|
Merhabalar, mahalleniz henüz planlamada değil. Tahmini bir süre maalesef ki veremiyorum. |
|

|
Merhabalar, mahalleniz henüz planlamada değil. Tahmini bir süre maalesef ki veremiyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 20 Temmuz 2025; 10:37:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 20 Temmuz 2025; 14:6:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
19 mayıs mahallesi için bir planlama mevcutmu? |
|
Intel İ7 8700K - NZXT Kraken X62 - MSI 1080Tİ TRİO - ASUS Z370-F - 2X SAMSUNG 970 EVO 500GB (Raid 0)- Corsair Vengeance 3200 32GB - Corsair RM750X - Asus TUF Gaming GT501 MidTower - Rocketek GamKoo - Hp Omen 2K Z4D33AA 27''
|
|
Merhaba, Ağustos ayına girerken Sinanoba Mahallesi için durumda bir değişiklik var mı diye sorayım dedim yoksa 2026'ya mı kaldık? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekxax -- 26 Temmuz 2025; 9:32:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
2026'yılı planlamasında. |
|
Bundan haberim yoktu söylemenize sevindim, ben de 1 üstte Billur Caddesindeyim esasında fırsat bulabilirsem bu hafta müdürlüğe gidip doğrulatsam iyi olacak sonuçta her ne kadar birbirine bağlı caddeler olsak da farklı mahalle olarak geçiyoruz. Bu ay superonline taahhütüm doluyor sene başından beri GigaFiber gelecek diye yenilemeyip bekliyordum ama 2026 planlamasına kaldıysa mecbur ya uzatıcam ya da TTNet'e geçicem başka çare yok... |
|
6 yıl önce gigafiber istiyorum diyerek forum doldurdum. Pınartepe.mah sınırı bulunduğum cadde'de yer alıyor, eski adıyla nedret.cad yeni adıyla barbaros1.cad superonline ve tt fiber bulunuyor. bu cadde üzerinde bir çalışma olacak mı. ? |
![]() Asus X550JK-XO012D 15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 8 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | Windows 7 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhabalar, sinyal yönlendirilmesi yapılıyor bu ay sonu en kötü eylül başı gibi aktif hale gelecek. |
|
|
Herhalde 2026 planlamasına kaldığımız için gölü geçip Mimaroba ve Sinanoba tarafına gelmeden bizim konu hareketlenmeyecek güncelleme alamayacaz, çevrede de hiç bir çalışma görmüyoruz zaten. TurkTelekom geçen ay itibariyle altyapıları yenileyip fiber dönüşüme başladı TurkNet açıkcası seneye erteleyerek bence hata yaptı bizim bölgede... |
|
|
|
|
|