Şimdi Ara

Burger King kolası??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya zaten kolasında da kola tadı yok ki ben çok fazla buz konulduğundandır diye şüphe ediyordum demek su da ekliyorlarmış, herkes çakal olmuş.
  • steakhouse 7tl 1.5 liraya teneke kola al birde patates al az bir zararla asitli kola içersin
  • Aynı uygulamaya McDonalds da da şahit oldum.. Marketten aldığımız kolaların içinde de su olduğunu düşünüyorum Burger King gibi yerlere saf halde tankerlerle getirilior ve su orada katılıyor yoksa tadı çok şekerli olabilir düşüncesindeyim üst mesajlarda biri de bunu ima etmişti hem tek bir tankerin gidişiyle fazla miktarda da kola gitmiş oluyor böylece.. Milyon dolarlar kazanan şubeleriyle böyle su katma gibi bir çakallığa gireceklerini sanmıyorum,saygılar..
  • burgerin kolası , le colanın eline kola dökemez kanka bildiğin su
  • Burger King'in kolaların tadı sanki şekerli su gibi zaten yarısı buz bide su koyuyorlar
  • Popoyees ulenn
  • İyi günler;

Anladık!

Saygılarla.
  • O kolaları nasıl okadar soğuk yapabiliyorlar .Evde de içine buz katıyoruz ama o soğukluk oluşmuyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

burgerin kolası , le colanın eline kola dökemez kanka bildiğin su

ama koluna elo dökebilir
  • Aslında su katılmış hali hamburgerle iyi gidiyor. Ama tek başına içmeye çalışınca hiçbirşeye benzemiyor.
  • ben gayet beğeniyorum güzel. zaten pepside içmem aslında ama burger kingde pepsi güzl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroon

arkadaşın dedigi gibi buzsuz iç.. baya bi kazanç olur

Vücudumuza giren zararın kazancını saymayın. Buzlu içmek daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Violence

quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

burgerin kolası , le colanın eline kola dökemez kanka bildiğin su

ama koluna elo dökebilir

SİZ KAÇIN BEN OYALARIM
  • bence güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quezé

bence güzel oluyor

• berbat
  • beyler zaten burgerin o menularıda iğren ona verceğiniz paraya gidin bimdn mis gibi dahan mangal sucuk alın le colanızla beraber afiyetle yiyin saksıyı çalıştırın
  • Arkadaşlar merhaba,

Burger King ve Mc Donalds gibi restoranlarda satılan(kutulara doldurulan açık ) kola ve fanta makinalarından şirketimize almak istiyoruz...bu konuda nasıl kimden destek alabilirim,bilgi sahibi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Mesajı buraya yazdıktan onra biraz araştırırken buna rastladım : http://www.barsokagi.com/premix-makineleri-hakkinda-detayli-anlatim/

biraz yorucu bir şey gibi geldi..tüpler vs ,muhafaza edilmesi vs..bu işlerden anlayanlar beni aydınlatabilirse sevinirim...istediğim ürünler kola,fanta ve gazoz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAd -- 28 Aralık 2018; 23:20:42 >
  • BerAd kullanıcısına yanıt
    Uyandırma servisi misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BerAd kullanıcısına yanıt
    Uyandırma servisi misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.