|
Bildirim
|
Katlayıp poponun altına da koyabilirsin. Kesin çözüm.
|
Otomatik varken manuel ilkel geliyor artık.
Vites kolu fetişistleri. |
İlk otomatik kullandığımda sadece park ederken sorun yaşadım. Araba ileri geri yaparken manuelde daha ivmelenme durmadan vites geçişi yapabiliyorken otomatikte tamamen durmasını beklemek çok hantal gelmişti bana.
|
hem otomatik hem de manuel araçlarımız var. tercihim daima manuel'den yana. manuel demek düşük yakıt tüketimi demek, sürüş zevki demek... tabii dur kalk trafikte biraz sıkıntı oluyor kabul ediyorum ama gülü seven dikenine katlanacak.
![]() |
Start stop a alisamamistim. Ilk durdu lambada aha bozduk dedim :D
|
25 yıl düz vitesten sonra 2015te focus dizel otomatik aldım. Sanki 25 yıldır otomatik kullanıyormuşum gibi hiç bir sıkıntı , şaşkınlık olmadan kullanıyorum . Şimdi ara ara eşimin düz vitesini kullandığımda vites değiştirmeyi unuttuğum çok oluyor.
Yıllardır eziyet ediyormuşum kendime ![]() |
Manuel amelelikten başka bir şey değil.
|
Çok uzun yıllar manuel kullandım.
Şu an 2 aracımız var. Birisi manuel, diğeri otomatik. Manuel vites hamallıktan başka bir şey değil. Manueli satınca bir daha kolay kolay manuel almam. |
Yav kardesim, kimi manuel sever kimi otomatik sever. Sana ameleliktir bana keyiflidir. Bu sana fetisist deme hakkini verir mi? Otomatik bana keyifsiz geliyor, evet rahat mi rahat ama ben zaten yilda 10k km gecmeyen biriyim, bindigim zaman yolda ara hizlanma yaparken o vites kucultme anindan keyif aliyorum. Surekli dur kalk yapsam otomatik alirim. Ne bu nefret bir “vites topuzuna” karsi? Hayirdir kotu anilarin mi var?
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|