Şimdi Ara

Passat B8 satıp Mercedes C-180 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
13.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    özellikle bu iki aracı kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

Alacağım mercedes 2015 C-180 Fascination.
    Benim araç 2015 B8 Trendline DSG

Benim aracın üstüne 25-30 bin arası para istiyorlar.

Ne dersiniz ?
    Senede max 12-13 bin km yol yapıyorum
    Genelde şehir içi ve tek kullanıyorum aracı.
    2 çocuk var biri 6 diğeri 12 yaşında.
    Hafta sonları hariç hep ev-iş arası kullanıyorum aracı

Bu konuda tecrübesi olan yazabilir mi

• Araç seçimi, sevgisi kişiye özel duygusal tercihtir. Bütçesi elverdiğince otomobil haremi istemeyen adam görmedim henüz.
    Anladığım kadarı ile sizin aklınız Mercedes'de kalmış, hem bindiğiniz hem de istediğiniz araç 2. elde hızlı sirküle edilen marka ve modeller. Bence hiç düşünmeden aklınızdaki değişikliği yapın gitsin. Baktınız olmadı tekrar satarsınız geçer gider. Ölümlü dünya neyi bekliyorsunuz ki, yapıştırın gitsin.

Kişisel fikrime gelince her iki aracında sıfırını kullandım. Mercedes'i Audi A4 den sonra kullandığım için ve belki de beklentimi yüksek tuttuğum için, bendeki hissiyatı düşkırıklığı şeklinde oldu. Tüm bunun üzerine birgün İKEA dan aldığım paketi bagaja koymaya çalışırken arka koltuğun yatmadığını anlayınca bir aydınlanma yaşadım.

Tamam, araba dediğin A noktasından B noktasına ulaşım gerecinin ötesinde birşey ancak , yeri gelince asgari işini de çözmesi gerekli, veya inanılmaz bir sürüş keyfi yaşatmalı, ne bileyim, araç Ferrari olurda bagaj nasıl diye sormak abes olur. Bilmem anlatabildim mi.

Sonuçta otopark da duran aracınızın Mercedes olması itiraz edilmeyecek bir nokta, bununla birlikte sürüşte hayal ettiğiniz sınıf atlama deneyimi/lezzeti var mı yok mu biraz muğlak.

Dilerim buradaki herkes dilediği araca, hatta araçlara sahip olsun, onların çocukları onlarınkinden de iyilerine sahip olsun.
    İki aracıda çok sık kullanıyorum şirkette. Şahsi fikrim ekonomik durumumu zorlamicaksa geçiş yapardım. Eğer yetkili serviste bakım yaptırmicaksanız bakım masrafı da üzmez. Kasko sigorta bir tık pahalı olabilir. Onun dışında nispeten daha dolu premium bir araca geçiş olur. Fascination paketlerde cam tavan+koltuk ısıtma opsiyonları beraber geliyor diye hatırlıyorum. Aradaki fiyat farkına değer mi ona siz karar vermelisiniz.
  • Bu değişime gerek var mı ki ? Tabi herkesin parasi kendisine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Passat mevcut aracım. W205 c serisi de kullandım. Gerek yok diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında aracın genel konforundan memnunum,
    yakıtı da öyle.

Ne bileyim 4 sene oldu alalı, hep aklımın bi köşesinde kalmıştır c-180.

Sırf meraktan aslında.
    İnsanın başına genelde meraktan bişeyler gelir :)
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Bir anlık heves be hocam. Aldıktan sonra insan kendini “bunun icin mi bu kadar farkı verdim” diye sorgulamıyor değil. Tecrube ile sabit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vereceğin 25-30 bin lirayı ailenle birlikte gezerek harca daha iyi bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki aracıda çok sık kullanıyorum şirkette. Şahsi fikrim ekonomik durumumu zorlamicaksa geçiş yapardım. Eğer yetkili serviste bakım yaptırmicaksanız bakım masrafı da üzmez. Kasko sigorta bir tık pahalı olabilir. Onun dışında nispeten daha dolu premium bir araca geçiş olur. Fascination paketlerde cam tavan+koltuk ısıtma opsiyonları beraber geliyor diye hatırlıyorum. Aradaki fiyat farkına değer mi ona siz karar vermelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu mesaj silindi.
    Aynen hocam yada Egea alıp kalan parayıda dolar almakda mantıklı. Yükselince satar daha iyisini alır

• SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    Yok komple arabayi satsin faize bassin, taksi kullansın. Arabanin yakıtı vergisi kaskosu sigortasi zaten taksi parasini cikarir.

• Ekose53 E kullanıcısına yanıt
    paketler hakkında hiçbi bilgim yok,
    ama cam tavan ve sanruf olmazsa olmazım.
    koltuk ısıtma v.s. olmasada olur.
  • ALınır tabii hukuken bir kısıtlama yoksa.
  • Alınır. İlerde pişman olursa geri B8 passatını alır 25-30 bin farkınıda cebine koyarsın. 25-30 bin farkı sadece alırken vermiyorsunuz sonuçta. SAtarkende hertürlü çıkıyor.

İçinde kalacağına 3 aylığına bile alınır yani nedir ki . Teneke parçası sonuçta. Keşke demektense.
  • AMG paket olmadıktan sonra hiç bir anlamı yok, passat'a devam bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

AMG paket olmadıktan sonra hiç bir anlamı yok, passat'a devam bence
    Hocam bu kadar şekilci olmaya gerek yok. Arkadaş Style almıyor sonuçta.
  • Ben c180 nin ne koltuğundan nede süspansiyonundan memnun kalmamıştım ,hele koltuklar sedir gibi sert gelmişti.
  • Araç seçimi, sevgisi kişiye özel duygusal tercihtir. Bütçesi elverdiğince otomobil haremi istemeyen adam görmedim henüz.
    Anladığım kadarı ile sizin aklınız Mercedes'de kalmış, hem bindiğiniz hem de istediğiniz araç 2. elde hızlı sirküle edilen marka ve modeller. Bence hiç düşünmeden aklınızdaki değişikliği yapın gitsin. Baktınız olmadı tekrar satarsınız geçer gider. Ölümlü dünya neyi bekliyorsunuz ki, yapıştırın gitsin.

Kişisel fikrime gelince her iki aracında sıfırını kullandım. Mercedes'i Audi A4 den sonra kullandığım için ve belki de beklentimi yüksek tuttuğum için, bendeki hissiyatı düşkırıklığı şeklinde oldu. Tüm bunun üzerine birgün İKEA dan aldığım paketi bagaja koymaya çalışırken arka koltuğun yatmadığını anlayınca bir aydınlanma yaşadım.

Tamam, araba dediğin A noktasından B noktasına ulaşım gerecinin ötesinde birşey ancak , yeri gelince asgari işini de çözmesi gerekli, veya inanılmaz bir sürüş keyfi yaşatmalı, ne bileyim, araç Ferrari olurda bagaj nasıl diye sormak abes olur. Bilmem anlatabildim mi.

Sonuçta otopark da duran aracınızın Mercedes olması itiraz edilmeyecek bir nokta, bununla birlikte sürüşte hayal ettiğiniz sınıf atlama deneyimi/lezzeti var mı yok mu biraz muğlak.

Dilerim buradaki herkes dilediği araca, hatta araçlara sahip olsun, onların çocukları onlarınkinden de iyilerine sahip olsun.

• Bende 2015 golf'ten 2015 Fascination 'a geçmeyi düşünüyorum , arada 60-70 bin civarı fark var. Şu anki aracım manuel , eşimle ortak kullandığımız için otomatik olsun , cam tavan , ısıtmalı koltuk olsun derdindeyim , hemde konforlu olsun.

AMG almayacaksan hiç alma diyenler olmuş. 4 yaz lastiği 4500 tl AMG'nin , Fasc. ise 1600 liraya geliyor, hemde daha konforlu. Genelde amg'ler sert kullanılıyor zaten , ikinci eline güven zor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.