Bildirim
C180 k yanlarmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yanlamaz alma sakın hatta hiç bir araba yanlamaz seni kandırmışlar. -
Shadow nerdesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomobiller düz gitmek için tasarlanırlar ve normal insanlarda otomobilleriyle düz giderler. Fırlama züppeler sizi diğer insanların da hayatlarını tehlikeye atıyorsunuz ne bu keyfiyet ya babanızın yollarımı gezdiğiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Phenom55
Otomobiller düz gitmek için tasarlanırlar ve normal insanlarda otomobilleriyle düz giderler. Fırlama züppeler sizi diğer insanların da hayatlarını tehlikeye atıyorsunuz ne bu keyfiyet ya babanızın yollarımı gezdiğiniz.
yok kardeş artık önden ve awd çekişlilerden bıktım biraz arkadan itşli sürmek istiyorum drift yapmaya çalışırsamda oda boş yolda gece 3 gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrikatörünoğlu -- 26 Mayıs 2013; 20:00:32 > -
duyduğuma göre kuş serisi araçlar güzel yanlıyormuş (!) -
-
Yanlar ama ekonomi modundan çıkarmak gerek denendi , ama yanlama o araçla araca yazık edersin yada amg paket al onlar biraz daha yatmıyor
-
-
-
Arkadan itisli her arac yanlarda Merco nun agir bir tavri var neden Bmw dusunmediniz
-
bir tane buldum tam benim almak istediğim teknik özellikte 156 hp 1.6http://www.youtube.com/watch?v=iWaZ0JBuXy8 lastikler kabak ve yerler ıslakmış sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrikatörünoğlu -- 26 Mayıs 2013; 20:29:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Phenom55
ne alakası var drift bir motorsporudur, yanlamayı sokakta elfreni çekmek olarak algılayan insanlara diyecek birşeyim yok fakat drift uygun koşullarda ve alanlarda yapıldığı sürece bence en zevkli sürüş stili bu alanlara trafiğe açık alanlar dahil değil tabiki,
sorunuza gelince hiç c180k ya binmedimde sürmedimde fakat bazı upgrade ler yapıldığında drifte elverişli olmaya başlıcağını düşünüyorum rwd bir araç olduğu için ıslak zeminde stok haliylede bile yanlayabilir diye düşünüyorum -
Arkadasımda 2011 var 110 bine almıştı sıfır
Düz gitmiyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Liseyi bitir ehliyeti al önce. -
Torku yüksek araçlarda yanlamak daha kolay fakat ebd, esp özellikle esp'si olmayan araçlarda daha rahat yanlayabilirsin.. -
Bu kafayla hareket edenler yüzünden, C180'in imajı zedelendi.
Benzer içerikler
- subaru legacy 2.0
- motor suyu hava yaparsa ne olur
- arabanın yağına ne zaman bakılır
- selenia 5w-30 motor yağı nasıl
- 1.5 ecoblue motor nasıl
- renault kardian
- jaecoo fiyat
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- skoda favorit
- araç km sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X