Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cpu fix ile ilgili haber yok mu ya oyunu orjinal aldım ama 3 çekirdekli işlemciye sahibim single player da ship exe ile sorun çözülüyor ama multiplayer da exe lerle oynamak istemiyorum
  • Oyunu bitirdim. Senaryo müthiş olmuş. Film gibi geçti oyun. Bir mw2 değil tabi ama güzel yani.
    Advanced Warfare 2 çıkar mı bilmem ama çıksın bence. Gerçi ne anlatırlar artık bilemem.

İlona ve Gideonla akarız artık
    Hele Ilona kesin olsun. Kadın karakter ayrı bir hava katmış oyuna. Bi de güzel olunca

Sledgehammer'in ilk Cod oyunu için gayet güzel olmuş. Mw3ü saymıyorum çünkü orda baş rol Infinity Ward'tı.
    Yeni oyunda da şöyle Kevin Spacey gibi adam koysunlar ayrı bir hava katar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar kötü bir optimizasyonu Dead Rising 3 ve The Evil Within de görmüştüm. COD'dan beklemezdim doğrusu.
  • BF4 bundan iyiydi valla o kadar sorununa rağmen. Cod şuan oynanmaz halde sürekli bağlantı kopuyor,haritalarda rendering sorunu var,oyunda yerli yersiz kasmalar,harita yükleme ekranında crash olması,serverlarda lag olması vb.. büyük bir patch gelmesi gerek.
  • ya yeni farkina vardim exo yani yüksek hoplama olmayan mod larda varmis ben orda oyanamaya basladim lakin oyuncu az ve baglanti kopuyor menuda en altda sari renkde classic domination falan yazan yer
  • steam hata verdi o kadar bekledim hepsi silindi gençler:((. bi daha indiricem..
  • oyun şuan aştı kendini bugün bağlantı problemleri bende de tavan yaptı, son 1 saat içinde sürekli düşmeler yaşıyorum.
  • Oyunu açamadım bir türlü.Bi directx hatası veriyor bir de hdd full hatası.Hdd full değil halbuki.Nasıl çözebilirim bunu ?
  • Optimizasyon sorunu yaşayan bir tek ben miyim?
  • Multiplayer oynanmaz halde su an,oyuna girmeden veya oyunun orta yerinde server not available diye atmalar,yukleme ekraninda donmalar vs..sinir hastasi eder adami,yapacaklari isin ben...pc platformu uvey evlat anasini satim

• Bu sistemde kasıyor ve oynanmıyor kesinlikle:

i7-3632qm 3.2 ghz
    8 gb ram
    radeon 7650 m 2gb gpu

sorun bende mi bilmem. Lowest da bile çok fazla kasıyor..
  • Gece gece iyi gördüm, senaryo modununun ilk bölümünü geçmeyenler seyretmesin. Hafif soiler olabilir.

• benim anlamadığım saçma sapan işlemci sorunu highte 30 fps falan veriyor lowda 120-130 falan görüyorum fakat her saniyede bir 1 fps düşüyor işlemci kullanımı %100 ram kullanımı lowdada high tede % 100 sırf donmalar yüzünden oynanmaz halde advanced settings girerken donuyordu update ile düzeldi fakat hala %100 işlemci kullanımı sorunum var virüs falan imkansız deep freez kullanıyorum böyle bir problem yaşayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

steam hata verdi o kadar bekledim hepsi silindi gençler:((. bi daha indiricem..

bende 2 gündür indiriyorum 3 saat kaldı umarım hata vermez bende de
  • chapter 1 2 3 ün gameplay videosu

• Ayarları en düşüğe alıyorum yine de ara ara takılıyor. Ne bicim bi optimizasyon var anlamadım.

Kartım HD 7850 2 GB
    Işlemci AMD Phenom X4 965 BE
    Ram 8 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğan96 -- 7 Kasım 2014; 8:04:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doqann

Ayarları en düşüğe alıyorum yine de ara ara takılıyor. Ne bicim bi optimizasyon var anlamadım.

Kartım HD 7850 2 GB
    Ram 8 GB

İşlemci yetmiyor bende hd7850 kullanıyorum en yüksek ayarlarda sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: lwernull

quote:

Orijinalden alıntı: Doqann

Ayarları en düşüğe alıyorum yine de ara ara takılıyor. Ne bicim bi optimizasyon var anlamadım.

Kartım HD 7850 2 GB
    Ram 8 GB

İşlemci yetmiyor bende hd7850 kullanıyorum en yüksek ayarlarda sıkıntı yok.

Teşekkürler kardeşim

• FX 6350 4 gb ram HD 7850 ile herşey kapalı sadece kaplamalar üst düzeyde olacak şekilde hiç oynanmıyor. Normale getirince oynanıyor o da çamur gibi.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.