Şimdi Ara

Bursada TURKNET internet kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 2 gündür internet erişimimiz yok 1-7 gün içinde telekom ekiplerince tamamlanacak deniliyor ama tereddütlüyüm bugüne kadar iyi kötü kullanıyorduk hızımız 10 mbps idi ama en azından kesinti olmuyordu şimdi 7 gün internetsiz kalmak istemiyorum öğrenciyiz şu zamanda kesilmesi hiç iyi olmadı Bursada TURKNET internet kesintisi Bursada TURKNET internet kesintisi Bursada TURKNET internet kesintisi Bursada TURKNET internet kesintisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellomynameis -- 29 Aralık 2021; 16:3:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmem için destek kaydı numaranızı gönderir misiniz?
  • Destek Numarası 49198047

• hellomynameis H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettiğimde adresinize fiber altyapı gelmiş ve hizmetiniz fiber saha dolabına taşınıyor. Bu sebeple hattınızda kesinti yaşanıyor ama önceliği için net uzmanımız yerleşik operatöre bilgi verdi.
  • Modem değişikliği de yapılacak mı acaba bizdeki modem bu uyumlu mudur değilse modem değişikliği icin ne zaman ekipler gelir? Bursada TURKNET internet kesintisi

Merhaba, fiber hizmet aktif olduktan sonra dönüşüm yaparsanız ücretsiz modem desteği veriyoruz. Fibere geçiş için oim üzerinden kayıt oluşturabilirsiniz.
  • Hangi mahalledesiniz hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline İnternet Yok!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Chimaera kullanıcısına yanıt
    Mimarsinan sizde de böyle bir sorun var mı hala internetim yok

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    1.5 yıldır Turknet abonesiyim müsteri hizmetlerinizi pek basarılı bulmasam da internet hizmetinizden kararlılık açısından memnundum yılın başında habersizce yapilan bu iş bizi magdur etti lütfen bir an önce tamamlayın her gün mesaj atmaktan sıkıldım

Ben Yediselviler'de ikamet ediyorum, herhangi bir problemim yok. Bence fiber altyapı geldiği için mutlu olmalıydınız hocam, şikayetiniz garip geldi bana :) biz de 2-3 ay öncesine kadar yapa'dan 35 mbit kullanıyorduk, sonra buraya da yeni altyapı döşediler, vdsl 80 mbit kullanıyorum şu an. Keşke bizim de fiberimiz olsaydı...

• -Chimaera kullanıcısına yanıt
    O zaman internetiniz kesilmiş miydi habersiz kesildiği için baya mağdur olduk kesintinin ne kadar süreceği de belirsiz online eğitim görüyoruz kötü oldu bizim için mobil internetle nereye kadar götüreceğiz bilemiyorum

Kesildi evet, aynı şekilde biz de bayağı mağdur olduk. 1.5 hafta internetsiz kaldık ve hiçbir çözüm üretilmedi buna. Sonraki aylarda faturada kesinti de yapılmadı hatta :) 35 mbit'ten 80 mbit'e yükselmiş olduk, keşke yapmışken fiber olsaydı komple.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Kendi fiber altyapınız mı TT mi?

• Charmlander kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom

Türknet fiber deyince Bursa'da bir an şoka girdim ben de... Bursada TURKNET internet kesintisi 

Turknet abonesiyim ama turk telekom altyapılı

Sinyal verildikten sonra kolay kolay sorun yaşamazsın fiber altyapıda ...Az sabır Bursada TURKNET internet kesintisi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 31 Aralık 2021; 22:12:6 >
    En fazla ne kadar hız alabilirim acaba?

Şu an için 100 Mbps...

Farklı ISS seçeneklerin de olur...

ADSL2+ modemim vardı fiber için uygun değil midir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.