Şimdi Ara

[C-Elysee Alındı] Bu Fluence Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
7.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Durumları biliyorsunuz, exper 34.900 lira ödeme yapacakmış. Geri kalanını eş dost, kredi vs bir şekilde tamamlayacağız. Önce sıfır araçlara yöneldim fakat yöneticilerimize ettiğim hayır duaları (!) ile bir daha ikinci ele yöneldim. Yakınımda şu aracı buldum, tamponu boyalı fakat plastik parça diye önemsemedi. Far sislenmiş, onu da düşeceğim yarın görmeye gidince. Sizin düşünceleriniz nedir? Bu fiyata alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2015-touch-plus-46-binde-yeni-kasa-419651068/detay

Edit: 2017 C-Elysee Shine Çelik Gri + Navigasyon, Geri görüş kamerasını 64.250₺'ye bağladım, perşembeye teslim alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 25 Nisan 2017; 18:21:33 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leaseplan filo aracı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbilker58

leaseplan filo aracı bu.

Hocam gerçekten mı? Nerden anladınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: gfbilker58

leaseplan filo aracı bu.

Hocam gerçekten mı? Nerden anladınız?

plakadan.Ama iyi bişey bu yetkili serviste yapılmıştır tüm bakımları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranni34 -- 22 Nisan 2017; 20:2:42 >
  • Kilometre ve boyanın durumuna göre alınabilir.

• Kilometre düşürülmüş olabilir,dikkat edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mokka veya Corsa alınır mı
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sirket modeli ya fluence alirken ekstra dikkat lazim 2 senede 100 bin devirip 50 diye satilabilen bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Nisan 2017; 21:18:36 >
  • Dönüşte bunlara da bakacağım, başta Fluence kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim

Icon paket bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2016-hatasiz-boyasiz-kazasiz-16binde-otomatik-fluence-icon-425296330/detay

Bir ay ilanda olması kuşkulandırıyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2015-model-otomatik-vites-1.5-dci-edc-110-hp-touch-plus-plus-paket-362513274/detay

• Şunada bir göz gezdirin hocam. Daha dolusu : 2012 MODEL RENAULT FLUENCE DİZEL OTM.--HATASIZ--BOYASIZ--
    İlan No: 424960691
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-renault-fluence-dizel-otm-hatasiz-boyasiz-424960691/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Model yılı çok eski bunun, makyajlı kasa bile değil bana ters hocam, teşekkürler yine de

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Arada 3 yıl var hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam hocam

2 gündur Fluence 1.5 DCİ İcon otomatik kullaniyorum

Sana az cok bilgi verim. Araba konforu fena değil ama sofor koltugunda baldir destegi yok uzun boylu oldugum icin sorun oluyor benim icin. Motor cok sessiz calisiyor Kullanim zevki guzel bugun 150 160 bastim araba yola oturuyor resmen sasirtti beni. Direksiyon cok hisli ama biraz ağir geldi bana. Sanzimana gelince 1 den 2 gecince hafif silkelenme yapiyor 2 den 1 e düşüncede yapiyor Yani Bir DSG kadar değil ama alisiyosun Genel anlamda Dsg den sorunsuz.. Arabanin Malzeme kalitesi ortaa

Bu arabanin en cok sevdiğim şeyi yakit tuketimi Bugun istanbulda cok sikisik trafikde bile ortalamam 5.8 e cikti

Sakin kullanirim bu yüzden ortalamam 5.3--5.5 lerde geziyor Ama Fluence bana göre 60 - 70 bin gibi paralari haketmiyor. Ama 2.eli guzel peynir ekmek gibi gidiyo. Sen bilirsin genede.

• Seni bilmem ama ben o bütçeye Otomatik C5 alirdim Fluence den bir tik fazla yakar agirligindan dolayi. Ama konforu müthiş yormaz Sanzimanida sorunsuzsuzdur

İlan no 333306063

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 22 Nisan 2017; 23:6:52 >
  • ben fluence kullanıcısı olarak fluenceye verilecek max paranın 55.000 tl olduğunu düşünüyorum 60.000 tl ye d segmenti bakardım
  • ehliyeti aldın mı alperen.
    ıbızaya ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Seni bilmem ama ben o bütçeye Otomatik C5 alirdim Fluence den bir tik fazla yakar agirligindan dolayi. Ama konforu müthiş yormaz Sanzimanida sorunsuzsuzdur

İlan no 333306063

Citroen otatikleri cok kotu olmasiyla meshur. Her sene 1.500 tlye debruyaj volant degisiyormus giderkende sacma sacma silkeleme yapiyormusbgecislerde. Sifir citroenlerde de hala aynibsorun.

• Fluence esasinda samsung a ait kore mali bir arac. Dolayisyla saglam ve renault amortsirleriyle konforlu. Direksiyon tuy gibi hafif. Arac genel anlamda iyi ama dci motor bakimini aksatmamak gerekli

• 2015 otomatik o fiyatlara uygun givi geldi malum sifirlari 90 binlerde geziyir

• Teşekkürler arkadaşlar, direk sahiplerinden bilgi almak iyi oldu. Mümkün olduğu kadarıyla 0 veya az kullanılmış araba bakmaya çalışıyorum. Sıfır veya en fazla 20.000kmde, dizel, otomatik, sedan, güvenli maksimum 70.000 ₺'ye donanımlı​ bir araç bulamadım. Genelde o paraya Sümbül, Sandero falan var, en azından onlardan daha iyidir diye düşünüyorum. C5 508 falan düşük kilometrede olmadığı için düşünmedim pek.

Dediğim gibi özelliklere sahip başka araç bulamadığım için Fluence'a yöneldim. Yoksa tip olarak da pek beğendiğim söylenemez

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.