Şimdi Ara

Bursa'dan Münih'e araçla nasıl gidebilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
12.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle konuyu açıcak doğru yer olmayabilir şimdidien özür dilerim.. ama biraz acil bi cevaba ihtiyacım var..

cuma günü patronumla bereber münih e gidicez araçla. hangi güzergah üzerinden iyi bi yolculuk imkanıyla münih e gidebiliriz ve ortalama gidiş kaç saat sürer.. mesafe kaç km dir...

bu sorulara cevap arıyorum.. almanyalı tanıdıkları olanlardan - hesaplamayı seven ve iyi hesap edebilenlerden -- gitmiş olanlardan yada görsel olarak harita tarzı şeylerle bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum..

şimdiden teşekkürler..

• Kullandığım Rota planlama programına göre Bursa - Münih arası 2035km (90km ortalama hız ile hesaplanırsa 22saat sürer) yol gideceksiniz.

Bursa'dan Münih'e araçla nasıl gidebilirim??
  • hava yolu düşünmeme sebebiniz nedir?
  • 22 saatten fazla sürer bence
  • 87 de 2,5 günde gelirdik tek şöför hey gidi günler hey.

Yugoslavya da savaş dönemleri.

Ama günün şartlarında araç ile gitmek pek mantıklı görünmüyor eğer yol üstünde bir yerlere uğranarak gidilmeyecekse.Git Münihte kirala arabanı bak işine.Hem zamandan tasarruf edersin hem cebinden.
  • Zaten programın yaptığı hesaplama teorik....
    2035km yolu 90km hız ile hiç durmadan giderlerse 22 saat sürer

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

22 saatten fazla sürer bence
  • sınırı geçince depoyu fulleyin. otobanlarda hız sınırı olmayan yerlerde son hız deneyin. araca alıncak bişeyler varsa jant, tesisat gibi alın :) türkiye sınırını geçmeden gene fulleyin depoyu, hatta ceplerinizede sıkın. türkiyeye girince pantolonları depoya sıkarsınız :D:D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl gidersin bilmiyorum ama 2001 yılında biz İstanbul plakalı Grand Cherokee ile Almanya'ya gitmiştik gerçekten çok güzel oluyor 34 plakayı gören tüm Türkler selam veriyor, benzinlikte dönüp dönüp plakaya 10 kez bakıp acaba gerçekten İstanbul plaka mı diye anlamaya çalışıp sonra selam verenler... Oradan buraya çok araç geliyor ama burdan Avrupa'ya araç ile giden Türk yok denecek kadar az o nedenle çok dikkat çekiyor.

Biz araba ile İstanbul'dan Edirne'ye gelmiştik ordan aracı Avustuya'ya giden trenler oluyor araç araba vagonunda, biz kendimize ayrılan odada trenin içinde yanlış hatırlamıyorsam 3 günde Avusturya'ya varmıştık sonrasında da oradan araba ile Almanya'ya kara yolu ile gitmiştik.
  • cevaplar için tşkkr ederim...

aracla gitme nedenimize gelince soranlar olmuş.. almanya ya yılda 4-5 kez gidiyoruz iş icabı bu sefer münih biraz daha yakın mesafe ( hamburg a nazaran ) ve biraz değişiklik olsun geze geze gidelim değişik bi deneyim olsun dedik.. sırf eğlencesine yani.

büyük bi ihtimalle bi gecede konaklarız muhtemelen belgrad olabibilir. değişik bi yol anısı..

tekrar teşekkür ederim..
  • Gece belgrad'da yasa nişte konaklayabilirsiniz.

Rotası yukarıda bell.i bende Bursa'dan çok kez arabayla aynı rotayı kullandım. Münih'e gitmeden Viyanaya uğrayıp St. Stephansa karsı güzel bir melanj içip devam edınız.
  • arabayla gitmenin keyfi de başka olur be kıskandım
  • desiya hocam öneriler için saol. umarım yapabiliriz..

maghapas hocam işte bizde bi deneyelim dedik patronun X6 3.5drive la gidicez bide ee tabi arada değişicez tek şoför yormayalım patronu.

sabırsızlıkla bekliyorum o direksiyonu tutmak için..
  • benimde aklımda var alaman ellerine 06 plaka ile gitmek...
    bir seferinde 34 plakalı bir araba görmüştüm alaman ellerinde okadar hoşuma gitti okadar çok aklıma yattı ki anlatamam... gittiğim şehirde tüm türkler arasında konu oluyordu. o derece yani, bu yüzden ben de bunu hayal ediyorum...

yani sizde şimdi x6 ile gidince türkiye için de baya bir imaj katkısı olacaktır, çünki doğu blok ülkelerden dacia 1300ler falan geldikçe millet o ülkeler hakkında garip fikirler öne sürüyordu...
  • Tahminim 22 saatten cok cok fazla surecektir :) Cunku ortalama olarak 90km'yi tutturmak cok zor.

Bence bu gidisin bir de donusu oldugunu unutmayin :) Araciniz cok konforlu degilse vaz gecin derim.
  • Tam yeri bilmiyorum ama Sırbistandaydı sanırım Hürriyet tesisleri var. Halam tuvaletlerin koktuğundan şikayet eder hep ama hep Türkler olduğu için genelde daha güvenlidir orası der ve onlar Hollanda'dan geldiklerinde hep orada konaklarlar.

Ha birde youtube'da üyeliğiniz varsa " izin yolu " diye aratın. Oradaki arkadaşlara mesaj atın ellerinden geldiğince yardımcı olacaklardır. İsterseniz bende mesaj atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahremanes

Tahminim 22 saatten cok cok fazla surecektir :) Cunku ortalama olarak 90km'yi tutturmak cok zor.

Bence bu gidisin bir de donusu oldugunu unutmayin :) Araciniz cok konforlu degilse vaz gecin derim.

araç BMW X6 3.5xdrive imiş. :))
  • uc guzergah onerebılırım sıze ;

1- hamzabeylı sınır kapısından cıkıslı : bulgarıstan - ruscuktan - romania ' ya gırılır romanıa'da sırasıyla bucuresti,pitesti,vilcea,piteşti,sibiu,sebes,arad, ardından macarıstana gırılır gyuladan cıkınca bekescaba ardından kecskemetten otobana gırdın mı avusturyaya kadar uzanan otobandan sonra vıyana uzerı ver elını alamanya

2- kapıkule sınır kapısı cıkıslı : bulgarıstan plovdıv sofıa ardından yugoslavya guzel yollar belgrade ardından yıne macarıstana gırılebılır yada hırvattan slovenıa avusturya alamanya seklınde olabılır

3- ipsala sınır kapısı cıkıslı : atinaya ordan patra ya ardından gemı ıle ıtalya daha sonra ver elını münih

hayırlı yolculuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasberny -- 19 Mart 2010; 21:47:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
    Tam yeri bilmiyorum ama Sırbistandaydı sanırım Hürriyet tesisleri var. Halam tuvaletlerin koktuğundan şikayet eder hep ama hep Türkler olduğu için genelde daha güvenlidir orası der ve onlar Hollanda'dan geldiklerinde hep orada konaklarlar.

Ha birde youtube'da üyeliğiniz varsa " izin yolu " diye aratın. Oradaki arkadaşlara mesaj atın ellerinden geldiğince yardımcı olacaklardır. İsterseniz bende mesaj atabilirim

Bu tesisler Niş'te. Hatta bizde giderken orada mola vermiştik. İnsanlar turk plaka gorduklerinde bı aptal olmuşlardı :)

Avusturya'da basımıza gelenleri sorma bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
    Tam yeri bilmiyorum ama Sırbistandaydı sanırım Hürriyet tesisleri var. Halam tuvaletlerin koktuğundan şikayet eder hep ama hep Türkler olduğu için genelde daha güvenlidir orası der ve onlar Hollanda'dan geldiklerinde hep orada konaklarlar.

Bu tesisler Niş'te. Hatta bizde giderken orada mola vermiştik. İnsanlar turk plaka gorduklerinde bı aptal olmuşlardı :)

Avusturya'da basımıza gelenleri sorma bile.

özel değilse başınızdan geçenleri paylaşabilirmisiniz?

Konu sahibi arkadaş gittiniz mi? hangi rotayı kullandınız? Yolculuk nasıl geçti?

• Konu biraz eskimis ama Sana tavsiyem,

Bursa - Kapikule (Yazin Baska Sinir Kapilari tavsiye edilir) - Bulgaristan - Sirbistan (Nis Hürriyet Tesislerinde dinlene bilirsiniz) - Macaristan - Avusturya ve Münih . Her izinde bu Rotayi gidis gelis kullaniyoruz. Macaristan üzerinden yaklasik olarak 60km uzatmis oluyorsun yolu ama onun yerine bir kac sinir Kapisi Tasarruf etmis oluyorsun (Macaristan´da Sinir Yok !). Birde Macaristan´in Otobani cok güzel, dümdüz gidersin.

Saygilar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.