Bildirim
buzdolabının borusunu patlattım :( ne yapabilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
eğer gerçekten eskiyse al yenisi kurtul -
evet tamir edilebilir.. içine yeni gaz koyarlar.Bizim buzdolabında da olmuştu, garantide olduğu için aradık içine gaz koydular boruyu değiştirdiler. -
buzdolabını yan yatır -
Aynısı bana da olmuştu
Bıçakla kırarak alıyım derken ince borulardan birine isabet etti ve fısssssss diye ses geldi
Dolabı Bosch servisine gönderdik , bunun tamirine çok para gider yenisini alın demişlerdi.2 yıllık gıcır gıcır dolabı çöpe atmıştıkAnnemden bi dayak yemediğim kalmıştı
-
benimki garantili değil baya bir eski
ortalama ne kadar tutar bilen var mı -
yandık o zaman desene :(
bunuda alalı çok olmamıştı.
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Aynısı bana da olmuştu
Bıçakla kırarak alıyım derken ince borulardan birine isabet etti ve fısssssss diye ses geldi
Dolabı Bosch servisine gönderdik , bunun tamirine çok para gider yenisini alın demişlerdi.2 yıllık gıcır gıcır dolabı çöpe atmıştıkAnnemden bi dayak yemediğim kalmıştı
-
Hazır gaz kaçırıyorken bir iki fırt çek. Güzel kafa yapıyormuş... -
zaten direkt azıma doğru fıssladı
bişey olmadı ama gittim yüzümü yıkadım hemen.
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
Hazır gaz kaçırıyorken bir iki fırt çek. Güzel kafa yapıyormuş...
-
bizimde olmuştu. tamiri 1 buzdolabı parasıydı. bizde yenisini aldık. geçmiş olsun yenisini alıcan -
baya bi insanın başına gelmiş demekki
ulem param yoktu iyice zora girdik desene -
Geçmiş olsun -
hahah avatar süper irfanyus -
sağol dostum
quote:
Orjinalden alıntı: mozz
Geçmiş olsun
-
yenisi alın artık
isterseniz bende 1 adet vestel nofrost son sısıtem anbalajında mevcut almıştım ama kullanamadık
şu an evın salonunda anbalajlı duruyor -
sağol dostum ama o bize tuzlu gelir biraz. ben yalnız kalıyorum para yetmiyor zaten.
temiz ikinci el bişeyler bakcaz 200-250 arası
quote:
Orjinalden alıntı: Mnr980
yenisi alın artık
isterseniz bende 1 adet vestel nofrost son sısıtem anbalajında mevcut almıştım ama kullanamadık
şu an evın salonunda anbalajlı duruyor
-
quote:
Orjinalden alıntı: gokata
hahah avatar süper irfanyus
C.nup gitme öbür tarafa -
aynı durumu bizde yaşadık öğrenci evinde... arkadaş dolabın buzluk kapağı üzerinde yeni öğrendiği karate figürlerini denerken delmiş şimdi ne zaman istesek buz bulabiliyoruz..ne buzu hatta kar buluyoruz buzluk ağzına kadar buz oluyor..ne koysa 2 saniyede soğutuyor
temizliyeceğimiz zaman kartopu oynuyoruz evde ...ama bu şekilde de elektriği çok harcıyor..zaten çok eski bir buzdolabı...bi malbro ya almıştık ...gene böle bişe arıyoruz ...
-
quote:
Orjinalden alıntı: Blitzkrieger
aynı durumu bizde yaşadık öğrenci evinde... arkadaş dolabın buzluk kapağı üzerinde yeni öğrendiği karate figürlerini denerken delmiş şimdi ne zaman istesek buz bulabiliyoruz..ne buzu hatta kar buluyoruzbuzluk ağzına kadar buz oluyor..ne koysa 2 saniyede soğutuyor
temizliyeceğimiz zaman kartopu oynuyoruz evde ...ama bu şekilde de elektriği çok harcıyor..zaten çok eski bir buzdolabı...bi malbro ya almıştık ...gene böle bişe arıyoruz ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X