Şimdi Ara

buluştuk :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
19.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayın 23 ü olursa bende gelirim d.bakırdan istanbula gidecez o gün boyu ordayım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 14 Temmuz 2006; 12:47:32 >
  • yok abi bu sefer güme getirtmem olayı. hatta son noktayı koyalım herhangi bi itirazı olan yoksa saati 2 diye belirliyorum, gelebilen gelir. yeride herhangi bir itirazı olan yoksa saklı bahçe diye giriyorum, şimdi başlığıda deiştirircem bu haftada güme gitmesin.

yani 16 sı pazar günü saat 14 de saklı bahçede buluşuyoruz herkesi bekleriz. akşam tekrar giricem nete başka teklifi olan varsa ve çoğunluk isterse deiştiririz ama şimdilik koydum adı hadi hayırlı uğurlu olsun.

tekar söylüyorum bilmeyen veya arabası olmayan kişileri arabama alabilirim. bide elinde dijital photo makinası falan olan varsa getirsin photo çekelim...
  • Arkadaşlar ben belki gelebilirim. Başka bir programım var fakat iptal olursa ya da biraz daha geç başlar ise katılabilirim. Gerçi benim hiç birinizle muhabbetim yok ama burda olmak ve burda bilgi alışverişi yapmak hoşuma gidiyor. Sizin için sorun olmazsa uğramak isterim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

Arkadaşlar ben belki gelebilirim. Başka bir programım var fakat iptal olursa ya da biraz daha geç başlar ise katılabilirim. Gerçi benim hiç birinizle muhabbetim yok ama burda olmak ve burda bilgi alışverişi yapmak hoşuma gidiyor. Sizin için sorun olmazsa uğramak isterim...

bizim için sorun olur mu hiç hocam ayıp ettin. zaten amaç kaynaşmak ve tanışmak
  • saklı bahçe tamamdır

lütfen detaylı şekilde adres yazılsın

16 sında saat 2 de söz mü

bu arada daha askere gitmeden binbaşı oldum askerde erlikten başlıyacaz dumur olmayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı alli -- 14 Temmuz 2006; 14:34:40 >

• ya abi bu arda foto makineside getirin de çekelim yaw wallaha bende yok allah kahretsin
  • walla güncel tutmak için elimden geleni yapacam
  • Beyler hakkaten ya tam bir adres yazın.... bir saat kadar forumdsayım öğleden sonra istanbula geçicem ordan direk saklıbahçeye akıyım diyorum daha internete falan giremem bi adres yazın...nerde burası?
  • Ben kaçar artık internete girebilirsem girer görürüm göremezsem kendim ararım inşallah bulurum.....
  • anlaşılan gene yattı...... neyse miraz shamsheytanı artık biz bişeyler yaparız mirazı askere göndermeden...
  • arkadaslar orta bi yerde yapın da istanbul ankara izmir bulusalım
  • arkadaşlar yarın saat 2 de gelen warsa saklı bahçedeyiz

armadanın arkasındaymış
  • arkadaşlar yolu bilmeyen varsa akşam bir daha gircem nete olomadı yrn sabahda gene girerim. arabalarla armadanın önünde buluşuruz. buraya geliyorum diye yazan herkese pm den cep telimi yazıyorum bulamıyan armadanın önündeyim diye tel açsın ben gelir oradan alırım. haydi angaralılar görim sizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

arkadaşlar yolu bilmeyen varsa akşam bir daha gircem nete olomadı yrn sabahda gene girerim. arabalarla armadanın önünde buluşuruz. buraya geliyorum diye yazan herkese pm den cep telimi yazıyorum bulamıyan armadanın önündeyim diye tel açsın ben gelir oradan alırım. haydi angaralılar görim sizi.

bu iyi fikir armadanın yanındaki açık otopark var orda rahat buluruz birbirimizi orda buluşuruz..herkes arabanın modelini falan yazsın bari ortada kalmayalım sonra..mavi punto(grande olmayan)2 de armadadayım

fiatci ya da ulaşalım yaw o da gelecekti inşşallah girer foruma

• hadi bakalım siz bulusun da sonra bi organizasyonu buyutelım
  • buluştuzmu
    burda görüşüyorsunuz daha ne görüşeceksiniz anlamadım.
    boşverin milletin işi gücü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyclad

buluştuzmu
    burda görüşüyorsunuz daha ne görüşeceksiniz anlamadım.
    boşverin milletin işi gücü var

kimseyi zorla getirmiyoruz

gelmek isteyen herkese pm attım cep nomu yrn sabah en geç topic e birdaha bakıcam yarın görüşmek üzere.

saat 2 ye 10 kala armada da otoparkta beklio olucam saat 2 yi 10 geçene kadar orda olucam lacivert 307 plaka 06 AF 0648 saklı bahçede de masanın üstüne bir kağıt yazıp koyucam ankara dh grubu diye görüşmek üzere
  • walla ben yarın ordayım
  • arkadaşlar saat bana uygun, zaten saklı bahceye de çok yakın oturuyorum bir aksilik çıkmazsa ordayım. Ama yarın işim de yok değil aksilik olmazsa o saate bitecek işler ve aranıza katılacam. At 8006 ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

arkadaşlar saat bana uygun, zaten saklı bahceye de çok yakın oturuyorum bir aksilik çıkmazsa ordayım. Ama yarın işim de yok değil aksilik olmazsa o saate bitecek işler ve aranıza katılacam. At 8006 ;)

inşallah aksilik çıkazda gelirsin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.