Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Bu kadar kötü bir optimizasyonu Dead Rising 3 ve The Evil Within de görmüştüm. COD'dan beklemezdim doğrusu.

Yapımcı Infinity Ward olsaydı, böyle sorunlar olmazdı. Onların çırakları yaptılar bu oyunu. O yüzden yaşanıyor böyle sorunlar.

Bak mesela Treyarch'ın yaptığı Black Ops 1, acayip derecede optimize özürlüydü. Öyle ki, yamayla falan düzelecek gibi değildi. Ama firma, BO1'den iyi ders çıkarmış olacak ki, BO2'de optimizasyon sorunu yoktu. Bağlantı ve lag sorunları vardı bolca; onu da aylar sonra ancak düzelttiler. Şu anda eskiye göre oldukça iyi sayılır ama şimdi de pingler yarı yarıya gösteriliyor.

Infinity Ward yapımı MW2'de ise böyle sorunlar hiç olmadı. Onda da aynen şimdiki Advanced Warfare'deki gibi host sistemi vardı ama bunun gibi 25 pingli adamla 300 pingli adamı aynı yere sokup, hepsinin bağlantılarını aynı göstermiyordu.

Alter MW2 ise, Steam'deki MW2'den çok çok daha iyiydi. Optimizasyon ve akıcılık sağlamada limit yok yani bir nevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 11 Kasım 2014; 8:29:20 >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• Ben DSL kullanıyorum. Bir arkadaşta da Superonline fiber var. Her ikimizde de aynı gecikme sorunları var. 2 arkadaşta ise Uydunet var. Onlarda böyle sorunlar yok. DSL kullanıpta sorun yaşamayan da var ama santrale yakın onlar.

Rahatlıkla vuracağım adamı vuramadığım, alacağım maçı alamadığım çok oluyor bu gecikme ve lag sorunları yüzünden. Adam, gördüğün yerde olmuyor çünkü. Oynadığın mod hele bir de S&D ise, ölme gibi bir lüksün yok bir kere. Şu videoya bak mesela. Oyuna yarıda girdiğimde bizim takım 0-3 yenilirken, bir şekilde 3-3'e getirdim skoru. Hele de 6 kişiyi alıpta bombayı son saniyede çözdüğüm 6. set muhteşemdi ama lanet olası bağlantı sorunları sebebiyle, videonun 5.40'ında görüleceği üzere, 2 kişiye 1 şarjör boşaltmama rağmen ölmedi adamlar bir türlü. Seyredince "Nasıl ölmezler?" diyeceğinizden eminim. Böyle sorunları sürekli yaşamak nasıl bir his, bunu sadece yaşayan bilir.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• Geeçekten enteresan ama orda ikisine değilde birine odaklansan alıcaksın...sağ tarafa kaçanı değilde ileri doğru kaçanı önündekine ateş etmeye devam etsen inecek...

Ama 1:25-1:35 arası wh'mi ne acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 7 Kasım 2014; 10:54:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF4 ten sonra ilaç gibi geldi oyun 4gb ram ile 1080p de akıcı oynuyorum harita yüklenme süreleri 20 sn felan anca sürüyor hdd den oynuyorum.Her şey low da render çözünürlüğüde 1080p bu arada diğer türlü kasıyordu güzel oyun gerçekten...

Orijinalden alıntı: UnRateD

BF4 ten sonra ilaç gibi geldi oyun 4gb ram ile 1080p de akıcı oynuyorum harita yüklenme süreleri 20 sn felan anca sürüyor hdd den oynuyorum.Her şey low da render çözünürlüğüde 1080p bu arada diğer türlü kasıyordu güzel oyun gerçekten...

Low'da oynamak işkence oluyor bana göre. Çamur gibi görüntü.
    Hileden ve hilecilerden nefret ediyorum, biliyorsun.

Oraya tahmînî olarak baktım. Çünkü karşı beyzden gelinebilecek 3 noktadan birisi orası. İlkini tesadüfen gördüm ama ikincisinin sesini duymuştum sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 7 Kasım 2014; 11:19:58 >

• Abi kendimden şüphe ederim senden etmem hile konusunda...
    Ne kadar hassas olduğunu biliyorum hile işinde...
    Ama önüne geçilmez çoluk çocuğun oynadığı bir oyunda bunun önüne nasıl geçilirki...
    Çocuk cin gibi senin düşünmediğini düşünüyo,bi şekilde hile yapıyo ve banlanmıyoda banlananı var banlanmayanı var...Para verip hileyi alanda var almayanda var anlıyacağın internet işte derya-deniz önğne geçilmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 7 Kasım 2014; 11:23:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oyunun ilk izlenim videosu hazırlanmış. Şu âna kadar ki gözlemlerim şu yönde:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99225571

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 7 Kasım 2014; 12:03:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Advanced Warfare ile bu çocuk oyunu sözü tam olarak cuk diye oturmuş görünüyor.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99225571

bence oyunun eksileri ping sorunu ve bazı optimizasyon sorunları bunların dışında bence çok iyi. dlc olayına bende katılıyorum +5 kuruş daha çıkmaz benden. silah sesleri bir kere yenilendi cod serisinin en iyisi ben daha önce hiç bir cod oyununda bu denli tok ses duymadım her silahın sesi bariz farklı. bence çabuk ölme diye bir şey yok şu an hepimiz haritalara yabancıyız doğru perklerle baya baya oynanıyor tek sorun ping bu yüzden çabuk ölüyoruz dün şansa 4 çubuk ping ile oynadım resmen aktım fakat ping olduğu zaman çıldırmıyor değilim kill cam de izlerken lan bu adama nasıl ölüyorum diyorsun karşıdaki noob da olsa ping avantajıyla frag yapması insana koyuyor. valla uçmalar hızlı hızlı kaymalar cod a ters falan değil oyunda exo olmayan odalarda var asıl oraya girince diyorsun klasik cod hiç sarmıyor. infinity ward çalışanları zaten hoplamalı zıplamalı titanfall u çıkardı ayrılmasalardı zaten bu projede çalışacaklardı. titanfall sadece multi odaklı olduğu için yapım aşaması daha kısa sürdü. yapım sürelerine baktığımızda aw daha eski titanfall arak duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 7 Kasım 2014; 12:21:16 >

• Beyler ben system requirements lab'tan baktım özelliklere. Bir tek ekran kartımda sorun çıkartıyor ama orda minimum 5870 1 gb istiyor. Bende 7670M 2 gb var. Laptop ekran kartı olduğu için mi tanımadı yoksa direk 5870, 7670m'den iyi mi? Ona göre oyunu satın alıcam boşa gitmesin 160 lira. Birde oyunda hack olayı yok değil mi? Daha önce mw2, mw3, black ops 1 oynadım ve hepsinde hack sorunu vardı inşallah bunda yoktur.

Orijinalden alıntı: konsoldede

bu oyunda claymore yokmu ? ben mi bulamadim arkadaslar, ayrica asagidaki sistemle 1080p ultra ayarlarda ---anti show shadering hbo+ kapali takilmadan kasmadan oynuyorum multide

ne claymore u ya? yıl 2054 ne yaptın? tracking drone var onunla idare et. o sistemle oynayabil bir zahmet lütfen yani.
    2gb 7790

ile oynamak şuan imkansız sürekli bir fps drop var buna bağlı olarak donmalar mevcut umarı düelir yoksa 90 liram çöpre gitmiş olacak
  • Bu nasıl bir iştir ya oyunu fullu birak ayarları düşürdüğümde bile kasıyor. Bir çözüm gelmeli bence. Optimizasyonun özürlü olmuş oyun.

İntel İ7-4790K işlemci
    3GB 780 ti ekran kartı
    16 GB Ram
    Ryzen 5 5600X || Gigabyte B550 Aorus Elite V2 || Corsair 2x8GB Vengeance RGB PRO SL White 3600mhz || Asus GeForce RTX 3070 Dual V2 8GB || WD Black SN750 500 GB NVMe M.2 || Seagate Barracuda 2TB || Samsung 1TB || NZXT Kraken X53 240 mm || NZXT H510 Elite Tempered Glass RGB White || Gigabyte 27" G27QC 1ms 165hz 2K || Cooler Master MasterWatt Lite 700W

Origin: ErayG-TR
    Steam: ErayG
    PSN: ErayGrck
  • Ping ve bazı sıkıntılar için patch gelmesi şart. Milyonlarca satan, online kısmı önemli olan bir oyunun bariz sorunlarına rağmen halen güncelleme gelmiyor olması büyük ayıp.

Bide oyun çıkmadan söylentiler vardı ya Dedicated server desteği olacak diye, yalan çıkmasa bari ilk güncellemeyle falan gelse de rahatlasak.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • tizar kullanıcısına yanıt
    sagol hocam bende saka niyetine yazmistim ,tracking drone acilmadigi icin bilemedim youtubeye bakalim belki tracking drone hakkinda bir seyler bulurum

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Ana senaryo nasıl arkadaşlar?
    10 üzerinden bir derecelendirme yapsın bitiren arkadaşlar

Biraz önce bitirdim bence 8-8.5 alır sonlara doğru aksiyon çok artıyor ve ast, tank gibi alettleri kullandırıyor.Tek saçma tarafı bir bölüm sadece jet kullanıyorsun ve bölüm maksimum 2 dakika...
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.