Rockstar social club ta 12 tane görev var onları yapınca Audi R8 hediye ediyo. Baya kasıntı görevler ama 3 ayda anca yaptım daha yeni aldım zaten audi yi 3-4 gün önce
bende oyunu bıtırdımde yoktu pıyasda kıtapcıgında varda ya dıyom nerde bu oyun :D sen bana msn adresını yazsana pm den atarsın save nı sonra :D
Ne yazikki görevler tamamlanmış ve audi açık olan save de audi çıkmıyor. 12 görev tamamlanmamış haldeki bir save ile kendin tamamlaman lazım. PSN hesabın ile rockstar üyeliğin ( üye olman lazım) sürekli senkronlu yaptığın tüm şeyler kayıtlı yani. O yüzden kendi hesabınla unlock yapman lazım.
MC cok zor bir oyun.Bir yarisi kazanmak icin cok ugrasiyorsunuz ama kesinlikle 4x4 lük bir oyun. Burnout daha eglenceli MC ye göre kolay bir oyun.
valla görevleri bitirmekten fer gitti gözümde artık yapmıyom zaten görevde hani full save li bi dosya ile 10 12 yarış yapıp r8 alıcaksam yenibi save dosyası şart olur yine.
Midnight Club :LA sonunda ben de aldım ve muhteşem bir oyun hiç düşünmeden al bence
bide Burnout Paradise da Offline da mutli yok
Herkese yardımları için teşekkür ederim.
Gece yatarken Undercover alayım hem satıcılar daha pahalıya satıyor fark vermeden Burnout ve MC ile takaslarım dedim.
Sabah kalktım Bournout demo yu oynadım, 1-2 inceleme filan izledim sonra Burnout dedim. Şimdi ss lere filan baktım videolar filan MC diyorum.
Karar veremiyorum. Ama sanırım Burnout olmayacak. MC ile Undercover arasında kaldım. İkisinide eninde sonuda oynayacağım ama ilk hangisini oynamalıyım çözemedim
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
Gece yatarken Undercover alayım hem satıcılar daha pahalıya satıyor fark vermeden Burnout ve MC ile takaslarım dedim.
Sabah kalktım Bournout demo yu oynadım, 1-2 inceleme filan izledim sonra Burnout dedim. Şimdi ss lere filan baktım videolar filan MC diyorum.
Karar veremiyorum. Ama sanırım Burnout olmayacak. MC ile Undercover arasında kaldım. İkisinide eninde sonuda oynayacağım ama ilk hangisini oynamalıyım çözemedim
Need for speed, undercover ile tamamen battı ve formatı tamamen değiştirdiler arcade yarıştan çekildi bir sonraki oyun gran turismo modunda hazırlanıyo yani sümülasyon ağırlıklı. Çok kötü bir oyun bunu bir tek ben değil bütün dünya söylüyor. Midnight ı al o yüzden
quote:
Orjinalden alıntı: ekostros
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
Need for speed, undercover ile tamamen battı ve formatı tamamen değiştirdiler arcade yarıştan çekildi bir sonraki oyun gran turismo modunda hazırlanıyo yani sümülasyon ağırlıklı. Çok kötü bir oyun bunu bir tek ben değil bütün dünya söylüyor. Midnight ı al o yüzden
Doğru söylüyorsun ama bir de ben oynamak istiyorum. Neyse Shopto da stoktaysa alayım değilse Mc alıp sonra takaslarım sonra Undercover ı takaslayıp Nba 2k9 alırım sonra da başka bir oyun filan...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: şanışer
o audi nasıl çıktı xD ya
Rockstar social club ta 12 tane görev var onları yapınca Audi R8 hediye ediyo. Baya kasıntı görevler ama 3 ayda anca yaptım daha yeni aldım zaten audi yi 3-4 gün önce
gerçekten araba R8 almış gibisin
arabayı 3-4 gün önce aldım ya işte
Midnight iyidir, Undercover alma
bende bugün gg den midnight aldım yarın kargoda salı günü elimde olucak
quote:
Kendi arabalarım Midnight tan oyunu durdurup photo kısmından istediğniz ayarda foto çekip rockstar ın sayfasındaki profiline upload yapabiliyosunuz.Daha bunu gibi çok güzel hizmetler var mükemmel bir oyun
Müthiş arabalar hocam cidden..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme