Şimdi Ara

[C-Elysee Alındı] Bu Fluence Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
7.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Teşekkürler arkadaşlar, direk sahiplerinden bilgi almak iyi oldu. Mümkün olduğu kadarıyla 0 veya az kullanılmış araba bakmaya çalışıyorum. Sıfır veya en fazla 20.000kmde, dizel, otomatik, sedan, güvenli maksimum 70.000 ₺'ye donanımlı​ bir araç bulamadım. Genelde o paraya Sümbül, Sandero falan var, en azından onlardan daha iyidir diye düşünüyorum. C5 508 falan düşük kilometrede olmadığı için düşünmedim pek.

Dediğim gibi özelliklere sahip başka araç bulamadığım için Fluence'a yöneldim. Yoksa tip olarak da pek beğendiğim söylenemez

1 hafta ikame araç olarak kullandım. İçi geniş, ferah, az yakıyor, iyi gidiyor. Direksiyonu tam anlamıyla berbat. Benim tercih edeceğim bir araç değil. Focus dizele bakardım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Cumartesi baktım hocam onlara da. En ucuzları 75-80 bin lira civarında. O aralığa çıkarsam Megane alırım da işte, durumlar malum.

İş için kullanacağım hocam zaten, bir iki sene idare etsin şimdilik yeter.

• Hocam C5 inde o paraya dusuk kilometrelisini bulursunuz.. 40-50 Bin km araliginda yani..

Tabi sen bilirsin Fluence de kotu araba değil Konforu daha iyi olabilirmis sadece.. Bugun 100 lira mazot attim Menzili 580 km gosterdi. O kadar yapar mi bilmem

Şunuda söylim bugün dikkat ettim EDC şanzuman bazen kararsizliğa düşuyo Ozellikle 1. Vitesden 2. Vitese cabuk atiyo gecişlerde silkeliyo buda beni deli ediyo Bazen durağan trafikde giderkende 2.vitesden bazen 1 e atiyo silkelenme yapiyo. Ben sıkışık trafikde manuele aliyorum... 1. Vitesde gidiyorum

Alcaksan Bari en fülünü al bi işe yarasin

Anahtarsiz çaliştirma cok guzel

Kumandayi hic cebimden cikarmiyorum Arabanin yanina gelince kapilari otomatik aciyor Uzaklasinca kapilar otomatik kitleniyor.. Bu ayrintilar guzel oluyo valla

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Seni bilmem ama ben o bütçeye Otomatik C5 alirdim Fluence den bir tik fazla yakar agirligindan dolayi. Ama konforu müthiş yormaz Sanzimanida sorunsuzsuzdur

İlan no 333306063

Citroen otatikleri cok kotu olmasiyla meshur. Her sene 1.500 tlye debruyaj volant degisiyormus giderkende sacma sacma silkeleme yapiyormusbgecislerde. Sifir citroenlerde de hala aynibsorun.

Cok kötü değil.. En azindan MMT ve Easytronik den daha sorunsuz.. Cift kavramali yari otomatikler ariza yaptiği zaman daha buyuk masraf aciyor. Citroen nin MCP sanzimani dedigin gibi manuel gibi çaliştiği icin baski balata bitiyor set olarak degisiyor Ozel servislerde 2.000 liraya yapiyor. Sonrasinda 100 bin km daha gidiyo

Geçişlere zamanla alişiyosun 1 ve 2 viteslerde fazla yigiliyo ama Sonrasi cokda rahatsiz etmiyoo

• quote:

quote:

quote:

Seni bilmem ama ben o bütçeye Otomatik C5 alirdim Fluence den bir tik fazla yakar agirligindan dolayi. Ama konforu müthiş yormaz Sanzimanida sorunsuzsuzdur

İlan no 333306063

Citroen otatikleri cok kotu olmasiyla meshur. Her sene 1.500 tlye debruyaj volant degisiyormus giderkende sacma sacma silkeleme yapiyormusbgecislerde. Sifir citroenlerde de hala aynibsorun.

Cok kötü değil.. En azindan MMT ve Easytronik den daha sorunsuz.. Cift kavramali yari otomatikler ariza yaptiği zaman daha buyuk masraf aciyor. Citroen nin MCP sanzimani dedigin gibi manuel gibi çaliştiği icin baski balata bitiyor set olarak degisiyor Ozel servislerde 2.000 liraya yapiyor. Sonrasinda 100 bin km daha gidiyo

Geçişlere zamanla alişiyosun 1 ve 2 viteslerde fazla yigiliyo ama Sonrasi cokda rahatsiz etmiyoo

hocam ınanın 100 bın degıl 30 bınde tekrar arıza yapanlar varmıs citroen forumunda konuları vardı oradan biliyorum

• __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Açıkçası şu C5'in direksiyonundan ve konsolundan nefret ediyorum. Bir de çok sorun çıkarmasından korkuyorum, iş için kullanacağım, bir nevi eşek niyetine yani.

Vitesin performansını göreceğiz, bakalım beni idare etsin yeter yoksa birkaç saniye geç atıyormuş, sarsıyormuş falan çok önemli değil.

Bakacağım araç Touch Plus olarak geçiyor sanırsam, katlanır yan aynalar, Led arka farlar, direksiyonda düğmeler falan, çok ıvır zıvır gerek yok yeterli bunlar benim için.

• Bizim dairede vardı otomatik icon versiyonu geniş iç hacim az yakıt derseniz fluence alınır ama yol tutuş malzeme dayanıklılığı kötü bide reno ön yargısı nedeniyle 70 lı rakamlara cikmamanizi 50 civarı temiz toch plus ve üstü donanım bir araç çıkarsa almanızı tavsiye ediyorum.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-bayi-gul-al-dan-2016-cerato-1.6-crdi-comfort-dct-407079329/detay

Buna bakın derim hocam.

• boş donanım bir fluence ise hayatta para vermem. dolusu ile boşu arasında 2 göbek fark var.
  • @Bellerefon Aynen hocam, ben de öyle düşünüyorum. Bir tane bulduk, nasipse bakacağız Touch Plus donanım

@By_Android O fiyata çıkamam, en fazla 65-70 olur son fiyat. Yoksa sıfır Cerato'yu bayi 80'e bırakıyor.

@sissil Joy donanım en boşu sanırım, benim bakacağım Touch Plus, gerekli şeyler var öyle ıvıra zıvıra gerek olmadığını düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlan no 333306063

hocam ınanın 100 bın degıl 30 bınde tekrar arıza yapanlar varmıs citroen forumunda konuları vardı oradan biliyorum

Hocam kötü işçilik yaptırılırsa sıkıntılar çıkar.Güvenilir yerlere yaptırılmalı

• Emek verip para biriktiyorsunuz ve gidip tak diye filo aracı almaya kalkıyorsunuz kesinlike tavsiye etmiyorum.Bundan önceki aracım focus 2.5 1.6 tdci trend x idi.Filo aracı oldugunu daha sonradan öğrendim servis kayıtlarına baktırdıgımda.Aracımın km'si düşüktü fakat cidden baya bi ezilmiş ve yıpranmış bir araca binmişim.Şuan yine focus sahibiyim ve önceki aracımla arasında dağlar kadar fark var.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Servis kayıtlarına baktırın araç kimin adına çıkmış ona göre hareket edin.
  • Bu arada bu fiyat bandına çıkmışken focus 3 gibi bir araç dururken fluenceye bakmak akıl karı bile olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: persia06

Emek verip para biriktiyorsunuz ve gidip tak diye filo aracı almaya kalkıyorsunuz kesinlike tavsiye etmiyorum.Bundan önceki aracım focus 2.5 1.6 tdci trend x idi.Filo aracı oldugunu daha sonradan öğrendim servis kayıtlarına baktırdıgımda.Aracımın km'si düşüktü fakat cidden baya bi ezilmiş ve yıpranmış bir araca binmişim.Şuan yine focus sahibiyim ve önceki aracımla arasında dağlar kadar fark var.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Servis kayıtlarına baktırın araç kimin adına çıkmış ona göre hareket edin.

Bugün işim erken biterse bakacağım tamirci arkadaş ile, bir de şasi numarasını alıp sigortacımdan sorgulatacağım. Önerileriniz için teşekkürler. Haftasonu Focuslara da baktım fakat en ucuz dize otomatikleri en ucuz 70-80 bin lira civarında, ben de o kadar açılamıyorum maalesef. Yoksa Focus benim de beğendiğim bir araç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: persia06

Emek verip para biriktiyorsunuz ve gidip tak diye filo aracı almaya kalkıyorsunuz kesinlike tavsiye etmiyorum.Bundan önceki aracım focus 2.5 1.6 tdci trend x idi.Filo aracı oldugunu daha sonradan öğrendim servis kayıtlarına baktırdıgımda.Aracımın km'si düşüktü fakat cidden baya bi ezilmiş ve yıpranmış bir araca binmişim.Şuan yine focus sahibiyim ve önceki aracımla arasında dağlar kadar fark var.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Servis kayıtlarına baktırın araç kimin adına çıkmış ona göre hareket edin.

Bugün işim erken biterse bakacağım tamirci arkadaş ile, bir de şasi numarasını alıp sigortacımdan sorgulatacağım. Önerileriniz için teşekkürler. Haftasonu Focuslara da baktım fakat en ucuz dize otomatikleri en ucuz 70-80 bin lira civarında, ben de o kadar açılamıyorum maalesef. Yoksa Focus benim de beğendiğim bir araç

Kesinlikle baktırın , sonuçta verdiginiz para az bir para değil alın teri.Ben çok pişman oldum aldığıma.Hele ki satarken her şase no yu isteyene verirken bile hep tereddüt ederek verdim.Çünkü saşeyi alan 1 saat sonra aradıgında araç şirket aracı oldugu için vazgeçtik demelerinden bıkmıştım.Aynı durumu sizde yaşamayın.

• persia06 kullanıcısına yanıt
    Satıcı arkadaş adliyede çalıştığını söyledi. Bizim arkadaş da orada çalışıyor, eğer tanışıyorlarsa sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-renault-baday-2015-accent-blue-1.6-crdi-31binkm-otomatik-boyasiz-422885940/detay

Peki bu araçla Fluence'ı kıyaslasak hangisi iyidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Satıcı arkadaş adliyede çalıştığını söyledi. Bizim arkadaş da orada çalışıyor, eğer tanışıyorlarsa sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-renault-baday-2015-accent-blue-1.6-crdi-31binkm-otomatik-boyasiz-422885940/detay

Dediğiniz gibiyse temizse alınır.Şimdi accent blue ve fluence aynı sınıf araç değiller.Accent b fluence C sınıfı bir araç.EDC, az yakması, malzeme kalitesi, ön yolcu bölümünün geniş olması, marka vs fluence derim tabiki.2.el piyasası olarakda fluence daha iyi.

• quote:

Bu araç fluence in dengi değil kıyaslanamaz bile accente Blue B Sınıfı bir Sedan yakıt tüketimi de fazla iç hacim konfor vs herkes yönden fluence önde gelir sadece accent. Performans olarak daha iyidir

• Kaza,boya olmamasından ve kmsinin düşük olması sebebiyle Accentlere de bakayım demiştim. Anlasılan tek çıkar yol yine Fluence

• Fluence'a baktım, araba önden yemiş. Adam bilmiyorum milmiyorum etti vazcaydım

2016 Citroen C-Elysee 1.6 Dizel Manuel Exclusive Gri + Navigasyon, geri görüş kamerası + 2 Yol garanti uzatma opsiyonları ile 62.000₺'ye el sıkıştık hadi hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.