Şimdi Ara

buluştuk :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
19.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

EWET 1. FOTO TAKLAYA GELDİĞİNDE 3. DE BEN YAPTIM

OLSUN ARTIK NEYSE AMA BEN ARABAYA İYİ BAKIYORUM ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM AMA KOLTUKLARI SORMA TERDEN SIRTIMDAN RESMEN ÇEŞME OLUYO YAA

GÖRÜNTÜYE BAKMA WALLA SIRTINI ÇOK TERLETİYO

AMA İŞİME ÇOK YARADI EN AZNDAN ZENGİN DURUYO

• quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

HOCAM AMAN SENDE BİRDAHAKİ SEFERİ KAÇIRMA

ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR WAR SEN BAKMA RESİMDE 5 KİŞİ AMA GERÇEKTE ÇOK KALABALIKTI

İnşallah inşallah. Bakalım üç, beş gün buradayız sonra bir ay gene bir gezeceğiz yani ancak Eylül'de eski performansımıza dönüp forumu takip edeceğiz. Arada girer de haberim olursa buluşmadan çokda güzel olur.

Arabaya gelince iyi ustalarla çalışmışsın. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

TŞK HOCAM ÇOK SAĞOL

EWET 1. FOTO TAKLAYA GELDİĞİNDE 3. DE BEN YAPTIM

OLSUN ARTIK NEYSE AMA BEN ARABAYA İYİ BAKIYORUM ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM AMA KOLTUKLARI SORMA TERDEN SIRTIMDAN RESMEN ÇEŞME OLUYO YAA

GÖRÜNTÜYE BAKMA WALLA SIRTINI ÇOK TERLETİYO

AMA İŞİME ÇOK YARADI EN AZNDAN ZENGİN DURUYO

benim arabada deri olmamasına rağmen çok terliyorum bi de deri olsa desene hapı yuttuk..görüntüsü senin dediğn gibi 10 numara..bu arada avatarda 10 numara

• abi awatar aslında biraz daha büyük olsa harika olacak da işte artık idare ediyoruz bakalım ne olacak çarşamba arayı bakıma alıcaklar birmot a werecem tam 24 saat sonra wercekler arabayı bakalım ne yapacaklar

bi kaç eksikler war onları söylicem sanırım 300 ytl gidici
  • Miraz hakikaten dobloya iyi takla attırmışınız yaw. Geçmiş olsun. Halbuki bu konuda uzman olan benim logandı

Ben senin doblonun ahşap görünümünü de çok sevdim, birdaha kazasız kullanırsın umarım.
  • ARKADAŞLAR TOPLANIYORSUNUZDA BENİM NİYE HABERİM YOK:) BİR DAHA BÖYLE BİR TOPLANTI OLURSA SEVE SEVE GELİRİM.

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    -NEZİROĞLU- ( ANKARA )
  • quote:

Orjinalden alıntı: bsd

Miraz hakikaten dobloya iyi takla attırmışınız yaw. Geçmiş olsun. Halbuki bu konuda uzman olan benim logandı

Ben senin doblonun ahşap görünümünü de çok sevdim, birdaha kazasız kullanırsın umarım.

bu arada bsd abimizin loganı wardı walla hiç de taklaya gelmemiş şimdiye kadar,gelecek gibi de görünmüodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neziroglu_ANK

ARKADAŞLAR TOPLANIYORSUNUZDA BENİM NİYE HABERİM YOK:) BİR DAHA BÖYLE BİR TOPLANTI OLURSA SEVE SEVE GELİRİM.

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    -NEZİROĞLU- ( ANKARA )

forumda pek takılmıodun heralde topic vardı çünkü..inşallah bi daha ki sefere daha kapsamlı bişeler yaparız
  • ya abi sizde foto ekleyin bu topice
    aslında iyi olur toplantıya gelen arklar ın arabalarıda görünmüs olur

shamsheytani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neziroglu_ANK

ARKADAŞLAR TOPLANIYORSUNUZDA BENİM NİYE HABERİM YOK:) BİR DAHA BÖYLE BİR TOPLANTI OLURSA SEVE SEVE GELİRİM.

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    -NEZİROĞLU- ( ANKARA )

bekleriz onur yanlız sizin patronun ufak fırlama bi oğlu vardı serat neziroğlu onuda kap gel çok matrak oğlan....
  • eeee diğer buluşma ne zman mangal parti si yapmıcakmıyız
  • Buluştuğumuzda "senin jtd common-rail mi?" diye sormuştum ya(cahillik bizde, sadece fiatta multijeti common-rail zannediyordum), bakıyorum hemen imzaya ilave etmişsin

Bu arada buluşan 4 kişinin 3'ünün dizeli vardı, birtek ben benzinli kullanıyordum. Birden kendimi kekimsi hissettim. Bir de bu halimizle gölbaşı-elmadağ falan diyorduk yer için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 18 Temmuz 2006; 12:20:11 >
  • quote:

Buluştuğumuzda "senin jtd common-rail mi?" diye sormuştum ya(cahillik bizde, sadece fiatta multijeti common-rail zannediyordum), bakıyorum hemen imzaya ilave etmişsin

Bu arada buluşan 4 kişinin 3'ünün dizeli vardı, birtek ben benzinli kullanıyordum. Birden kendimi kekimsi hissettim. Bir de bu halimizle gölbaşı-elmadağ falan diyorduk yer için

ewet abi aslında onun için değiştirdim imzayı

ya salında bende bi an düşündüm yaw common-rail mi diye tereddüt ettim geldim ewe baktım kataloguna öyleymiş

neyse zaten önemli diil ama sen nesen benzinli diye öyle düşünüyorrsun abi

ne fark eder ki
    ama senin araba da ben burdayın diyo yanii renk falan

• valla bu işten öyle çok anlamam ama mirazın tavana maşallah diyelim nazar değmesin hiç belli olmuyo kazalı olduuu...

bu kadar ilgi ve ekstra gelmek isteyen arkadaşların olmasıda beni çok sevindirdi... artık bu hafta geçtide hafataya mangal yapıyoruz gölbaşında diye deiştirim başlşığı arkadaşlar ne dersiniz?
  • Valla 2 haftada 5 kişi toplayabildik, mangal için en az 3 hafta propaganda lazım sanki Ama organize olursak niye olmasın.
  • quote:

Valla 2 haftada 5 kişi toplayabildik, mangal için en az 3 hafta propaganda lazım sanki Ama organize olursak niye olmasın.

yok yok hallederiz gibi gelio... haydi angaralılar bu pazar değil dier pazar yakıyomuyuz mangalı bi ses verin deiştirimmi başlığı?
  • bence yeni bi topic açılsın 30 .07.2006 da bi mangal yapalım
  • ARKADAŞLAR SÜPERSİNİZ BÖYLE ORGANİZASYONLAR BİZİ BİRBİRİMİZE DAHA ÇOK KENETLENDİRİR TEBRİKLER ORGANİZASYON GÜZEL BİR ANKARALI OLARAK .ÇOK KATILMAK İSTEMEME RAGMEN ESKİŞEHİRDE İKAMET ETMEMDEN DOLAYI GELEMEDİM... AMA BİR DAHA Kİ SEFERE UMARIM BENDE KATILIRIM...
  • buluştunuzmu bugün.?
  • miraz teklifin mantıklı geldi...
    http://forum.donanimhaber.com/m_8282230/mpage_1/key_//tm.htm#8282230 burdan devam edelim..

shorin senide aramızda görmeyi isteriz umarım gelebilirsin.

habader gerçi pm de atıcam ama burayada yazim grup ankaraya da bi haber ver belki gelmek isteyen olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.