Bildirim
Midtown Madness 2 Oyunu İçin İstanbul Haritası Var Mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok bildigim kadarıyla... -
quote:
Orjinalden alıntı: survivortr
yok bildigim kadarıyla...
Çok aradım bulamadım ve doğru düzgün yeni bi haritada yok internette. Yeni arabalar var ama yada dışının grafigi kötü veya içinin grafiği kötü en iyisi orjinal hali. Peki benim WinXpSp3Tr, oyunu açarken, oyun çok geç açılıyor. Bunun sebebi ne olabilir? -
oyunun xp uyumluluk patch'î var onu dene istersen. Win98 oyunuydu bu -
Hala nasıl oynuyosunuz bu oyunu yav -
quote:
Orjinalden alıntı: OziiX
Hala nasıl oynuyosunuz bu oyunu yav
Evde 5 yaşında yeğenim var (ablamın çocuğu), ben 23 yaşındayım.
Onun için açıyorum, ama açarken de zorlanıyorum oyun geç açılıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: PongoLLe
oyunun xp uyumluluk patch'î var onu dene istersen. Win98 oyunuydu bu
2004 Patch kurdum ama sonuç değişmedi. Önce oyunu açmak için tıklıyorum. Sonra IE, Belgelerim, Bilgisayarım, vs. yerlere giriyorum. Bu şekilde ekrana geliyor oyun. Ama bi süre sonra bazen bu süre 30-40 sn, bazende 3-5 dk. Yani oyunu açtığımı bile unutorum, tam mail yazıyorum falan bi anda oyun açılıyo.
Kurstaki bilgisayarlara denedim. Kurstaki bilgisayarlar HP, WinXpSp3TR yani aynı işletim sistemi. Onlardada aynı geç açılma sorunu var. Yeni patch yapmalarını bekliyorum Angel Studios'dan.
Bunun ayarında sokaklarda gezilebilen, pek çok araba olan, polis arabası vs. başka tavsiye edeceğiniz oyun var mı?
Diğer yarış tarzı oyunlar pek iyi değil. Bu oyunu açıyoruz, yeğen oturuyo pc başına en az 2-3 saat kalkmıyo, en fazla araba değiştirmemizi istiyo arada bir, oda bizim insafımıza kalmış. Çoğu zaman inat ediyorum değiştirmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 19 Eylül 2008; 12:00:20 >
-
Böle bi oyun daha bulman zor üstad -
Bu oyundan vazgeçilmez! -
Yeğenin gta 3 kur .
bak onu açar . -
bu oyunu çok özlüyorum aah ah bulamadım hiç -
Zamanında az oynamadık hey gidi günler
-
arkadaşlar mümkünse biri full olanını upload edebilir mi?*
oynayasım geldi -
Ahh ne oyundu be orjinal aldığım 3. oyundu bu. -
Ben linkini bulmuştum. Hazir kurulmuş 180 mb civarıydı sanırım. Ama bende CD'si olduğu için boşvermiştim. Upload'lar kotadan götürüyor mu? Bildigim kadarıyla TCP/IP çift taraflı veri gönderiyor. Birincisi veriyi gönderiyor, ikincisi gönderdiği veriyi kontrol ediyor. -
ya bu oyunun neden yenisini çıkartmıyorlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: Nyorai
ya bu oyunun neden yenisini çıkartmıyorlar.
midtown madness 3 xboxa çıkmıştı eskiden.ne günlerdi öğrendiğimde çok üzülmüştüm... -
Midtown Madness 3 çıkıcağını görünce çok sevinmiştim.Ama Xboxa çıkartmışlar. -
Hehe şehir binasının en üstüne çıkmaya çalışırdık hep çatılarda arabayla dolaşırdık spidercar
-
cok oynardım bu oyunu ben eskiden ya :) -
Vay be ne oyundu.Evcilik bile oynadım bu oyunla.Hanım gel arabaylan gidiyoz metro yolundan.
Benzer içerikler
- sims 4 türkçe yama
- havalı pilot sözleri
- crusader kings 3 türkçe yama
- tekken 6 iki kişilik nasıl oynanır ps5
- ets 2 crack
- inzoi indir
- the forest hile
- ets 2 para hilesi
- şehir kurma oyunu
- sims 4 hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X