ANKARA’da TurkNet GigaFiber altyapısı yayılmaya devam ediyor! 🚀 Merhaba DonanımHaber ailesi! Bugün sizlerle Yeni Mahalle, Serhat, Ostim, Çayyolu, Ümitköy, Yaşam Kent, Dikmen ve Turan Güneş Bulvarı üzerinde bulunan Site ve binalar için süper bir haber paylaşmak için buradayım: 📍Ankara genelinde TurkNet’in GigaFiber altyapısı çalışmaları devam ediyor! GigaFiber artık yüksek site ve konutlarda kullanılabilecek! ✅ 1000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızları ✅ Kota yok, taahhüt yok ✅ Gecikme süresi minimum, online oyunlar ve yayınlar keyfe dönüşüyor 🚧 Altyapı hazır, bağlantı süreci sadece bina bazlı onay ve geçişle tamamlanıyor. Site/Bina yönetimi düzeyinde başvuru ve koordinasyon desteği sağlıyorum. 🎯 Adresinizi hemen kontrol etmek isterseniz: 🔗 ![]() İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama🔹 Dipnot: Ankara’da TurkNet altyapısı bazı bölgelerde aktif durumda. Ancak şunu özellikle belirtmek isterim: Mahalle aralarındaki altyapı çalışmaları, TurkNet ile yerel yönetimler arasında yapılan protokoller doğrultusunda planlanıp yürütülüyor. Bu kısım tamamen kurumlar arası süreçlerle ilerlediği için bireysel başvurular ya da taleplerle yönlendirilemez. Benim bu kısımlara herhangi bir dahlim yok ve ne yazık ki yardımcı olamıyorum. Bununla birlikte, site ve yüksek konutlar için durum farklı. Eğer yaşadığınız bina bir site ya da çok katlı bir konut yapısıysa, apartman yönetimi veya bina temsilcisi üzerinden organize olunması halinde, bağlantı sürecinde birebir destek sağlayabiliyorum. İzinler, başvuru belgeleri ve süreç takibi gibi konularda elimden geleni yaparım. Sadece mesaj atmanız yeterli 🙌 DESTEK OLABİLECEĞİM SAHALAR: (Yeni Mahalle, Serhat, Ostim, Çayyolu, Ümitköy, Yaşam Kent, Dikmen ve Turan Güneş Bulvarı.) Üzerindeki konutlarda yaşayan forumdaşlar gigafiber altyapı taleplerinizi bana iletebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 13 Mayıs 2025; 20:15:47 > |
🎉 ANKARA'NIN SİTE ve YÜKSEK KONUTLARINA TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉

-
-
Çok güzel gelişmeler bunlar gerçekten, Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden biri olan keçiören'de de yaygınlaşması lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keçiören gerçekten hem nüfus hem de potansiyel açısından oldukça önemli bir ilçe. Ben de bu bölgenin öncelikli olarak kapsama alınması gerektiğini düşünüyorum. Talep ne kadar fazla olursa süreçte bir o kadar hızlanacaktır. Eğer çevrende TurkNet Gigafiber talep edenler varsa, https://www.turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden başvuru yapmalarını öneririm.
-
Keçiören tek başına birçok ilin nüfusundan bile fazla zaten hocam. Çok büyük müşteri potansiyeli taşıyor. Superonline (sansüronline) resmen ele geçirmiş durumda o dandik sansürlü fiber hizmetiyle buraları. Rekabetin olması çok iyi olur
@KadircanSalman_ Merhaba Hocam. Gigafiber'den bizde yararlanmak istiyoruz. Başvuru yapalı bayağı oldu 2-3 sene ama incelemeler sürmekte midir. Son durum nedir Ankara, Mamak, Peyami Sefa Mahallesi, Dereboyu Cad. lokasyonumuzda 2 (A ve B) bloklu apartmanımıza ne zaman gelir. İmza işlemleri için gerekli Site yönetcimizi, muhtarımızı görüştürebiliriz. Herşey ayarlayabiliriz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
Kuşcağız'a ne zaman gelir acaba her yer site orda
-
Süreci şöyle anlatayım, Turknet omurga kablosunun çekilmesi için büyükşehir belediyesi bazında ilgili kazı izinleri alınıyor, omurga çekiliyor. İlgili izinler alındıktan sonra kaç km kazı yapılacak, kablo çekilecek süreç ve zaman çalışmalar başladıktan sonra belli oluyor, buradaki en önemli süreç ve sürecin başlaması için belediyelerden istenen izinlerin alınmasıdır. Genelde Turknet desteğin ve benim yazdığım ilgili çalışmalar devam ediyor cevabının detaylı açıklaması, yukarıda anlattığım yasal sürecin devam etmesinden kaynaklıdır. Şuan için net tarih ve zaman malesef paylaşılamıyor çünkü belirsiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, PM üzerinden irtibat numaranız, blok sayınız, daire sayınız ve açık adresinizi bana iletebilirmisiniz?
Merhaba tekrar Kadircan Hocam. Öncelikle hızlı dönüşünüz için teşekkürler. PM gönderemiyorum uzun süredir kullanmıyordum Donanım Haber Forumu kısıtlanmış hesabım neden bilmiyorum. Ama velcrums89@gmail.com mail adresime bir mail atabilirseniz oradan Size dönüş yapabilirim uygun ise.
-
Rica ederim, mail üzerinden dönüş sağladım.
TürkNet neden Batıkent'i es geçiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, adresinizi kontrol edip talebinizi iletebilmemiz için konu linki ile birlikte PM üzerinden iletişime geçebilir misiniz? -
Turknet'i firma olarak desteklemek istiyorum ancak, özellikle Turkcell'in türksatı satın alma haberleri sonrasında biraz daha hızlanması gerekiyor. Aksi takdirde Turkcell her yeri ele geçirecek. Oturduğum yerde Turkcell Superonline var ve sansür mevzusundan dolayı kullanmiyorum. TurkNet fiber gelse buraya herkes TurkNet kullanır. Ankara Keçiören çaldıranda hiç altyapıları yok
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, adresinizi kontrol edip talebinizi iletebilmemiz için konu linki ile birlikte PM üzerinden iletişime geçebilir misiniz?Yaklaşık 3 sene önce Fiber talebinde bulundum adres ve bilgierimi bıraktım yuvarlak cümlelerle geçiştirildi yakın zamanda tekrar bulundum tekrar aynı batıkent pazarını kaptırmak uzeresiniz bilginize. Bu arada 300 bin ve üzeri nufusdan bahsediyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt Janissary -- 24 Mayıs 2025; 1:57:26 >
Merhaba, altyapı çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Talebinizi iletebilmemiz için konu linki ile birlikte PM üzerinden bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? -
Turkcell ile Türknet’in bütçesi bir mi? Türknet kendi çapında iyi bile sayılır. Zaman meselesi. 10 yıl içinde Ankara’da her mahalleye girerler muhtemelen. Türknet’ten beklentileri bu kadar yüksek tutmamak lazım. Tsol ele geçirse bile Türkneti bilen biliyor, giga gelen yerde tsol şansı yok.
Elbette ki her şey para meselesi ancak TurkNet bu konuda beklentileri yanlış yönlendirdi, planlamaya giren yerlerden yıllardır haber yok. Kafalarına göre davranıyorlar. Evet turknet'in olduğu yerde superonline'ın yüzüne bile bakmam daha pahalı olsa bile.
Hocam neredeyse bir buçuk milyon nüfusu olan keçiören'de bile doğru düzgün yok bırakın batıkent'i:) Superonline keçiören'e ele geçirdi resmen
Hocam Keçiören'in bir çok semtinde bildiğim kadarıyla ya gigafiber var ya da planlama var. Eryaman'a site şeklindeki yapılaşmadan dolayı çok hızlı girdiler mesela, Batıkent'te de aynı potansiyel var ama hiç bir çalışma yok mesela benim sitemde 4 blok 100 küsür müstakil ev var, apartmanlar gibi kazı izni vs. uğraşmaya gerek yok, tüm siteye bir kaç kutu koymak yetiyor, site içinde dağıtım kolay hatta sol ffth havai şekilde geçiyor müstakil evler arasında. Çoğu site de aynı şekilde bahsettiğimiz durum bu. Yeni yapılan Çakırlar bölgesi zaten yüksek katlı bloklar.
Pazar payı elde etmek istiyorlarsa fiber altyapı ihalesi öncesi hızlı olsalar iyi olur, ayrıca Turkcell'in kablon eti satın alması durumum var böyle bir şey olması durumunda Turkcell'in eli çok daha fazla güçlenecek. Turkcell'in dandik internetine mahkum kalmak istemiyor kimse. Turknet bolgeme gelirse tercih edeceğim tek firma olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- snr margin kaç olmalı
- pon ışığı yanmıyor
- türk telekom fiber modem kablo bağlantısı
- xdsl numarası öğrenme
- turknet müşteri numarası öğrenme
- telsiz kullanım ücreti 2025
- gigafiber nedir
- en hızlı internet sağlayıcısı
- modem kurulumu
- internetim çok yavaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X