Şimdi Ara

Astra J Egzos Çıkışı Sizce Nasıl Olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta sıfır Opel Astra J aldım ancak arka taraf çok sade gözüktü gözüme o nedenle değişiklik olsun diye egzos çıkışı yaptım sizce nasıl olmuş yorumlara göre iptalde edebilirim teşekkürler..

• Öncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.
    Ben olsam biraz daha agresif bir şey tercih ederdim(ses olarak değil,görüntü olarak)
  • Bence sade ve güzel olmuş,güle güle kullanın.Aracınız da hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • iptal etmeyin gayet güzel.
  • Orjinal gibi durmuş bencede kalsın.gayet şık.
  • Güzel olmuşta bu aracı sıradan buluyorsanız c sınıfında sıradışı bulduğunuz bir araç var mı ?
  • Yorumlar için teşekkürler iptal etmiyorum o halde :) sıradan bulmuyorum sadece alt taraf çok sade geldi ama onuda bu sekilde doldurdum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra J kasa mı egea mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yakışmış.
  • çift çıkış daha iyi olurdu. . . .
  • Öncelikle hayırlı olsun aracınız, gayet güzel.
  •  Astra J Egzos Çıkışı Sizce Nasıl Olmuş?

Şöyle ikili bir şey de olabilirmiş aslında ben de kendi aracıma düşünüyorum da fena durmadı. Sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 4 Mart 2012; 18:33:20 >
  • Yakışmış ama ben olsam oynama yapmazdım orjinallik açısından
  • Çift çıkış bende daha güzel olurdu ama bu halide yakışmış
  • Bence yakışmış Birde sağ tarafda olsa daha güzel olurdu.
  • Gayet güzel olmuş bende yaptırmayı düşünüyorum nerde kaça yaptırdın bu uygulamayı acaba?
  • geçen gün forumdan tanışıp görüştüğümüz arkadaşıma yaptırmıştık. egzos ucu 30 tl + 10 tl kaynak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 5 Mart 2012; 21:41:29 >
  • Yakışmış ..
  • Kazasız belasız öncelikle Hayırlı olsun araba hoş egsoz arkadaki astra yazısını sökerseniz bide aracın üstüne parlak siyah filmlerden çekerseniz araba biraz daha hoş olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.