Şimdi Ara

C180 k yanlarmı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: 35kick35

tamamdır şimdi konuşabiliriz
    arkadan itişli araçlarla yanlama tarzı şeyler yapılabilir elbette.
    Yalnız C serisi gibi kalitesiz ve güvenlikte sınıfta kalmış bir aracı önermem.
    3 serisi bakın.

bu aracı bugün 45 bin tl ye sattım acil araba arayışı içineyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: 35kick35

tamamdır şimdi konuşabiliriz
    arkadan itişli araçlarla yanlama tarzı şeyler yapılabilir elbette.
    Yalnız C serisi gibi kalitesiz ve güvenlikte sınıfta kalmış bir aracı önermem.
    3 serisi bakın.

Benim bildiğim Shadow Reyiz inanmaz hemen

Yapma etme abi 38 yaşında adam hiç bir eğitim derecesi olmasa bile kendini biraz geliştirmiştir ya

Nasıl yanlayabilirim diye konu mu açar bu adam 40 yaşına ayak basıcak 2 seneye

Eğer bu adamda bu araba varsa cidden kroyum ama para bende sözü önemini gösteriyor demektir .

Ayrıca plaka süper 31 xxxxxxxxx 31

yok kardeş (bu arada mühendisim) biraz adrenalin tutkunuyum mercedesi havası için istiyorum önümde iki seçenek var ya audi a4 b8 yada mercedes c180 k ikisinden biri ama mercedes arkadan itişli olunca sormak istedim bu arada o plakadan bugün kurtuldum ergenler yolda bana guluyolardı

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Yanlamaktan kasıt dönüşlerde falan arabanın arkasını atmak ise C180 gayet rahat yapıyor o işleri. Eğer uzun uzun yan yan gitmek istiyorum derseniz C350'nin altı kurtarmaz.

hah kardeş tamam ben sadece virajda arkayı savururmu diye sordum heralde siz yan yan girme sandınız
  • 3:03 ve 3:52 kısımlarını özellikle tavsiye ederim. Siz yollarda denemeyin ama gidin bir piste yanlayın kendiniz.

• shadowgeist kardeş sence bu araba alınırmıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2006-model-5.20-d-premium-126228498/detay
    ucuz buldum kapatmak istiyorum
  • forum ahalisinin de yaptığı genel yorum gibi bir mercedes kullanıcısı olarak yanlıcaksan bmw al, mercedesler sağlam kalsın dostum
  • Eğer birisi yanlamaktan (drift) bahsediyorsa bu araç tam onun için üretilmiş.
    200 hp, arkadan itiş, Boxer motor. Forumda kimsede yok ki drift dersi alalım
    Brz veya gt86
    http://youtu.be/0FPEnFKNcNg?t=1m3s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 27 Mayıs 2013; 21:28:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

mercedeslerin esp sistemi tamamen devreden çıkarılamıyor. Yine de esp off yaparak güvenli şekilde keyfini sürebilirsiniz. Ama tamamen yanlayıp tamamen sistemi devreden çıkaracağım derseniz slk mercedeslerde dyno modu vardı sistem menüsünde. Bunu aktif hale getirdiğinizde aracın abs dahil tüm sistemleri devreden çıkıyordu ve feci yanlayabiliyordu.

youtube videolarından biraz araştırın , servis menüsünde bu ayar var ise iş tamamdır.

Sadece Slk'da değil,hepsinde var. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESP tamamen kapanmiyor diyen var, arac yanlar diyen var. Ya ben mercedese binmiyorum yada siz... Ben ESP kapatip 6-7 tur 360derece dondugumu bilirim c180coupeyle, arac frenimle durana kadar esp saniyeligine bile calismadi. Yada arac yanlar diyenler virajda arkasini atmasini kastediyor, nitekim arac drift yapmiyor. ESP aciksa virajda arkasini bile pek attigi soylenemez, aniden 2.vitese dusuruyor arabayi. ESP kapaliykende tamamen kontrolden cikiyor arac. Benim soforlugumde sikinti oldugunuda hic zannetmiyorum cunku 320coupe ile tunel cikisinda kelebek yoldan tamamen yan ciktigim olmustur... Hatta en son istinyepark otoparkinda rekor denemesi yapiyordum...

• Mercoyla yanlanmaz be birader. Bmw 3.20 al ona daha yakışıyor yanlamak

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

ESP tamamen kapanmiyor diyen var, arac yanlar diyen var. Ya ben mercedese binmiyorum yada siz... Ben ESP kapatip 6-7 tur 360derece dondugumu bilirim c180coupeyle, arac frenimle durana kadar esp saniyeligine bile calismadi. Yada arac yanlar diyenler virajda arkasini atmasini kastediyor, nitekim arac drift yapmiyor. ESP aciksa virajda arkasini bile pek attigi soylenemez, aniden 2.vitese dusuruyor arabayi. ESP kapaliykende tamamen kontrolden cikiyor arac. Benim soforlugumde sikinti oldugunuda hic zannetmiyorum cunku 320coupe ile tunel cikisinda kelebek yoldan tamamen yan ciktigim olmustur... Hatta en son istinyepark otoparkinda rekor denemesi yapiyordum...

Tabi canım forumda kime sorsak kasli 1.90 sosyal sarışın her konuda usta en azından Kıck boks yapmış 3 sene Herkes Ken Block

Kanıt istiyoruz kardeşim 320 Coupe a binen adamın kamerası vardır herhalde kaliteli

• Dsc yi falan kapatinca benim 1.16i bile cok fena yanliyor (ustelik islak zemine de gerek yok direksiyonu kirip gazlamak yeterli oluyor) , c180 neden yanlamasin?

• quote:

quote:

ESP tamamen kapanmiyor diyen var, arac yanlar diyen var. Ya ben mercedese binmiyorum yada siz... Ben ESP kapatip 6-7 tur 360derece dondugumu bilirim c180coupeyle, arac frenimle durana kadar esp saniyeligine bile calismadi. Yada arac yanlar diyenler virajda arkasini atmasini kastediyor, nitekim arac drift yapmiyor. ESP aciksa virajda arkasini bile pek attigi soylenemez, aniden 2.vitese dusuruyor arabayi. ESP kapaliykende tamamen kontrolden cikiyor arac. Benim soforlugumde sikinti oldugunuda hic zannetmiyorum cunku 320coupe ile tunel cikisinda kelebek yoldan tamamen yan ciktigim olmustur... Hatta en son istinyepark otoparkinda rekor denemesi yapiyordum...

Tabi canım forumda kime sorsak kasli 1.90 sosyal sarışın her konuda usta en azından Kıck boks yapmış 3 sene Herkes Ken Block

Kanıt istiyoruz kardeşim 320 Coupe a binen adamın kamerası vardır herhalde kaliteli

320 yakin arkadasimin araci, benim aracim C180coupe. Kanit istiyorsan sahibinden.com'dan satilik ilanimi vereyim ordaki numaradan ara beni yada ait oldugun konu disi forumlarina uza...

• quote:

quote:

quote:

320 yakin arkadasimin araci, benim aracim C180coupe. Kanit istiyorsan sahibinden.com'dan satilik ilanimi vereyim ordaki numaradan ara beni yada ait oldugun konu disi forumlarina uza...

Yanlarken bir video koymak bu kadar zor mu ?

Korkudan araci satmana gerek yok ki yarım
    Saat video cek sonra onu kirp hemen araba satıyorsun

Pire icin yorgan yakma

Adamlar Anadol la bile yanlarken video çekiyor ver arkadaşına çeksin

• quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Dsc yi falan kapatinca benim 1.16i bile cok fena yanliyor (ustelik islak zemine de gerek yok direksiyonu kirip gazlamak yeterli oluyor) , c180 neden yanlamasin?

Hocam fazla fazla yanliyor zaten ESP kapatinca ama cok kontrolsuz oluyor arac, Mercedes gibi aracida bu sekilde kontrolsuz kullanmak pek mantikli degil bence.

Bu arada su ustteki bebeyi biri konu disina kadar biraksin elinden tutup. Yolunu sasirmis.

• c180 için fikrim yok kendi aracım için söyleyeyim;
    dsc off, devir yükselt, bir sağ bir sol dip gaz başlar kaymaya... bmw bakın derim
  • "yanşama" bi araç almak için tek kriter olmamalı, hatta kriter bile olmamalı.
    Ama sizin bu isteğinizi "aldığım araç beni zengin, havalı, prestij sahibi göstersin; ama çıkıp arabamla yanlayarak ya da değişik varyasyonlarla eğlenebileyim." şeklinde yorumladım.

C180 yanlar yanlamasına da sizi tatmin eder mi bilmem, sonuçta bu araç üretilirken adamlar yanlama olayını pek önemsememişlerdir.

Naçizane bi tavsiye, alacağınızz araca chip tuning yaptırın
  • Amaç yanlamaksa mercedes seçimi niye ?
    Mercedes alıyorsan amacın niye yanlamak ?
  • Yanlayarak yazık etme güzelim arabaya hacı.
  • quote:

Evet,kapatana kadar tamamen kapanmıyor.İstersen tamamen kapatmayı öğreteyim,ama mesuliyet kabul etmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.