip duran seri Titanfall ile birlikte ciddi baskı altında olacak birde buna Battlefield'ın ara oyunu kaliteli çıkarsa CoD iyice zor duruma düşecek.Tam bu noktada Sledgehammer'a hayati bir iş düşüyor.Bu sene öyle bir oyun çıkartabilirler ki CoD geri döndü dedirtebilir ve bu da onları 1 numaralı yapımcı yapar.Ghosts ile birlikte görüldü ki bir dönem en değerli firma olarak gösterilen Infinity Ward artık 2.sınıf bir firma 2 tane yardımcı yapımcı ile birlikte yapabildikleri en iyi iş Ghosts oldu onlardan artık 2 değil 3 yıl da çalışsalar bir cacık olmaz.

Bu 3 yapımcılı dönem tabiki Treyarch'a doping gibi gelecek adamlar kadroyu bozmadan nereden nereye geldi (World at War dışında 3arch'ın oyun tarzını sevmesemde) zaten Treyarch olmasa çoktan dağılırdı seri.2007 ve 2010 arasında gecemi gündüzümü harcadığım sonrasında giderek heyecanını kaybeden serinin benle işi mart ayında bitiyor bundan sonra tamamen yeni bir motor ve yepyeni mekaniklerle gelmediği sürece Respawn'ın oyunlarından çok zor adam kopup geri CoD'a döner.

Sledgehammer MW4 ile gelecek büyük ihtimalle eğer sıfırdan yeni bir marka yaratırlarsa şaşırırım.Zira Ghosts hamlesi satışları düşürdü seriye yeni bir 4.ismi eklemek büyük risk Activision için.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• CoD 2 bana zamanında CS yi bıraktıran oyundu o zamandan beri tekrar düzgün bir WW2 temalı oyun bekliyorum ama yok MW de güzel ama WW2 teması gibi zevk vermiyor bence.

Call of Duty: Advanced Warfare | Xbox Ana Konu | 4 Kasım

Sony'nin Arizona'da düzenlediği "Destination Playstation" etkinliğinde kapalı kapılar ardında bir grup insan Sledgehammer'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı ve ana yapımcı olarak çıkartacakları ilk Call of Duty oyununu görme fırsatı yakaladı.Oyunun Modern Warfare serisine ait olacağı fakat seriyi yeni bir rotaya götüreceği tahmin ediliyor.Firma içerisinde oyunun kod adı ise "Black Smith".İzleyen kişilerden birisi oyunu "grafikler ve fizikler oldukça gerçekçi görünüyor" diyerek anlattı.Daha önceki haberlerde de Sledgehammer'ın grafikler üzerine yoğunlaştığı söylentisini duymuştuk.

http://www.gamepur.com/news/13839-new-call-duty-2014-info-leaked-destination-ps-event-codename-black-smith-gr.html

Masaüstü; PCPartPicker

• Söylentiye göre oyunun oldgen (xbox 360-Ps3) versiyonlarını high moon studios yapacakmış (transformers oyunlarını yapan ekip)

http://www.xboxachievements.com/news/news-17562-Rumour--High-Moon-Developing-Xbox-360-Port-of-Call-of-Duty-2014.html

Artık demekki bu yılın sonuna doğru nextgen'e geçmek kaçınılmaz olacak Batman de sadece yeni nesile geliştirildiğine göre geçeceğiz ipe ipe yeni nesile :D

• Beyler neden herhangi bir haber sızıntı yok.

Geçen sene nisan Ayında cod ghostun posteri sızmıştı.

Bu sene mayısa gircez herhangi bir gelişme yok.

Orijinalden alıntı: Nva Bx

Beyler neden herhangi bir haber sızıntı yok.

Geçen sene nisan Ayında cod ghostun posteri sızmıştı.

Bu sene mayısa gircez herhangi bir gelişme yok.

Aynen ya sızsın artık bi şeyler

• Horta bak ya

Orijinalden alıntı: B&LueMans

Benim anlamadığım ghostun devamı mı olucak yoksa mw'nin yada yeni bir serimi ? (Kusura bakmayın yorumlardan da bir şey anlamadım :) )

Ghosts 2 2016da gelecek bu sene başka

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Benim anlamadığım ghostun devamı mı olucak yoksa mw'nin yada yeni bir serimi ? (Kusura bakmayın yorumlardan da bir şey anlamadım :) )

Yeni bir seri mi olucak yani hocam ?

quote:

quote:

Bir bilgi yok işte duyursalar da anlasak

• quote:

quote:

quote:

Hayır yeni bir seri değil Bu sene MW4 olcak kaynak sağlam. Youtubede biraz bakın bunla ilgili. Videolar bulabilirsiniz

• Up up

Call of Duty: Advanced Warfare | Xbox Ana Konu | 4 Kasım
    Tam çözünürlük için tıklayın.

Activision'ın Call of Duty odaklı kurduğu yapımcı firma Sledgehammer Games, resmi Twitter hesabı üzerinden gönderdiği mesajda üzerinde çalıştıkları yeni Call of Duty oyununun 4 Mayıs tarihinde, yani bu pazar günü tanıtılacağını ilan etti. Gönderideki "A New Era - Yeni Bir Dönem" sloganı dikkat çekiyor

Gelen son haberlere göre Game Informer'ın yayınladığı ilk resmin kaynak kodlarında "Blacksmith" adı geçiyor ki bu daha önce gelen dedikodularda yeni oyunun Call of Duty: Blacksmith olarak adlandırılacağı söyleniyordu.

Yeni Call of Duty her ne kadar bu pazar tanıtılacak olsa da Game Informer dergisinin dijital aboneleri 3 gün önceden bu bilgilere ulaşabilecekler. Yani yarın dergiden gelen pek çok "yeni Call of Duty" bilgisine hazır olun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 1 Mayıs 2014; 22:21:24 >

Masaüstü; PCPartPicker

• Oyunun adı "Advanced Warfare" olacak telif hakkı Activision tarafından diğer birkaç isimle birlikte 11 Mart 2010'da satın alınmış.Bugünki haberlerden sonra düzenlenen Call of Duty Google Plus sayfasının kaynak kodlarında bir resim “COD_AW_Google_Header.jpg“ olarak geçiyor.Oyun çok büyük ihtimalle bu isimle tanıtılacak.

Topladığım birkaç bilgi şöyle:

-Infinity Ward Ghosts faciasından sonra tamamen 3.yapımcı konumuna düştü serinin tecrübeli abileri Treyarch olsada Glen Schofield ve Michael Condrey'in kurduğu Sledgehammer'ın çok büyük söz hakkı var.

-Sledgehammer stüdyo olarak şu anda Treyarch'la birlikte tek başına Call of Duty üretebilecek iki firmadan birisi.Infinity Ward,Raven ve Neversoft'un yardımlarına rağmen Ghosts gibi serinin en vasat oyununu piyasaya çıkardığı için iyice ezilmiş durumda.

-Gameinformer'da yayınlanan fotoğraf Call of Duty tarihinin gördüğü en iyi grafiklere sahip tamamen yeni bir motor olup olmadığı bilinmesede Sledgehammer'ın oyunu sadece Next-gen odaklı geliştirdiği biliniyor.

-Advanced Warfare olarak adlandırılması beklenen oyunda filmlerde gördüğümüz "paralel evren" kavramı karşımıza çıkabilir yani Modern Warfare serisinden tanıdık isimleri görebiliriz.(Yayınlanan bir fotoğrafta MW2'deki Sgt.Foley karakteri bulunuyordu.)

-Serinin uzun zamandır düşüşte olan seyri için Sledgehammer büyük rol oynuyor zira kuruldukları 2009 yılından bu zamana kendi Call of Duty oyunlarını çıkartmak için uğraşıyorlar.Eğer Sledgehammer'da başarılı olamazsa seri yanlızca Treyarch'in eline bakıyor olacak ve 3 yıllık geliştirme sürecine girildiği düşünülürse bu pekte iyi bir haber olmayacak.

Masaüstü; PCPartPicker

• Gelsin bakalım Cod her türlü oynanır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.