Şimdi Ara

Burger King kolası???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burger Kingdeyken gördüm.Kolayı koyarken bir yandan kola dökülüyor bir yandan da su dökülüyor makinadan.Acaba soslarda 25 kuruş çarkarken koladan da mı çakıyorlar.Acaba Burger King Le Cola'ya mı girdi.Saygılar...

• up!
  • Su kattıklarını duymuştum önceden de
  • Zaten yarısı buz onun.Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

Zaten yarısı buz onun.Saygılar...
    Arkada kola makinesi var kolanın serbetini takıyosun makine su ve co2 ekleyip kola yapıyor
    müdürler kar için suyunu fazla katıyorlar

Çalıştım ordan biliyorum
  • Ohoo kola istesende o nestea yada icetea lerden istesende biraz onlardan birazda su veriyor bunları vermeden öncede en az 2 kepçe buz koyuyor bardağa.Her ne içersen iç öyle sıcak içecekler hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Ohoo kola istesende o nestea yada icetea lerden istesende biraz onlardan birazda su veriyor bunları vermeden öncede en az 2 kepçe buz koyuyor bardağa.Her ne içersen iç öyle sıcak içecekler hariç.
    Buzsuz isteyin sizde... Ben öyle yapıyorum. Hem soğuk oluyor hem buzda olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King VS Mc.Donald's
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4B3058CAB

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Buzsuz Ice Tea şeftali için
    Kolaların gazı kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRoN!kK

Buzsuz Ice Tea şeftali için
    Kolaların gazı kaçmış

Alıntıları Göster
    Burger King Coca Cola ile anlaşmalı iken gayet iyiydi tadı ama ne zamanki Pepsi ile anlaştılar berbat oldu.İster buz koydur ister koydurma Beş para etmez bir halde geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Burger King Coca Cola ile anlaşmalı iken gayet iyiydi tadı ama ne zamanki Pepsi ile anlaştılar berbat oldu.İster buz koydur ister koydurma Beş para etmez bir halde geliyor...

Alıntıları Göster
    KFC
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

KFC

Alıntıları Göster
    bakkaldan aldığım kolayla burger kingden içtiğim kola arasında dağlar kadar fark var.burger kingin le colayla anlastıgını ciddi ciddi düşünmeye başladım geçen gün de taksimde burger çalışan elemana ciddi olarak lütfen su koymayınız diye uyarıda bulundum

• quote:

aynen öyle coca cola varken iyiydi pepsi işi bozdu. tadı çok kötü hele alıp eve götürdüğünde kolalar resmen şerbetli su oluyor iğrenç yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

quote:

aynen öyle coca cola varken iyiydi pepsi işi bozdu. tadı çok kötü hele alıp eve götürdüğünde kolalar resmen şerbetli su oluyor iğrenç yaa

Alıntıları Göster
    aynen ya kola neydi öyle asitsiz kedi südüğü gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Ressam -- 30 Ağustos 2010; 3:12:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

KFC

Alıntıları Göster
    Çok asitsiz oluyor. Hamburgerin yanında iyi kötü gidiyo ama tek başına kola içtiğinizde berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Çok asitsiz oluyor. Hamburgerin yanında iyi kötü gidiyo ama tek başına kola içtiğinizde berbat

Alıntıları Göster
    bence çok güzel tadı valla en sevdiğim kola tadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hıncal Uluç

bence çok güzel tadı valla en sevdiğim kola tadı

Alıntıları Göster
    Yıllar olmuş Burger King - McDonalds'a gitmeyeli. En son 12,5 falandım gittiğimde
  • quote:

Arkada kola makinesi var kolanın serbetini takıyosun makine su ve co2 ekleyip kola yapıyor

Çalıştım ordan biliyorum

Aklıma yahşi batı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Çalıştım ordan biliyorum

Aklıma yahşi batı geldi

Alıntıları Göster
    orda çalışan arkadaşdan duydum tüp şeklinde geliyor hazır coco coladan yani kendileri bir şey ekliyemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Yıllar olmuş Burger King - McDonalds'a gitmeyeli. En son 12,5 falandım gittiğimde

Burger King kolası???
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Burger King kolası???

Yemin ederimki bak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.