Şimdi Ara

buzdolabının borusunu patlattım :( ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

buzdolabı eski olduğundan içindeki buzu kıriyim dedim. ancak buzluktaki buzları kırarken birden gaz çıkmaya başladı. benim merak ettiğim buzdolabı tamir edilebilir mi yoksa atıp yenisini mi almam gerekiyor

akşam akşam iş aldık başımıza iyi mi...

• eğer gerçekten eskiyse al yenisi kurtul
  • evet tamir edilebilir.. içine yeni gaz koyarlar.Bizim buzdolabında da olmuştu, garantide olduğu için aradık içine gaz koydular boruyu değiştirdiler.
  • buzdolabını yan yatır
  • Aynısı bana da olmuştu

Bıçakla kırarak alıyım derken ince borulardan birine isabet etti ve fısssssss diye ses geldi

Dolabı Bosch servisine gönderdik , bunun tamirine çok para gider yenisini alın demişlerdi.2 yıllık gıcır gıcır dolabı çöpe atmıştık Annemden bi dayak yemediğim kalmıştı
  • benimki garantili değil baya bir eski

ortalama ne kadar tutar bilen var mı
  • yandık o zaman desene :(

bunuda alalı çok olmamıştı.

quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Aynısı bana da olmuştu

Bıçakla kırarak alıyım derken ince borulardan birine isabet etti ve fısssssss diye ses geldi

Dolabı Bosch servisine gönderdik , bunun tamirine çok para gider yenisini alın demişlerdi.2 yıllık gıcır gıcır dolabı çöpe atmıştık Annemden bi dayak yemediğim kalmıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazır gaz kaçırıyorken bir iki fırt çek. Güzel kafa yapıyormuş...
  • zaten direkt azıma doğru fıssladı

bişey olmadı ama gittim yüzümü yıkadım hemen.

quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Hazır gaz kaçırıyorken bir iki fırt çek. Güzel kafa yapıyormuş...
  • bizimde olmuştu. tamiri 1 buzdolabı parasıydı. bizde yenisini aldık. geçmiş olsun yenisini alıcan
  • baya bi insanın başına gelmiş demekki

ulem param yoktu iyice zora girdik desene
  • Geçmiş olsun
  • hahah avatar süper irfanyus
  • sağol dostum

quote:

Orjinalden alıntı: mozz

Geçmiş olsun
  • yenisi alın artık
    isterseniz bende 1 adet vestel nofrost son sısıtem anbalajında mevcut almıştım ama kullanamadık
    şu an evın salonunda anbalajlı duruyor
  • sağol dostum ama o bize tuzlu gelir biraz. ben yalnız kalıyorum para yetmiyor zaten.

temiz ikinci el bişeyler bakcaz 200-250 arası

quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

yenisi alın artık
    isterseniz bende 1 adet vestel nofrost son sısıtem anbalajında mevcut almıştım ama kullanamadık
    şu an evın salonunda anbalajlı duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokata

hahah avatar süper irfanyus

C.nup gitme öbür tarafa
  • aynı durumu bizde yaşadık öğrenci evinde... arkadaş dolabın buzluk kapağı üzerinde yeni öğrendiği karate figürlerini denerken delmiş şimdi ne zaman istesek buz bulabiliyoruz..ne buzu hatta kar buluyoruz buzluk ağzına kadar buz oluyor..ne koysa 2 saniyede soğutuyor temizliyeceğimiz zaman kartopu oynuyoruz evde ...ama bu şekilde de elektriği çok harcıyor..zaten çok eski bir buzdolabı...bi malbro ya almıştık ...gene böle bişe arıyoruz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blitzkrieger

aynı durumu bizde yaşadık öğrenci evinde... arkadaş dolabın buzluk kapağı üzerinde yeni öğrendiği karate figürlerini denerken delmiş şimdi ne zaman istesek buz bulabiliyoruz..ne buzu hatta kar buluyoruz buzluk ağzına kadar buz oluyor..ne koysa 2 saniyede soğutuyor temizliyeceğimiz zaman kartopu oynuyoruz evde ...ama bu şekilde de elektriği çok harcıyor..zaten çok eski bir buzdolabı...bi malbro ya almıştık ...gene böle bişe arıyoruz ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.