Yarbay
18 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 114 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba Arkadaşlar;

2005 model C3 SX 93 bg aracım var ve 248 binde sayılır. Bazen aracı çalıştırmak istediğimde yağ seviyesi en dipte diye gösteriyor ama yağı kontrol ettiğimde full olduğunu görüyorum. Bu gibi az gösterdiği durumlarda bazen araç çekişten düşüyor, giderken zorlanıyor. Çok nadir olsa da bu durumu yaşıyorum. Yağ bakımını 1400 km önce yaptırdım. Sorun neden olabilir ? Araba da herhangi bir su, yağ eksiltme yada hararet artışı yok.

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım homebrew li wii u için aşağıdaki soruların cevaplarına ihtiyacım var. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

* HDD bağladığımda güç yetersiz hatası alıyorum ama flash bellekleri sorunsuz tanıyor. En fazla kaç gb flash bellek takabilirim? USB 2.0 yada 3.0 fark eder mi ?

* Hafıza kartı olarak en fazla kaç gb takabilirim ?

* Cihazın kendi hafızasında boş yer 200 mb kadar gözüküyor ama yüklü hiç birşeyi göremiyorum ve silemiyorum. Acaba hafızayı nasıl sorunsuzca temizleyebilirim? Factory reset yaparsam bazı yerlerde cihazın brick olabileceği yazıyor, doğru mudur ?

Merhaba arkadaşlar;

www.loratek.net kuruluşunun 1. yılına özel anten ve kablolarda %30 indirime gitmiş. Helium HNT madenciliği ile ilgilenen veya yeni kurulum yapacak arkadaşların işine yarayabilir diye düşündüm.

Merhaba arkadaşlar;

Opel Corsa 1.2 2004 model benzinli aracım var. Dün Bulgaristan dan dönüş yaparken tam Kapıkule Sınır Kapısında debriyaj bitti, vites geçmez oldu. Neyse aracı çekici ile Edirne sanayiye çektik usta dedi ki debriyaj hidroliği patlamış. Gerçekten de aşağıda bi yağ akıntısı vardı. Neyse söktüler şanzımanı baktılar ki baskı plaka da eskimiş her ikisi de değişti. Şimdi debriyaj eskiye göre çok yumuşak olmuş. Kavramada veya vites geçmede bir sıkıntısı yok ama basarken yok gibi neredeyse. Acaba yanlış işçilik mi yapıldı ? Yoksa gerçekte olması gereken mi böyle ? Birde debriyaj hidroliği patladığında çok yumuşak olmuştu. Acaba yeniden aynı olacak mı diye korkuyorum. 1700 tl ödedim çekici işçilik ve parçalara. Anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Merhaba;

Şirket mailimden gönderdiğim mailler hangi cihazdan attıysam orada gözüküyor, bunu tüm cihazlarda görünür yapmanın bir yolu var mı ?
Arkadaşlar yakın zamanda başlıktaki araçtan aldım 80bin km de. Şimdi yaklaşık 3bin km yol yaptım şimdi bakımı geldi. Ne marka kaç numara yağ almam gerek ? Ayrıca filtre seti ve balataları en ucuz nereden alabilirim ? Bir de kayış seti ne zaman değişmeli, aldığım kişi ne zaman değiştiğini hatırlamıyor, kitapçığına göre 4 sene veya 60 bin yazıyor ama güvenemiyorum, değişmesi gerektiğini nasıl anlayabilirim ?
Arkadaşlar aşağıdaki parçaları birazdan sipariş edeceğim. 3000 tl ye kadar çıkma şansım var. Sizce parçalar iyi mi değişmesi gereken yada uyum sorunu olacak birşeyler var mı ?

ARKADAŞLAR PEKİ BU NASIL ?

Sandisk Ultra II 240GB 550MB-500MB/s Sata 3 SSD

Aerocool Strike-X One Adv. 750W 2 x USB 3.0, 2 x 12cm Fan, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası

Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci

Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram

Sapphire Amd Radeon R9 380 OC Nitro Dual-X 4GB 256Bit GDRR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı

MSI Z170A KRAIT GAMING 3X Intel Z170 3600MHz(O.C.) DDR4 Soket 1151 ATX Anakart

Deep Cool Gammaxx S40 Soket Intel ve AMD 120x25mm Fanlı İşlemci Soğutucusu
Arkadaşlarwww.uludagzebrastorperde.com u yapmaya başladım ama ana sayfada header a koyduğum fotoğrafı diğer sekmelerde bir türlü çıkmadı, bunu nasıl yapabilirim. Bir de ana sayfa altındaki recent post kısmından nasıl kurtulabiliri ?
Arkadaşlar PS4 aldığımdam Xbox a veda ediyorum. Yalnız mail adresime kayıtlı bir sürü oyun var bunları mail adresimi vermeden verebilir miyim yada transfer edebilir miyim ?
Arkadaşlar elimde .eps uzantılı vector var ve ben bunu layerlar halinde Photoshop a aktarmak istiyorum ? Nasıl yapabilirim ?
Hakkında
Meslek: Grafik/Animasyon
Forum İkinci El İmzası:
Sorunsuz alışverişlerim:
nerazzuri (x3) , mazhar, zangoc, supremum, BatuhanK, imuratk, CeLLat_1905 (x3), hamster48, wolf_30, okan86, Accelerando, dragonstory, casberg, teomanda, requimdreamer, PyRRhiC, 1860_h, maksimu_s, berataktepe, BaDRuLe, adige_4ever, whizzkidakn, funky9, zafer666, Jem-Jem, can21, apish, verondeniz, serdaraltay, victorist, dargmen, mav1li, murat_60, kamaka, revenannt, kater1977, EASTWOOD1981, eck83, cmcntkn (x2), Jöntürkler, emmmo, candyman, WarLord_52, Tranquilizer, Penryn (x2), delidolu44, ulashh1907, c@ll, Businesss, güney tan, ozgurozane, acs-1, YabandaGEZER, omer1905, kaganmit, sado77, GOadvance, DHeMLy-CHaY, özgün134, ereneren, manoth, sultan22, argimax, menevado, albatros57, egzersayz, baracus, tugrul_ist, unleashead, Ryder1511, pmanager, Baran., Mayako, canikoblivan, bukalemuns, osman.by, liverpoolandkop, Xahujandru, Qrt, murderuo_, sergioelite, ioz ...
Olumsuz Referanslar:
muho06( Bozuk telefon gönderdi ) ...
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Fiat
Operatör
Türk Telekom
ISS
Vodafone
Oyun Platformu
Xbox One
Takım
Beşiktaş
TV
LG
Ses Sistemi
Samsung
Tablet
acer one
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Fotoğraf Ekipmanları
Panasonic
Kombi
Demir Döküm
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.144
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.437
Konularının görüntülenme sayısı: 22.451 (Bu ay: 497)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 53 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.