Şimdi Ara

buluştuk :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
19.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankaralılar bi toplansa da artık buluşma yerini ayarlasak..tarih haftaya artık değiştirmiyoruz ona göre
  • Beyler kusura bakmayın kaza geçirdim iki gündür onunla uğraştım bağlanamadım... anlaşılan çoğunluk yok olmazsa önümüzdeki hafta pazar buluşalım iki üç kişiyle gerçekten olmaz bu iş.....
  • Ulusta buluşalım diyosunuz ulusta nereye park edecez arabayı , AOÇ deyin kolay olsun millet arabasıyla gelsin, gelemeyen otobüse binsin. ARaba olmayınca ne anlamı var :D
  • Abi ben iki gün giremedim organizasyonu yaparsınız bende gelirim dedim ama baya karışmış...o zaman haftaya adam gibi bi plan yapalım beyler..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Beyler kusura bakmayın kaza geçirdim iki gündür onunla uğraştım bağlanamadım... anlaşılan çoğunluk yok olmazsa önümüzdeki hafta pazar buluşalım iki üç kişiyle gerçekten olmaz bu iş.....

geçmiş olsun kardeş bişeyin yok dimi?haftaya yaparız artık bişiler....
  • Bu topiği takip etmek lazım. Ne zaman buluşacakları belli olmaz.
  • arkadaş haftaya pazarda buluşmazsak artık mahşer yerinde herkes boynuna kocman dh yazsın

orayada gelmeyinde göriyim

aslında en matıklısı o ne organizsyon war ne bişe

walla haftaya pazar kesin oldu ama yer belli olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

Beyler kusura bakmayın kaza geçirdim iki gündür onunla uğraştım bağlanamadım... anlaşılan çoğunluk yok olmazsa önümüzdeki hafta pazar buluşalım iki üç kişiyle gerçekten olmaz bu iş.....

sağolasn ya bu hafta sonu bursaya yollıyacağımız arabayı uçurduk... allahtan roll cage vardı

şaka bi yana gerçekten beyler karman çorman olmuş bu gün zor olur... önümüzdeki hafta pazar neresi dersiniz bi oylama yapalım...

ilk oy benden gelsin... gölbaşından çıkınca 400 metre ileride atatürk sahil yolunda hisar çay bahçesi var çok güzel ben oarsı diyorum siz ne derssiniz? herkes önerisini yazsın...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

sağolasn ya bu hafta sonu bursaya yollıyacağımız arabayı uçurduk... allahtan roll cage vardı

şaka bi yana gerçekten beyler karman çorman olmuş bu gün zor olur... önümüzdeki hafta pazar neresi dersiniz bi oylama yapalım...

ilk oy benden gelsin... gölbaşından çıkınca 400 metre ileride atatürk sahil yolunda hisar çay bahçesi var çok güzel ben oarsı diyorum siz ne derssiniz? herkes önerisini yazsın...

bence çok uzak olur o kadar gitmeye gerenk yok sorarsanız

GÖKSU
    MAVİ GÖL
    ANKAMALL
    AŞŞAĞIEĞLENCE NESCAFE (sosyetenin kalbi)

seçenekler bunlar olsa olur mu

oyum göksu ya

• Abi iyide göksuyla gölbaşı neredeyse aynı.....

aslında aşşağı eğlence nescafede olur ha.....

evet beyler seçenekler çoğaldı diğer arkadaşlarında fikirlerini alalım..
  • WALLA BENCE YİNEDE GÖKSU

+GÖKSU PARKI

• O zaman şu an iki seçenek var ve oylar şöyle

Gölbaşı 1
    göksu 3
    emek bayrakkale cafe 3
    saklıbahçe3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiatci -- 10 Temmuz 2006; 16:47:52 >
  • ben gazi hastenesinin oradaki bayraklı yerde buluşalım derim. nargilesi güzel olan yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

ben gazi hastenesinin oradaki bayraklı yerde buluşalım derim. nargilesi güzel olan yerde

içtinmi orda?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

ben gazi hastenesinin oradaki bayraklı yerde buluşalım derim. nargilesi güzel olan yerde

içtinmi orda?

sen söyledikten sonra gittik bir kere arkadaşlarla gerçekten güzel baya
  • eger işin içinde nargile varsa bilkent marekeş tek geçilir.
  • sadece oto bolumumu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LazuTS

eger işin içinde nargile varsa bilkent marekeş tek geçilir.

Buarası marekeş i de katlar ordada çok içtim ama burası en iyisi...... bulucaksın yaşar ustayı yaptıracaksın sonra gör bakalım marakeş neymiş?

Bu arada trapezoid bence fark etmez...... kim gelirse gelsin....... illa bizim gruptan olacak diye bir kural yok başka bölümlerdende varsa gelmek isteyen buraya yönlendirelim..
  • marekeş güzel ama gene gazinin karşısındaki seyir daha güzel ama en güzeli bayraklı yerdeki yaşar usta.bana da fiatçı söyledi orayı ama gerçekten çok güzelmiş
  • shamsheytani ile dün msn de konuşurken gizli bahçede olabilir dedik hem park yeri de geniş nargilede var bence listeye onuda koyalım. bide adminler kızmazsa her bölüme açalım buluşuyoruz die, serkeş belki gelcek haftaya sanırım ankarada başka admin yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.