|
kesinlikle mimaroba sinanoba arası emlak bankası konutlarına gelmesi lazım.Büyükçekmecenin yarısı neredeyse bu konutlarda |
|

|
kesinlikle mimaroba sinanoba arası emlak bankası konutlarına gelmesi lazım.Büyükçekmecenin yarısı neredeyse bu konutlarda |
|
Merhaba, paylaştığınız bilgilendirme için teşekkürler. İstanbul / Büyükçekmece’de bulunan sitemiz rezidans ve müstakil evler olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Özellikle müstakil evler kısmında kullanıcıların büyük çoğunluğu Türk Telekom VDSL (20 Mbps civarı) altyapı kullanıyor ve bu durumdan genel olarak memnun değiller. Yüksek hızlı ve stabil fiber altyapıya ciddi bir ihtiyaç var. Site büyük ölçekli ve kullanıcı sayısı fazla. GigaFiber gelmesi durumunda yüksek geçiş potansiyeli bulunuyor. Site yönetimi de altyapı yatırımları konusunda iletişime açık. Benim bulunduğum mahalle Alkent 2000. Paylaştığınız mahalle listesinde (Çakmaklı, Ekinoba, Sinanoba, Mimaroba, Pınartepe) Alkent 2000 yer almıyor. Bu nedenle Alkent 2000 mahallesinin de GigaFiber planlamasına dahil olup olmadığı konusunda bilgi alabilir miyim? Gerekli görülürse site/yönetim düzeyinde koordinasyon için özel mesaj yoluyla iletişime geçebiliriz. Bilgilendirmenizi rica ederim, iyi çalışmalar |
|
|
DM üzerinden ilettim bilgileri < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renova_TR -- 3 Şubat 2026; 1:51:1 > |
|