Şimdi Ara

[C-Elysee Alındı] Bu Fluence Alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
7.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi bayileri aradım, navigasyon + Metalik Renk dahil 64.700₺ fiyat verdi. Sizce 2.000₺ için yeni kasa almaya değer mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Şimdi bayileri aradım, navigasyon + Metalik Renk dahil 64.700₺ fiyat verdi. Sizce 2.000₺ için yeni kasa almaya değer mı?

Tabiki değer
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eski kasasını kesinlikle almayın sonra çok pişman olacaksınız o vereceğiniz 2000 liranın aracınızı elinizden çıkarırken fazlasıyla geri dönüşü olur zararının olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 25 Nisan 2017; 22:16:3 >
  • Ne bileyim işte, bir yanım diyor yeni her zaman iyidir, satarken daha pahalıya satarsın, hem kimse de yok. Diğer yanım da diyor daha kapora vermişsin, o paraya sigorta migorta yaparsın, iki bin iki bin daha nereye kadar açılacaksın? Valla hiçbir zaman hatırlamıyorum araba alırken bu kadar kararsız olduğumu

• quote:

Ne bileyim işte, bir yanım diyor yeni her zaman iyidir, satarken daha pahalıya satarsın, hem kimse de yok. Diğer yanım da diyor daha kapora vermişsin, o paraya sigorta migorta yaparsın, iki bin iki bin daha nereye kadar açılacaksın? Valla hiçbir zaman hatırlamıyorum araba alırken bu kadar kararsız olduğumu

sadece basit bir makyaj bile olsa arkadaşların söylediği gibi satarken farkeder. eğer ki bir de o cam kumandaları kapılara alınmışsa süper. mevcut hali reno 9 gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Ne bileyim işte, bir yanım diyor yeni her zaman iyidir, satarken daha pahalıya satarsın, hem kimse de yok. Diğer yanım da diyor daha kapora vermişsin, o paraya sigorta migorta yaparsın, iki bin iki bin daha nereye kadar açılacaksın? Valla hiçbir zaman hatırlamıyorum araba alırken bu kadar kararsız olduğumu

sadece basit bir makyaj bile olsa arkadaşların söylediği gibi satarken farkeder. eğer ki bir de o cam kumandaları kapılara alınmışsa süper. mevcut hali reno 9 gibi...

Maalesef hocam, aynı düzen cam kumandası konsolda. Tek sevmediğim özellik o, yapacak bir şey yok ona da.

Allem ettim, kallem ettim 2017 Model Çelik gri rengi navigasyon ile 64.25₺'ye ödeme yaptım. Perşembe günü teslim edilecek. Sonunda karara bağladık, hem rahat ettim hem iyicene de rahatsızlandım

• Hayırlı olsun

• Hayırlı olsun hocam. Allah cc kaza bela vermesin. Doğru karar vermişsiniz 2000 tl belki şu anda gözünüze fazla görünmüş olabilir ama ileride iyiki yeni kasa almışım dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom1259 -- 25 Nisan 2017; 18:56:59 >
  • Gelir ne kadar

• @Respectformuslims Sağolun, teşekkürler

@freedom1259 Amin, Allah utandırmasın bakalım ilerde nasip kısmet ne olacak

• quote:

quote:

quote:

Maalesef hocam, aynı düzen cam kumandası konsolda. Tek sevmediğim özellik o, yapacak bir şey yok ona da.

Allem ettim, kallem ettim 2017 Model Çelik gri rengi navigasyon ile 64.25₺'ye ödeme yaptım. Perşembe günü teslim edilecek. Sonunda karara bağladık, hem rahat ettim hem iyicene de rahatsızlandım

Hayırlı olsun. O aracın linea karşısındaki tek zayıf yanı o düğmeler. Ama ona rağmen ben de bunu seçerdim. Lineaya göre çok ferah

• Hayırlı olsun güle güle kullanın özellikle ekonomisiyle sizi kendisine bağlayacaktır devir ekonomi devri ayrıca gayette geniş ve ferah bir araç.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bu daha iyi olmuş.Yeni her zaman yenidir,iyidir.

• C-Elysee garanti uzatma geregi neden gördünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 25 Nisan 2017; 23:25:6 >
  • Teşekkürler arkadaşlar, Allah daha iyilerini nasip etsin. Bir yola girdik bakalım.

@alembizim Garantiyi uzatmadım, eskisi kadar olmasa da malum kaderi mimli biraz Citroenlerin.

• quote:

quote:

quote:

Hocam hayırlı olsun.Allah güzel günlerde, kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.

• hayırlı olsun hocam. 1 seneden beri almayı düşündüğüm araç bu c elysee. yeni kasası çıktı çok da iyi oldu çok da güzel oldu taaam mı?

forumda çoğu kişi bu aracı kötüleyerek hakkını yiyor ama cam açma tuşlarını kapı kollarına koysa citroen, forumdaki herkes öve öve bitiremeyecek bu aracı.

hangi bayiden aldınız acaba hocam?
  • Allah razı olsun, sizlere daha iyisini nasip etsin inşallah. Bir iki ay önce deseler Citroen alacaksın bir yerlerinde gülerim ama nasip işte, kısmetimiz buymuş.

Yani bu fiyata dizel, dolu, sedan bir araç bulamadım. Şimdilik F/P aracı C-Elysee diyorum.

Bayraktar Çekmeköy hocam.

• quote:

Allah razı olsun, sizlere daha iyisini nasip etsin inşallah. Bir iki ay önce deseler Citroen alacaksın bir yerlerinde gülerim ama nasip işte, kısmetimiz buymuş.

Yani bu fiyata dizel, dolu, sedan bir araç bulamadım. Şimdilik F/P aracı C-Elysee diyorum.

Bayraktar Çekmeköy hocam.

Allah Razi Olsun Hocam.Araç güzel bana göre. Bizde de Symbol vardi.Araç fena değildi hakkini yemeyeyim.Özellikle 1.5 dCİ motor hem az yakiyor hem de çok kaciyor.

Symbol boyle ise C-Elysee ya da 301 nasil diye düşünmüştüm. Gerçekten bana gore iyi araç. Hayirli Olsun tekrardan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.