< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellomynameis -- 29 Aralık 2021; 16:3:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bursada TURKNET internet kesintisi
-
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmem için destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? -
Destek Numarası 49198047
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, kontrol ettiğimde adresinize fiber altyapı gelmiş ve hizmetiniz fiber saha dolabına taşınıyor. Bu sebeple hattınızda kesinti yaşanıyor ama önceliği için net uzmanımız yerleşik operatöre bilgi verdi. -
-
Merhaba, fiber hizmet aktif olduktan sonra dönüşüm yaparsanız ücretsiz modem desteği veriyoruz. Fibere geçiş için oim üzerinden kayıt oluşturabilirsiniz. -
Hangi mahalledesiniz hocam?
-
Mimarsinan sizde de böyle bir sorun var mı hala internetim yok
1.5 yıldır Turknet abonesiyim müsteri hizmetlerinizi pek basarılı bulmasam da internet hizmetinizden kararlılık açısından memnundum yılın başında habersizce yapilan bu iş bizi magdur etti lütfen bir an önce tamamlayın her gün mesaj atmaktan sıkıldım
Ben Yediselviler'de ikamet ediyorum, herhangi bir problemim yok. Bence fiber altyapı geldiği için mutlu olmalıydınız hocam, şikayetiniz garip geldi bana :) biz de 2-3 ay öncesine kadar yapa'dan 35 mbit kullanıyorduk, sonra buraya da yeni altyapı döşediler, vdsl 80 mbit kullanıyorum şu an. Keşke bizim de fiberimiz olsaydı...
-
O zaman internetiniz kesilmiş miydi habersiz kesildiği için baya mağdur olduk kesintinin ne kadar süreceği de belirsiz online eğitim görüyoruz kötü oldu bizim için mobil internetle nereye kadar götüreceğiz bilemiyorum
Kesildi evet, aynı şekilde biz de bayağı mağdur olduk. 1.5 hafta internetsiz kaldık ve hiçbir çözüm üretilmedi buna. Sonraki aylarda faturada kesinti de yapılmadı hatta :) 35 mbit'ten 80 mbit'e yükselmiş olduk, keşke yapmışken fiber olsaydı komple.
-
Kendi fiber altyapınız mı TT mi?
-
Turk Telekom
Türknet fiber deyince Bursa'da bir an şoka girdim ben de...
-
Turknet abonesiyim ama turk telekom altyapılı
Sinyal verildikten sonra kolay kolay sorun yaşamazsın fiber altyapıda ...Az sabır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 31 Aralık 2021; 22:12:6 > -
En fazla ne kadar hız alabilirim acaba?
Şu an için 100 Mbps...
Farklı ISS seçeneklerin de olur...
-
ADSL2+ modemim vardı fiber için uygun değil midir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- turknet müşteri numarası öğrenme
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- modemden ses gelmesi
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- türk telekom iptv engelleme
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turkcell abone sayısı
- gigafiber nedir
- statik ip öğrenme
- modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X