Şimdi Ara

buluştuk :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
19.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yarın buluşuyomuyuz? fiatcı sana pm den cep no mu yolladım yarın buluşuyosak bana bir mesaj falan çekersen sevinirim. bence hep beraber bir yerde buluşalım mesela ulus taraflarında bir yerlerde orda karar veririz nereye gideceğimize hadi angaralılar yapalım şu organizasyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord of chaos -- 16 Temmuz 2006; 22:32:36 >

• bence de yapalım bu organijasyonu tanıyalım birbirimizi :)
  • nerde olacagı bellimi arkadaşlar göksu veya gölbaşı deniliyodu en son?

@lord of chaos

fiatci hafta sonu ankarada değil heralde bursa da tırmanma yarışı olacaktı orda olması lazım
  • adminlerden bir ricam var bu topic en azından yarına kadar kitlenmesin

ben kollej de oturuyorum herkes nerde oturduğunu yazarsa daha rahat buluşuruz dendi.
  • bir de herkes nerede oturuyor onu yazarsa ve araba ile gelip gelemeyeceğini yazsın ona göre ya orada oturan bir arkadaş alır arabasına. fiatçi burada deilse haftaya mı ertelesek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

nerde olacagı bellimi arkadaşlar göksu veya gölbaşı deniliyodu en son?

@lord of chaos

fiatci hafta sonu ankarada değil heralde bursa da tırmanma yarışı olacaktı orda olması lazım

eminmisin orda olduğuna en son gitmeyecekdi diye biliyorum.

msn e bir gelirmisin
  • bende bahçelievlerde oturuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kocamla diyete girdik
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 7 . cadde tabuda saat 2 de şimdilik kornkrunded shamsheytani ve ben varız gelen herkesi bekleriz. masaya bi kağıdın üzerine dh klübü diye yazıcam böylece kırmızı karanfil muhabbetindende kurtulduk. herkesi bekleriz...
  • ankaralılar ses verin bakem
  • up

bu topici ne zaman görürseniz eğer gelen olursa yazsın bişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 8 Temmuz 2006; 22:53:42 >
  • kimler var?
    yönetici lerden davet ettiğiniz varmı?
    msn leriniz ne?
  • koca ankarada 3 kişi mi kalacağız. yok mu başka gelen?

• arkadaşlar 3 kişi bişeye yaramaz bence ne dersiniz haftaya erteleyelimmi?daha organize oluruz en azından çoğu arkadaş yok çünkü forumda
  • bence de. en azından 5-6 kişi olsaydık tamam da 3 kişi çok az olduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

bence de. en azından 5-6 kişi olsaydık tamam da 3 kişi çok az olduk

bence biraz ani oldu forumda doğru düzgün kimse yok fiatci,miraz bunlar gelecekti diye hatırlıorum..benim düşüncem haftaya atalım bunu zaten 3 kişiyiz şimdilik...mod larada söylesek onlarda gelebilir belki haftaya..serkes ankaradaydı yanlış hatırlamıosam..

atıyoruz mu haftaya?
  • atalım derim bende haftaya
  • atıyorum atıyorum atttımmm

lord of chaos kızmaz inşallah
  • ben ona mesaj çekiyorum şu anda onun da fikrini sorayım ona göre atalım kesin olarak haftaya
  • lord of chaos'a sorum iptal ediyoruz buluşmayı haftaya yaparız artık. fiatçı da gelmiş olur
  • abi bu neyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haftaya haftaya walla ben askere giddiyom yaa gelince de ewlwnwcem aertık emekliolunca ha nedersiniz

nese yaw hadi haftaya pazar buluşalım 7. cadde de ama oralar birtaz kalabalık yaw
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.