Şimdi Ara

🎉 BÜYÜKÇEKMECE'YE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İSTANBUL/Büyükçekmece ilçesinde TurkNet GigaFiber altyapı çalışmaları RESMEN BAŞLADI! 🚀

Merhaba DonanımHaber ailesi!

Bugün sizlerle şahane bir haberi paylaşmak için buradayım:

📍İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde TurkNet, kendi fiber altyapısını kurmaya başladı!

Evet yanlış duymadınız, GigaFiber resmen Büyükçekmece’ye ayak bastı!

✅ 1000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızları.

✅ Kota yok, taahhüt yok.

✅ Gecikme süresi düşüyor, online oyunlar ve yayınlar uçuşa geçiyor.

🛠️ İlk kazmalar vuruldu, saha ekipleri çalışmaya başladı.

Bu başlık altından gelişmeleri, fotoğrafları ve hangi mahallelere ne zaman ulaştığını birlikte takip edeceğiz.

📌 Büyükçekmece İlçesi ÇAKMAKLI, EKİNOBA, SİNANOBA, MİMAROBA ve PINARTEPE Mahalleleri — site yönetimleri, apartman sakinleri

bulundukları lokasyona GigaFiber altyapısı getirilmesini istiyorlarsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

Site/Bina yönetimi düzeyinde başvuru ve koordinasyon desteği sağlıyorum.

🎯 Adresini hemen kontrol etmek isteyenler için:

🔗

www.turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama

🔹 Dipnot:

Mahalle aralarındaki altyapı çalışmaları, TurkNet ile yerel yönetim arasında yapılan protokol kapsamında yürütülüyor. Bu yüzden bireysel sokaklara müdahale şansım ne yazık ki olmuyor. Ancak site ve toplu konutlar için elimden gelen desteği sağlamaya hazırım. Yardımcı olabileceğim bir konu varsa mesaj kutum her zaman açık. 🙌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 4 Mayıs 2025; 2:12:22 >

• anladığım kadar siteler öncelikli olucak ve ulus,hürriyet,muratçeşme mah. ki bunlar nufüs bakımından büyükçekmecenin en büyük mahaleleri ve turknet buralara uğramıyacak dediniz gibi yerel yönetimle ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulomen B kullanıcısına yanıt

Uğramayacak demiyorum, muhakkak bir gün mahallenize dokunacaklardır. Şuan için öncelik yüksek konutların olduğu kısımlar. Planlama mahalle kısımlarına geldiğinde yerel yönetiminize başvuruda muhakkak bulunulacaktır.

• Valla neredeyse 7-8 yıldır Sinanoba mahallesi için ısrarla başvuruda bulunuyordum, ümidi kesip TTNET'ten ücretiyle fiber çektirecektim bu yaz ama sırf bu haber üzerine yine beklemeye karar verdim. Umarım çok uzamaz yıllara yayılmaz konu...

• bulomen B kullanıcısına yanıt
    Tepeciğe diyorsun kısacası, eskiden burası belediyeydi nüfusu çok evet ama hala herhangi firmanın fiberi yok oturduğum yerde en azından uzun yıllardır Türknetliyim eş dost oturduğum bina hepimiz gigafiber için talep formu bıraktık ama öncelik her zamanki gibi sitelerde sokaklara inmesi zor gibi beklemekten başka çare yok daha fazla ödeyip daha kötü hizmet alıyoruz maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim Mimaroba Çarmıklı Caddesine bekliyoruz. 313 Bloklar

• Merhaba, Büyükçekmece Fatih Mahallesinde toplam 10 haneden oluşan iki bloklu ve 18 haneden oluşan 5 bloklu karşılıklı iki sitemiz var. Buraya destek olma durumunuz nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelebekxax

Kardeşim Mimaroba Çarmıklı Caddesine bekliyoruz. 313 Bloklar
    Merhaba, ad-soyad, adres ve iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden bizimle paylaşır mısınız? Talebinizi ileteceğiz.
  • sonmezson S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, mahalleniz henüz planlama içerisinde değil. Konu içerisinde güncel kalalım planlamaya alındığında süreci beraber ilerletiriz.

• KadircanSalman_ kullanıcısına yanıt

Merhaba, Sinanoba mahallesi planlamaya dahil edildi mi? Durumunda bir değişiklik var mı? Bu hafta çevremdeki bir kaç kişi sorunca ben de size tekrar bir sorayım dedim...

• Renova_TR R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz bir planlama bulunmamaktadır.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Özelden gönderildi.

• @KadircanSalman_ bey özelden gönderdim. @TurkNetDestek Pınartepe Mh. Atatürk Cd. Meşe 2 Sk. yer alan bir siteyiz, tüm malikler olarak fiber internet talep etmekteyiz. Sürecin hızlanabilmesi adına hizmet bedeli vs. istenmesi durumunda görüşme gerçekleştirmek isterim.

• Atatürk Mahallesine ne zaman gelir acaba?

• Leonardo. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi iletebilmemiz için açık adresinizi ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden bizimle paylaşabilir misiniz?
  • budelux B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Talebinizi iletebilmemiz için adres ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden iletebilir misiniz? Dilerseniz web sitemiz üzerinden de sürecin hızlandırılması için talep iletebilirsiniz.
  • Merhaba özel mesaj gönderdim yardımcı olurmusunuz ?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende özelden numaramı gönderdim site olarak bizde talep ediyoruz iletişime geçerseniz sevinirim. (Mimaroba)

• Marior M kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden iletişime geçilmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.