Şimdi Ara

Bugün Diş Teli Taktırdık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

15 Yaşındayım ve Liseliyim. Bugün üst dişlere tel taktırdık. Dişlerinde çok problem yok iyi bakarsan 1 Sene sürer tedavi dedi. Ağrı biraz olur dedi fakat şu ana kadar hiçbir şey olmadı. Bana tavsiyeleriniz var mı? Bu işi bilenlere bazı sorularım olacak.

1) 1 Adet normal Diş Fırçası, 1 Adet küçük araları temizlemek için Diş Fırçası önerdi. Bu normal Diş Fırçası ile günde kaç kere fırçalayacağım?
    2) Ekmek arası peynir falan yiyebilir miyim?
    3) Bu teli takınca üstten şişkin olan dudak üstüm biraz daha dışarı doğru gözükmeye başladı bu teli çıkartıncada bu durum devam eder mi. Zenci dudağına dönmesinden korkuyorum.
    4) Sizce erkeklerde dolgun dudak kusur mudur?
    5) Sizce ortamlarda rahatça gülmeli miyim diş teli yakışır mı?
    6) Bu arada diş teli metal, babama şeffaflardan taktıralım dediğim anda pahalıdır diyip geçiştirdi. Ne diyosunuz?

Teşekkürler arkadaşlar. Benim durumumu anlayanlar muhakkak çıkacaktır.

• Niye bunları doktora sormadın en iyi cevabı o verecekti? Bi dahaki gidişinde sor.

Yemek konusunda ilk başlarda problem olur ama sonra istediğini yersin. Misal benim bi kız arkadaşım var ne gelirse yiyiyor, gofret, tost, çikolata, cips vs. ayırt etmiyor.
  • Fazla sert şeyler yiyemezsin ve sakız, kola yasak. 2 yıl kullandım diş telini.
  • resim koyarsan güzel olur dostum .
  • No SS,No Güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: divane2

No SS,No Güven

Hay SSna zaten moralim bozuk. Bu gibi şeyleri bende yazardım konulara ama insanın kendi başına gelince farklı oluyo.
  • Kendi diş ağrın sorun olmadıkça her şeyi ye-iç kardeşim. Bana güven.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Telimi? Diş yaptırmak mı?
    11 yıl önce açıldı
    diş teli yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yememden içmemden hiç birşey kısıtlamadım tedavim gayet iyi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

S.a gençler,

15 Yaşındayım ve Liseliyim. Bugün üst dişlere tel taktırdık. Dişlerinde çok problem yok iyi bakarsan 1 Sene sürer tedavi dedi. Ağrı biraz olur dedi fakat şu ana kadar hiçbir şey olmadı. Bana tavsiyeleriniz var mı? Bu işi bilenlere bazı sorularım olacak.

1) 1 Adet normal Diş Fırçası, 1 Adet küçük araları temizlemek için Diş Fırçası önerdi. Bu normal Diş Fırçası ile günde kaç kere fırçalayacağım?
    3) Bu teli takınca üstten şişkin olan dudak üstüm biraz daha dışarı doğru gözükmeye başladı bu teli çıkartıncada bu durum devam eder mi. Zenci dudağına dönmesinden korkuyorum.
    6) Bu arada diş teli metal, babama şeffaflardan taktıralım dediğim anda pahalıdır diyip geçiştirdi. Ne diyosunuz?

ben taktım sanırım 4.yıl olcak
    sorularını madde madde cevaplıycam
    1.her yemekten sonra kesinlikle arayüz fırçasıyla fırçala yoksa benim gibi diş etin iltihab kapar
    2.kesinlikle yersin hiçbir sakıncası yok
    3.o dşi telinden değil ergenlikten ha diş teliysede bişi olmaz 1yıldan
    4. hayır benim dudaklarımda öyle köfte gibi
    5.biraz tükrüklü konusursun ve bazı kelimeleri söyleyemeyebilirsin ama diş telini vücudunun bir parçasıymış gibi düşün yoksa çok sıkıntı çekersin
    6.metal de bi fark olmaz sadece görünüşden kaybedersin ama arkadaş çevren olgunsa senin dişteline takmazlar ama param var diyorsan şeffa yaparsın

not:kabuklu yemişleri ağzınla kırma,kola içme,zeytin erikv.b yiyeceklerde dikkat et çekirdeğe abanma dışını ye sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky Blinders -- 6 Ağustos 2011; 15:45:41 >

• Bende taktırıcam tel yarın galibada iğne falan varmı işin içinde ? ve acıyormu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByPhatgit

Bende taktırıcam tel yarın galibada iğne falan varmı işin içinde ? ve acıyormu ??

Hocam önce temizlik yapıyo. Sonra takıyo. İnanki hiçbir şey hissetmiyorsun. Benim hoşuma gitti hemşireyi... neyse. Muhabbetide iyiydi gayet güzel şuan ağrımda yok. Ama tek sorun babamın arayüz fırçasını mahalledeki Eczaneden almak istemesi ve bulamadığımız için arayüz fırçamın olmaması.
  •  Bugün Diş Teli Taktırdık

betty geldi aklıma
  • fiyat ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Bugün Diş Teli Taktırdık

betty geldi aklıma

güzel aslında
  • kac kişi taktırdınız
  • kaça yaptırdınız ssk desteklıyormu
  • Tel çıkana kadar gazlı içecek içemezsin
    dolgun dudak =
    ekmek arası peynir falan yeme,iğrenç bir görüntü ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

S.a gençler,

Lise 1 de tel taktım dostum 2 sene geçti yeni karizmam geliyor tipim öyle kayık değil komik de sayılırım.1 senede yoğun ısrar üzerine dişçi çıkardı. hala da öyle yamuktur dişlerim fazla değil ama
    1) traş onlar 5 kere fırçala falan diyordu yine sabah akşam fırçala yeter
    2) ilk hafta çorba içersen dua et
    3) düzelir
    4) kız olsam ilk dolgun dudaklara verirdim.(yok öyle bi şey) yakışanı vardır elbet
    5) gülme bence.
    6)fazla fark yok fiyat olarak diye biliyorum. daha rahat hissettirir de bütçeyi de zorlama yani fark varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

fiyat ne kadar
  • Ben 1 sene taktim lisedeyken.O doktorun verdigi listeyi salla.Her yemekten sonra dis fircalamana da gerek yok.Ben fircalamadim sadece doktora gidecegin hafta gunde 3 kere fircaladim,10 ustunden 8 verirdi fircalamama.Kola v.s yasak der ama ben haftada 2.5 lt ictim,hic birsey olmadi.Tam yasak degil cok icmemen lazim.Doktorun dedigi yok dus ipi yok ara firca v.s almadim,onceden kullandigim fircama devam ettim.1 senenin sonunda dislerim mukemmel olmustu ve asiri derecede beyaz degilde normal beyazdi.
    Edit:Fiyati soran arkadaslar icin;ben 1 sene taktim 1500euro odedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 6 Ağustos 2011; 16:10:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.