Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.041
Cevap
230
Favori
743.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
88 oy
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asus X550JK-XO012D 15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 8 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | Windows 7
  • merhaba arkadaşlar farcry 4 de highda oynarken yetersiz ram uyarısı verdi bikaç kez oyunu oynayamadım bi türlü. oynayanlar da hiç oldu mu bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek bilgi
    -Farcry 4 Ultra ayarlarda hiç bir problem olmadan oynanabiliyor. Anlık FPS 25-50 arasında değişiyor. Isı 75-80 arası. (8 GB Ram var)
    -Bu aletin fanı sessiz çalışıyor. En hızlıyken bile aşırı gelmiyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaded -- 26 Kasım 2014; 9:07:35 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snlthlk -- 26 Kasım 2014; 9:33:25 >

Orijinalden alıntı: ismlunal

Hadi hayırlısı kardeşim. İnşallah güle güle kullanırsın. Beklentilerini karşılayacağını biliyordum Fifa 15 ve FPS oyunları keyifli oluyor

Hocam cok sagolasin ama ben hala win 7 kuramadim.sebebide driver yok ne sitesinde bede baska yerde bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snlthlk -- 26 Kasım 2014; 9:38:46 >
    ben ssd taktırdğım halde bilgisayardan çok rahatsız edici bir cızırtı sesi geliyordu..ram dedim değil ssd dedim değil..anakartın gobeğinden geliyordu ses..
    3-4 gün boyunca kurcalaya kurcalaya sesin cdromdan geldiğini keşfettim..cdrom kapağını açtığım anda ses kesiliyor..kapattığımda yine başlıyor..sanırım goz sürekli birşeyler okumaya çalışıyor..cdromuda zaten ayda yılda bir kullanıyorum..bu yüzden surekli açık kullanmaya karar verdim..
    ses sıkıntısı yaşayan arkadaşlar deneyebilir..

not: şimdide aygıt yöneticisinden cdromu iptal etme işlemi deneyeceğim..işe yararsa daha sağlıklı olacak.. çünkü kapağın kırılma riski var..

Orijinalden alıntı: Shaded

quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

http://www.ebay.com/bhp/wifi-bluetooth-mini-pci-express

Bu linkte bayağ ethernet kartı var. Türkiyede nerede bulabiliriz.
    Bu asusta ethernet kartını çıkarmak zormudur.

gittigidiyor, sahibinden vs. vardır mutlaka.
    Ama çıkarıp takmak ayrı konu, onu bir bilenle yapmak lazım.

Onun yerine usb wireless adapter tavsiye ederim. 1 USB portunu işgal eder ama acısız bir çözüm olur.

Daha önceden TP-LINK TL-WN822N 300 Mbps N Kablosuz 2x3dBi Antenli USB Uzatma Kablolu Yüksek Kazanımlı USB Adaptör kullandım.Yalancıktan wifileri mukemmel gösteriyor.Çekim hızı 8 mb/sn alıyordum ve bağlantı kopuyordu.

Usb bellek gibi ethernet kartları varmıdır?Bağlantı hızı 54 mb/sn olan usb bellek boyutlarında ethernet kartı varmıdır?

Xbox: WarDar77
    Battlefield 6 :kvardar_

• Biostan iptal edebilirsiniz.

Gücü direk olarak prizden çekiyor.
    Pili doldurmuyor o yüzden prizde kullandığınız içinde pil boşalma yaşıyor zaman içerisinde.

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Gücü direk olarak prizden çekiyor.
    Pili doldurmuyor o yüzden prizde kullandığınız içinde pil boşalma yaşıyor zaman içerisinde.

Cok guzel bir olay o zaman bu. Batarya ölmemis oluyor.

15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | Windows 8.1 Pro
  • sinyalci52 kullanıcısına yanıt
    Doldur boşalt yapmak lazım belirli periyotlarla bu piller durduğu yerde aktif değilken de ölüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Shaded

quote:

http://www.ebay.com/bhp/wifi-bluetooth-mini-pci-express

Bu linkte bayağ ethernet kartı var. Türkiyede nerede bulabiliriz.
    Bu asusta ethernet kartını çıkarmak zormudur.

gittigidiyor, sahibinden vs. vardır mutlaka.
    Ama çıkarıp takmak ayrı konu, onu bir bilenle yapmak lazım.

Onun yerine usb wireless adapter tavsiye ederim. 1 USB portunu işgal eder ama acısız bir çözüm olur.

Daha önceden TP-LINK TL-WN822N 300 Mbps N Kablosuz 2x3dBi Antenli USB Uzatma Kablolu Yüksek Kazanımlı USB Adaptör kullandım.Yalancıktan wifileri mukemmel gösteriyor.Çekim hızı 8 mb/sn alıyordum ve bağlantı kopuyordu.

Usb bellek gibi ethernet kartları varmıdır?Bağlantı hızı 54 mb/sn olan usb bellek boyutlarında ethernet kartı varmıdır?

USB Ethernet kartları da var. n11, sahibinden, gittigidiyor aratın. 15-20 TL bişey olması lazım. USB Bellek gibi olanları da vardı, kablolu olanları da vardı yanlış hatırlamıyorsam.

• 1 saat önce elime ulaştı Şu an windows 8 yüklüyorum eski hp laptopumdan da aynı hdd sesi geliyordu ama bunda ki ses biraz daha ısrarlı ve yüksek ilk dakikalarda ses gelmeye başladı ileri de ssd alabilirim

Orijinalden alıntı: darkknıght34

1 saat önce elime ulaştı Şu an windows 8 yüklüyorum eski hp laptopumdan da aynı hdd sesi geliyordu ama bunda ki ses biraz daha ısrarlı ve yüksek ilk dakikalarda ses gelmeye başladı ileri de ssd alabilirim

Hocam benimkinde hdd sesi yokta adaptore kulagini egip dinleyince,cizirti geliyor sizde varmi bu olay.

Orijinalden alıntı: darkknıght34

Yok hocam adaptörden ses yok da hdd sesi sinirlerimi oynattı okumuştum ses olduğunu da biraz fazla gibi belki windows bittikten sonra azalı biraz

Hocam benimki sadece acilista birkac tak tuk yapiyor sonra susuyor takma bence fazla

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.