Bildirim
Astra J Egzos Çıkışı Sizce Nasıl Olmuş?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Öncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.
Ben olsam biraz daha agresif bir şey tercih ederdim(ses olarak değil,görüntü olarak) -
Bence sade ve güzel olmuş,güle güle kullanın.Aracınız da hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim. -
iptal etmeyin gayet güzel. -
Orjinal gibi durmuş bencede kalsın.gayet şık. -
Güzel olmuşta bu aracı sıradan buluyorsanız c sınıfında sıradışı bulduğunuz bir araç var mı ? -
Yorumlar için teşekkürler iptal etmiyorum o halde :) sıradan bulmuyorum sadece alt taraf çok sade geldi ama onuda bu sekilde doldurdum -
yakışmış. -
çift çıkış daha iyi olurdu. . . . -
Öncelikle hayırlı olsun aracınız, gayet güzel. -
Şöyle ikili bir şey de olabilirmiş aslında ben de kendi aracıma düşünüyorum da fena durmadı. Sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 4 Mart 2012; 18:33:20 > -
-
Yakışmış ama ben olsam oynama yapmazdım orjinallik açısından -
Çift çıkış bende daha güzel olurdu ama bu halide yakışmış -
Bence yakışmış Birde sağ tarafda olsa daha güzel olurdu. -
Gayet güzel olmuş bende yaptırmayı düşünüyorum nerde kaça yaptırdın bu uygulamayı acaba? -
-
Yakışmış .. -
Kazasız belasız öncelikle Hayırlı olsun araba hoş egsoz arkadaki astra yazısını sökerseniz bide aracın üstüne parlak siyah filmlerden çekerseniz araba biraz daha hoş olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X