Şimdi Ara

volkswagen motor soğutma sıvısı ekleyin uyarısı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
17.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracımda seyir halindeyken bir kaç aydır motor soğutma sıvısı ekleyin seyir defterine bakın! gibi bir uyarı çıkıyor ve hararet göstergesi yavaş yavaş sona dayanıp yaklaşık 30 saniye sonra tekrar normal hale geliyor ve uyarı gidiyor. önceden arada bir yapardı fakat şimdi neredeyse her gün yapmaya başladı.

    normalde su seviyesi normalin altına indiğinde bunu yapması lazım. fakat bende su seviyesi normal herhangi bir sorun yok. sanayiye gittim devir daim de kaçak var muhtemelen bundan kaynaklıdır dedi. devir daim değişti ertesi gün tekrar aynı sorun başıma geldi. tekrar gittim aracı cihaza bağlayıp arıza testi yaptık herhangi bir sorun çıkmadı. bu sefer de yedek su deposunun içinde sensör var o arıza yapmıştır başka bir şeyden yapmaz dedi.

    yeni yedek su deposu aldım eskisini çıkartıp yeniyi taktık. 2 gün sonra tekrar motor soğutma sıvısı ekleyin uyarısı çıktı.

    genelde hafif yokuş çıkarken gaza yüklendiğimde yapıyor Sizce sorun ne olabilir? Bu işten anlayan veya daha önce başına gelmiş arkadaşların yardımını bekliyorum.







  • Bu arada araç 2014 model Jetta 1.2 TSI
  • Selamlar,
    Konuyu nasilcozdunuz ? Ayni problemi bende yasiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.