Şimdi Ara

Burnout Paradise mi? MC : LA mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki seçeneğim var arkaşlar. Shopto dan ya Burnout alıcam ya da MC ... Hangisini önerirsiniz ? Grafik olarak hangisi daha iyi sizce ? Oyundaki oynanış, alınan zevk filan hangisni önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 15 Şubat 2009; 23:53:03 >

• undercover hariç her oyun olabilir.
    undercover gerçekten hayal kırıklığı kardeşim ,deneme bile
  • bence undercoverdan ziyade paradise mı yoksa mc:la mi diye düşünmelisin undercover ı bugüne kadar seven görmedim...
  • Undercover da 500xAA olsa neye yarar,5 para etmez.Burnout güzel oyunda hep yakındığım eksiklik GPS in olmaması.Her kavşakta haritaya bakmak zorundasın,yeni updatelerle restart özelliği geldi mi bilmiyorum ama birçok eksiği var.Eski Burnout lardan aldığım zevki alamadım.Son söz MC:LA gayet başarılı,bunu al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 14 Şubat 2009; 22:30:26 >
  • Burnout Paradise tabikide. Hayatımda oynadığım en iyi arcade race oyunu.
  • Gran Turismo 5:Prologue.. O olmassa Burnout Paradise..
  • Midnight Club L.A. tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes farklı bir şey tavsiye ediyor... Benim de gözün Undercover da. Çok merak ediyorum. Oynayıp bitirim kendi yorumumu yapmak ve takaslamak istiyorum...

Şimdi Burnour Paradise (ilk çıkan versiyonu) nun video incelemesini izliyorumda sadece 4 tane araba var. Yani Gametrailers dakilermi 4 arabayla inceleme yapmış anlamadım.

Araba çeşitliliği nasıl arkadaşlar? Bugatti Veyron, Yamaha motorlar, Lamborgini filan var mı ? Yoksa GTA daki gibi çakma arabalar mı var ?

Eğer Burnoutta olmaz ise MC:LA olabilir :(
  • Dostum undercover ı alma gerekirse Mario Bros. çıkarsa al ama Undercover'ı alma
  • undercover'ı xbox a aldım hayal kırıklığı
    paradise'da çok ii deil
    midnight club:l.a. alınabilcek güzel bir oyun diolar oynamadım
    gt5p yi de teknosa'da gördüm grafik 10 numara ama oynanabilirlik 7.5
    Karar senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Herkes farklı bir şey tavsiye ediyor... Benim de gözün Undercover da. Çok merak ediyorum. Oynayıp bitirim kendi yorumumu yapmak ve takaslamak istiyorum...

Şimdi Burnour Paradise (ilk çıkan versiyonu) nun video incelemesini izliyorumda sadece 4 tane araba var. Yani Gametrailers dakilermi 4 arabayla inceleme yapmış anlamadım.

Araba çeşitliliği nasıl arkadaşlar? Bugatti Veyron, Yamaha motorlar, Lamborgini filan var mı ? Yoksa GTA daki gibi çakma arabalar mı var ?

Eğer Burnoutta olmaz ise MC:LA olabilir :(

75'ten fazla araç var Burnout Paradise'da

• Cihan sen yapma be abi :D Ne Undercover'i Burnout'un demosunu saatlerce oynadığımı bilirim.
  • O zaman arkadaşlar şöyle yapayım.

Şimdi MC:LA alayım. İyice oynayım 1,5 ay filan (daha önce sıkılmada olabilir) sonra NFS ile takaslayım. Onuda beğenmedimmi ya elimde kalır ya da ucuza satarım yarım oyun fiyatına...

Paradise i düşünmemeye başladım nedense. :)
  • Bence Midnight Club L.A. al ama sakın undercover la takaslama gibi bir hataya düşme. Eğer takas yapıcaksan ben hemen bi tane undercover aliyim sonra takas yapalım MC L.A. den sıkılırsan bence Burnout la değiştir ama verirler mi bilmem
  • Paradise est mieux que NFS undercover
    Paradise is better than NFS undercover
    Paradise NFS undercover'dan daha iidir

Daha nasıl söliim ?

Oramabumamakomama
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatality94

Paradise est mieux que NFS undercover
    Paradise is better than NFS undercover
    Paradise NFS undercover'dan daha iidir

Daha nasıl söliim ?

Oramabumamakomama

WTF!! Let me tell you something

• 2 oyundan birisi ise kesinlikle burnout olmalı seçimin...
  • Undercover'ı git bir internet kafede 1 saat oyna o bile yeter
  • burnoutun demosunu g25 ile sırf sevmek için saatlerce oynasam bile oyuna bi soğuum yaw

o yüzden türkiye şartları açısından bi oyun düşün bence(e5- tem-caddelerde yanlamalar)
    kısacası midnight club...
  • Burnout Paradise 2008'in en iyi yarış oyunu seçildi biçok yerde,undercover ise hayal kırıklığı.Bende midnight club ve motorstorm2 var ama burnout ultimate boxı almayıda düşnmüyor değilim,gece gündüz ve motorsikletlerde eklenmiş,deli olmuştur şimdi o oyun...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.