Şimdi Ara

burger BK MD KFC popeyes kola kalitesini bozdular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizde bu tarz çöp dustfood ile bazen tüketiyorsanız gazlı içeceklerin içindeki boya gaz tat oranını aşırı şekilde düşürdüler benim bir fikrim var. tadını beğenmediğin an hemen iade ediyoruz. kaç kere denedim ve iade ettim. lütfen tadı bozuk bu içecekleri içmeyin. iade edin . belli bir iade sonrasında kaliteli içecek satmaya başlayacaklardır.. şikayet formu doldurun ve şubenin adını verin.

• alakası yok sana öyle geldi kaliteli gelmesi olayı dandikleştiriliyor koladan tut burgerler çünkü adamlar atıyorum 100 lira burgeri ekonomin çöp rezil kepaze olduğu için 3000 liraya satacak ama diyor ki 3000 lira çok fazla bari diyor malzemeleri kısayım kaliteyi azaltayım 2000 liraya veriyor anladın mı

• içeçekler tek başına içildiği zaman tadı baya bir kötü ama hamburger yerken içilirse o kadar lezzetli ki değişik bir olay anlamış değilim, ama tadı kötü olanlar genelde multiplexti sanırım arkadaki cihazın adı şurup ve co2 gazını karıştıran ve bunun dışarıda ayarları oluyor onu restoran müdürü olan şahıslar ayarlıyor maliyet yapma adı altında şurubu kısıyorlar, basıyorlar co2 yi, bunları yapanlar da genelde franchise olan restoranlar, TAB gıda kendi bünyesinde olan yerlerde bu riske girmez diye düşünüyorum

• KFc türkiye Kapandı, sıra diğer kalitesiz burger üreten şirketlerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tadı bozuk içeceği iade etseniz de yerine gelen aynısı. ayarı makinadan yapılıyor şurup ve gazlı su olarak. yani 5 defa iade etseniz de değişen birşey yok.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

kfc en son kendi işletecek diye haber çıkmıştı. Türkiye diye kaliteyi düşürüp satıyorlar. Her ürün gibi avrupa-tr arasında çok fark oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.