Şimdi Ara

Son Karar Jetta mı Opel vectra C Kasa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracımı sattım. şuan opel vectra c kasa 2004 model yada jetta düşünüyorum. son fiyatım 25-26bin tl. hangisi önerirsiniz? uzun yolda kullanacağım ikiside tüplü olacak? önemli kriterlerim yormayacak ve sessiz bir yolculuk sunacak? tabikide yakıtı makul olacak? jetta kullanmadım. fakat vectra c kasa kullandım. gayet sessiz geldi. sadece çukurlardan yada tümsek bir yerden geçerken lak luk ses yapıyordu düz yolda iyidi ama bozuk yolu çok hissettiriyordu. ayrıca yüksek hızlarda direksiyonu çok hafifliyor belkide bana öyle gelmiştir ama güvensiz geldi işte. ikisininde tipi iyi tavsiyelerinizi bekliyorum bunların kronik sorunları nelerdir? bu arada ikide 1,6 lpg li olacak?

• tabiki jetta
  • jetta hangi donanım olacak ?
  • Vectra eski bir otomobil ve jetta alınabiliyorsa kesinlikle jetta alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serisonu101

arkadaşlar aracımı sattım. şuan opel vectra c kasa 2004 model yada jetta düşünüyorum. son fiyatım 25-26bin tl. hangisi önerirsiniz? uzun yolda kullanacağım ikiside tüplü olacak? önemli kriterlerim yormayacak ve sessiz bir yolculuk sunacak? tabikide yakıtı makul olacak? jetta kullanmadım. fakat vectra c kasa kullandım. gayet sessiz geldi. sadece çukurlardan yada tümsek bir yerden geçerken lak luk ses yapıyordu düz yolda iyidi ama bozuk yolu çok hissettiriyordu. ayrıca yüksek hızlarda direksiyonu çok hafifliyor belkide bana öyle gelmiştir ama güvensiz geldi işte. ikisininde tipi iyi tavsiyelerinizi bekliyorum bunların kronik sorunları nelerdir? bu arada ikide 1,6 lpg li olacak?

kesinlikle vectra.

jettadan çok üstün her açıdan.

• Uzun yolda kullanılacaksa bu bütçeye bir iki daha ekleyip 97 model bir e200 alabilirsiniz. İkisinden de her konuda Ustun olacaktır emin olun. Yakıt parça bakım vb de eminim iki araçtan daha uygun olacaktır.

Ankara - Denizli, Denizli - Ankara toplam 160 tl lik gazla gittim geldim. Sanırım gaz 1.80 di gecen yaz.

Tek sorun (bence) sehir ici performans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Uzun yolda kullanılacaksa bu bütçeye bir iki daha ekleyip 97 model bir e200 alabilirsiniz. İkisinden de her konuda Ustun olacaktır emin olun. Yakıt parça bakım vb de eminim iki araçtan daha uygun olacaktır.

Ankara - Denizli, Denizli - Ankara toplam 160 tl lik gazla gittim geldim. Sanırım gaz 1.80 di gecen yaz.

Dediginiz.e200 kompressor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Uzun yolda kullanılacaksa bu bütçeye bir iki daha ekleyip 97 model bir e200 alabilirsiniz. İkisinden de her konuda Ustun olacaktır emin olun. Yakıt parça bakım vb de eminim iki araçtan daha uygun olacaktır.

Dediginiz.e200 kompressor mu ?

Bendeki kompressor değildi.
  • arkadasım opel yetkili servisinde calısıyorum günde en az 15 farklı arac kullanıyorum sıfır insignia,astra vb ama vectra c deki konforu hiç birinde bulamadım hatta tipini hiç begenmiyordum aracı serviste kullandıkca hayran kalıyorum ustalar bile insignia ya taş cıkartır diyo bence vectra c al uzun yıllar kullan
  • Vectra c

• Vectra c

• Vectra'nın konforu Jetta ile karşılaştırılamaz bile. Vectra iyi bir seçim fakat 2. el olarak da Jetta çok kuvvetli.
  • Hangi aracın daha temizini bulacağın önemli olan. Yoksa normal şartlarda hele ki uzun yolda Vectra'nın eline su bile dökemez Jetta.
    Ama dediğim gibi bütçenize uygun temizini bulmak önemli olan.
  • konfor olarak vectra tercih ederdim eğer ki kısa bir süre sonra satmak gibi düşüncem yoksa
  • arkadaşlar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda ve daha fazla tercih nedeniyle bende sizin tavsiyenize uyarak 2004 model vectra c aldım. öncelikle araç gerçekten çok sessiz çalışıyor. benimki 2004 model 1,6 tüplü elegance.(aşırı fazla özellikli bir araç gerçekten)
    olumlu yönleri:motor gerçekten dediğim gibi çok sessiz yalıtımı çok çok iyi önceki aracım ford focus idi ve çok fazla ses alıyordu ama yinede ses hariç güzel arabaydı.
    donanım olarak bir araçtan ne bekliyorsanız hepsi var yağmur park far sensörleri hafızalı aynalar elektrikli koltuklar 6cd changer zenon far vs.
    yaşı 30 ve üzeri olan evli çoluk çocuk babası olanlar için bu fiyatta ve donanımda 1 numara. tam ideal aile arabası
    yakıtı gerçekten çok iyi bana göre iki defa ölçüm 20litre lpg ile 270-290km karma kullanımda yakıt yakıyor(klima bazen açıktı bazen kapalı)
    uzun yol arabası kesinlikle yormuyor
    çok geniş binenler 2 oda bir salon diyor ve bagaj süper

eksi yönleri: hızlı gençlere hitap edecek bir araç değil. süspansiyon gerçekten çok sert. bir tümsekten ve çukurdan geçerken pat küt geçiyorsunuz. ve çok ses yapıyor çukurlarda. bunun haricinde başka bir olumsuzluk göremedim. birde yağ yakıyor diyorlar ama daha yeni aldık bişey diyemicem onun için.

sonuç:iyiki almışım herkese tşkler

• Güle güle kullanın. 2005 model comfort donanımlısı vardı biz de o bile çok dolu bir araçtı. Vectra donanım konusunda çok cömert gerçekten. Kazasız sürüşler...
  • EVT gerçekten çok donanımlı. tşk ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.