Şimdi Ara

buluştuk :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
19.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be amma yaşar usta hayranı varmış be..........

bu arada lord of chaos listeye ekledim abi...
  • saklı bahçemi gizli bahçemi tam emin olamadım şu armadanın orda olan yer.

dier topic e de yazmıştım burayada yazim arabası olmayan ve gelemek isteyen olursa arabamda 4 kişilik boş yer var beklerim isteyen olursa pm den ulşın, msn de shdw19@hotmail.com gerçi taşındığım için daha net yok ama her gün akşam giriyorum.
  • saklıbahce iyi olur arkadaşlar açık hava semaver çay da var,nargilede var..bi de göksu..benim tercihim bu ikisi
  • Evet beyler saklı bahçe ve göksu kafa kafaya gidiyor yokmu başka fikri olan bide saat kaçta buluşucaz?
  • Ben de gelebilirim. Pazara belki ankarada olamayabilirim ama ankarada olursam gelirim.
    Ben de oyumu saklı bahçe veya gazi hastanesinin önündeki bayraklı kafeden yana kullanıyorum. Hem ikisi de merkezi bir yer gelmesi daha kolay olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenuz

Ben de gelebilirim. Pazara belki ankarada olamayabilirim ama ankarada olursam gelirim.
    Ben de oyumu saklı bahçe veya gazi hastanesinin önündeki bayraklı kafeden yana kullanıyorum. Hem ikisi de merkezi bir yer gelmesi daha kolay olur.

Hadi bayrakkaleye de bi oy benden.......
  • göksu
    göksu

abi nerde bu saklı bahçe yaw ??????????
  • Miraz armadanın ordaymış ama bende tam bilmiyorum.... lord of chaos daha iyi biliyor...
  • e peki yaw orası olsun ama haftaya pazar olsun yaw walla askerlik geldi yaw adresi tam werinde gelelim
  • Sende askere gitmeye amma meraklıymışsın ha..o zamana burda olursam uğurlamaya gelicem...........
  • Arkadaşlar bende ankaradayım. Göksu banada uygun (Çiğdem de oturuyorum.)
    Bu arada ankarada en iyi aromalı veya tömbeki nargile balgat Nezih kahvehanesinde içilir. Ustası Kel Hüseyin`dir ve kendisi Türkiyenin yaşayan en eski ve en yaşlı nargile ustasıdır. Köz olarak portakal ağacı veya benzeri iyi közlenen ağaçlar seçilir. Takılanların yaş ortalaması 40 üzeridir ve çoğu 20-30 yıllık nargile içicisidir...
    Bilgilerinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter_Sobchak -- 10 Temmuz 2006; 13:55:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

göksu
    göksu

abi nerde bu saklı bahçe yaw ??????????

arkadaşlar armadanın arkasında eğer oraası olursa ayrıntılı bir şekilde tarif ederim veya biyerde buluşur öyle gideriz
  • Karar verin yaw. Göksu, Hisar çay bahçesi falan güzel yerler. Otomobilcilerin böyle yerlere uzak demesi ayıp olmuyor mu? O zaman otobüsle gelip güvenparkta buluşulsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayyarb

Arkadaşlar bende ankaradayım. Göksu banada uygun (Çiğdem de oturuyorum.)
    Bu arada ankarada en iyi aromalı veya tömbeki nargile balgat Nezih kahvehanesinde içilir. Ustası Kel Hüseyin`dir ve kendisi Türkiyenin yaşayan en eski ve en yaşlı nargile ustasıdır. Köz olarak portakal ağacı veya benzeri iyi közlenen ağaçlar seçilir. Takılanların yaş ortalaması 40 üzeridir ve çoğu 20-30 yıllık nargile içicisidir...
    Bilgilerinize...

hadi ya? çiğdemin neresindesin? her hafta en az dört gün ordayım ben? bi de dediğin yer tam nerede? bizim yaşar ustada baya eskidir eski pavyon fedaisi zaten kendisi kesin tanır...
  • 16 sında............. buluşma yerini kesin belirleyelim de sorun çıkmasın ya walla artık çok uzadı
  • eğer kesin leşirse saklı bahçe bir yerde buluşur gideriz olmadı. bide kesin buluşuyomuyuz diyoruzya, kesin abi mutlaka buluşuyoz ben şimdi dier konularda da topic yazıcam yarısı kitlencek ama olsun...
  • Ya bende ankaradayım.Bu toplanma olayı iyi olmuş bende gelmek isterdim ama hem tatile gidiyoz hemde sizin yaş ortalaması benden yüksek sıkılırım. Tüm ankaralılara iyi eğlenceler şimdiden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayyarb

Arkadaşlar bende ankaradayım. Göksu banada uygun (Çiğdem de oturuyorum.)
    Bilgilerinize...

yaş ort. çok yüksekmiş.gerçi ben izmirdeyim bananeyse.iyi eğlenceler
  • arkadaşlar eğer arabalarla geleceksek ki büyük ihtimalle arabalarla geliriz şöyle otoparkı falan olan biyer iyi olur haksızmıyım fotoğraf falan çekiliriz arabalarla ankara dışında olanlarda fotoğraflara bakıp çatlasınlarşaka bi yana bence merkezde olsun cok uzak olmasın..göksu,glölbaşı,aşağı eğlence uzak kaçar biraz.son kararım:saklıbahce veya gazinin ordaki bayrak cafe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 10 Temmuz 2006; 22:01:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Ya bende ankaradayım.Bu toplanma olayı iyi olmuş bende gelmek isterdim ama hem tatile gidiyoz hemde sizin yaş ortalaması benden yüksek sıkılırım. Tüm ankaralılara iyi eğlenceler şimdiden.

Ya nolacak yaştan gelirsen gel............... bu arada beyler saat 4 te falan buluşalım diyorum ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.