Şimdi Ara

Burnout Paradise mi? MC : LA mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

ikiside degil Midnight Club LA

+1. ben oynadım mc yi ve çok beğendim.Kokpit kamerası süper
  • Arkadaşlar o zaman soruyu MC mi? Burnout mu olarak değiştiriyiroum :) ?
  • Burnout ve MC dersek bence Midding Club hatta kesinlikle Midding Club
  • Midding Club
  • ya ne burnout u tabiki de paspasına kadar arabayı modifiye edebileceğin muhteşem sokak yarışlarıyla midnight club bi kere ROCKSTAR IN İMZASI YETER DAĞILIN ULAN!!!!
  • çarpınca top gibi seken arabalar istiyosan, ruhsuz bir oyun istiyorsan MN Club..yok ruhu olan duvara çarpınca arabaların sekmediği bir oyun istiyorsan burnout paradise..
  • bornout paradise gerçekten güzel bir oyun ama müzikleri o her gencin hissetmek istediği adrenalin ve karizma duygusunu veren bir tek oyun var oda MIDNIGHT CLUB:LA

• Tartışmasız Midnight Club Los Angeles.
    Burnout'ta olmayan kokpit kamerası ve lisanslı arabalar bile sadece yeter.
  • Midnight Club LA tabikide 3 ay oldu alalı her gün oynuyorum daha sıkılmadım , sıkılcağmıda zannetmiyorum dehşet bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 15 Şubat 2009; 11:30:25 >
  • Burnout un demosunu uzun bir aradan sonra yine oynadım. Sağlam oyun ama MC nin demosu filan yok. Sürüş fiziğini, arabaların hızlarını vb. hissedemiyorum.

Peki MC:LA da Bugatti Veyron, Lamborgini, BMW filan var mı ?
  • Bernde MC : L.A diyorum. Müzikleri yeter..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Burnout un demosunu uzun bir aradan sonra yine oynadım. Sağlam oyun ama MC nin demosu filan yok. Sürüş fiziğini, arabaların hızlarını vb. hissedemiyorum.

Peki MC:LA da Bugatti Veyron, Lamborgini, BMW filan var mı ?

henuz cok ayrıntılı bakamadım ama bugattı ve bmw olmayabılır (bunlardan emın deılım) ancak lamborgını mercedes var. . ama benım gozdelerım amerıcan muscle cars. . camaroya bitiyorum özellikle
  • ya nfs ler tam bir hayal kırıklığı
  • ya ben bişey sormak istiyorum burnout paradise ile burnout paradise ultimate box arasında ne gıbı farklar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

ya ben bişey sormak istiyorum burnout paradise ile burnout paradise ultimate box arasında ne gıbı farklar var

Yeni arabalar ve motorsikletler Daha vardır ama tam bilmiyorum
  • burnout daha cok böyle hizli oyunu seviyosan iyi öyle cabukluk bakimindan iyi...
  • Kendi arabalarım Midnight tan oyunu durdurup photo kısmından istediğniz ayarda foto çekip rockstar ın sayfasındaki profiline upload yapabiliyosunuz.Daha bunu gibi çok güzel hizmetler var mükemmel bir oyun

Burnout Paradise mi? MC : LA mı?

• o audi nasıl çıktı xD ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

o audi nasıl çıktı xD ya

Rockstar social club ta 12 tane görev var onları yapınca Audi R8 hediye ediyo. Baya kasıntı görevler ama 3 ayda anca yaptım daha yeni aldım zaten audi yi 3-4 gün önce
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.