ANKARA’da TurkNet GigaFiber altyapısı yayılmaya devam ediyor! 🚀 Merhaba DonanımHaber ailesi! Bugün sizlerle Yeni Mahalle, Serhat, Ostim, Çayyolu, Ümitköy, Yaşam Kent, Dikmen ve Turan Güneş Bulvarı üzerinde bulunan Site ve binalar için süper bir haber paylaşmak için buradayım: 📍Ankara genelinde TurkNet’in GigaFiber altyapısı çalışmaları devam ediyor! GigaFiber artık yüksek site ve konutlarda kullanılabilecek! ✅ 1000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızları ✅ Kota yok, taahhüt yok ✅ Gecikme süresi minimum, online oyunlar ve yayınlar keyfe dönüşüyor 🚧 Altyapı hazır, bağlantı süreci sadece bina bazlı onay ve geçişle tamamlanıyor. Site/Bina yönetimi düzeyinde başvuru ve koordinasyon desteği sağlıyorum. 🎯 Adresinizi hemen kontrol etmek isterseniz: 🔗 ![]() İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama🔹 Dipnot: Ankara’da TurkNet altyapısı bazı bölgelerde aktif durumda. Ancak şunu özellikle belirtmek isterim: Mahalle aralarındaki altyapı çalışmaları, TurkNet ile yerel yönetimler arasında yapılan protokoller doğrultusunda planlanıp yürütülüyor. Bu kısım tamamen kurumlar arası süreçlerle ilerlediği için bireysel başvurular ya da taleplerle yönlendirilemez. Benim bu kısımlara herhangi bir dahlim yok ve ne yazık ki yardımcı olamıyorum. Bununla birlikte, site ve yüksek konutlar için durum farklı. Eğer yaşadığınız bina bir site ya da çok katlı bir konut yapısıysa, apartman yönetimi veya bina temsilcisi üzerinden organize olunması halinde, bağlantı sürecinde birebir destek sağlayabiliyorum. İzinler, başvuru belgeleri ve süreç takibi gibi konularda elimden geleni yaparım. Sadece mesaj atmanız yeterli 🙌 DESTEK OLABİLECEĞİM SAHALAR: (Yeni Mahalle, Serhat, Ostim, Çayyolu, Ümitköy, Yaşam Kent, Dikmen ve Turan Güneş Bulvarı.) Üzerindeki konutlarda yaşayan forumdaşlar gigafiber altyapı taleplerinizi bana iletebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 13 Mayıs 2025; 20:15:47 > |